9

аз

преди 3 години

До Станислав-------------------------------Човекът ясно казва-нови легла.Изобщо не споменава,че за тях ще има кислородни системи,лекари и сестри.То няма за редовните легла.

8

Анонимен

преди 3 години

Гунчо Генчев.За къде с това име гражданино следовател?

7

Хубав план

преди 3 години

Хубав план - няма що - и като легнем всички какво? Всички в Европа ще говорят за БГ модела а? Правим щит от преболедували усперодно с ваксинираните - това ли е плана?

6

Станислав

преди 3 години

Легла нови ще откриват без кислородни системи и лекари. Първа игла и втора игла. Какви са тези глупости. Дори котката няма да си ваксинирам при ветеринар ако каже ела да и сложим първа игла.

5

Анонимен

преди 3 години

С това ли ни успокоявате бе, че легла по болниците разкривате???Първо - това е пълна лъжа, легла може и да има, но няма медицински персонал, второ - въпросът е да не се стига до болница, а не да се тръшнем да лежим с тежки пневмонии по 1 - 2 месеца!Толупът нали ни е заръчал да работим, кой ще работи????

4

коцето

преди 3 години

леглааааа леглааааа хиляди леглааааа отварям азлягайте и млък, иначе няма да ми платят!

3

Анонимен

преди 3 години

Ние чакаме да отвори ''Арена арменец''!Там Баце тури мноооого легла!

2

Анонимен

преди 3 години

Господ да ни пази да не постъпваме в болница

1

Анонимен

преди 3 години

Пазете здравето си и се лекувайте ако трябва, но не ходете при проф. Николай Габровски или доц. Зафер Оркун Токташ. И двамата са изключително арогантни, нахакани и некадърни, интересуващи се само от парите ви.Хора - пазете се