319

Анонимен

преди 3 години

Не бързай да отписваш Николай Малинов. Толкова плюха по Русия, а българите най-мразят да ги правят на ***, като нищо ще дадат вот ей така, на инат. Както се случи преди години с царя, седесарите не искаха да му регистрират партията , плюха по него, а народа го избра.

318

Анонимен

преди 3 години

"Единствен лъч надежда има с Николай Малинов, но народът ни е много, много заблуден"А, не е толкова заблуден. Но хората няма да гласуват за него, защото социолозите дават, че няма да влезе в парламента и гласът им ще отиде напразно. Аз обаче ще гласувам точно за него, за "Възраждане на отечеството", имам си мнение, отстоявам си го.

317

Анонимен

преди 3 години

Мале, само 20? Дайте номер!

316

Анонимен

преди 3 години

Да бе, 1200 лв за 20 поста на ден, ама друг път. Тука има хора, които пишат по няколко стотин "мнения" всеки ден и нощ и нищо не им дават. Скъсват се да плюят по всичко, което не им допада и сигурно е изтощително за тях. Горките, колко ли е безсмислен живота им. Поне да им плащаха, ама не.

315

Дайте бе,

преди 3 години

Дайте телефон, сайт.. каквото и да е, да се запишем !

314

Анонимен

преди 3 години

Когато Обама печелеше избори благодарнеие на социалните мрежи, нямаше проблем. Когато Тръмп печелеше, го забраниха.

313

Анонимен

преди 3 години

До BulxitАко България напусне ЕС, ако не Турция, Гърция или Русия, то Китай със сигурност ще ни превземе икономически. Тея 30-40 000 000 000 лева, дето ни ги натрупа като дълг Бат Бойко, онея ще ни ги дават през месец, за после ще ни опростя половина ... Ако им позволим да оперират на родна позва, без да им се месим. И след 1 година китайския ще е стнаал задължителен в училище.

312

Анонимен

преди 3 години

До 1За 30 минути труд на ден ... бива. Доста народ го прави в почивките и скатавките, докато е на работа. Още една заплатка е, все пак :)

311

Анонимен

преди 3 години

До HandelПрилича ти, ама не е точно. Буквално можеш да изкривиш общественото мнение, ако имам един офис стая с 50 парчерата, дето ръсят ВЪВ всеки един сайт с повече от 500 посетители на ден, всеки ден, по 365 дена в годината, а в другата пишеш готови статии за публикация, като в последната се разбриате какво и как да се пише.

310

1

преди 3 години

Само 1200 ли бе?! Малее колко сте ефтини.

309

Handel

преди 3 години

"Заради всички тези проблеми и най-вече заради опасността от фалшиви новини, пробутвани от *** покрай изборите, 5 организации на комуникационните агенции у нас се обявиха против платените коментатори в мрежата, като подписаха нарочна декларация."Това ми прилича на Facebook - вярни са само тези новини, които са изгодни на политиците, осигуряващи тлъсти приходи под различни форми. Всички други са "fake news" и или директно се трият, или се покриват така че никой да не може да ги намери.

308

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Само обикновените но разумни хора от партията на безпартийните ще оправят държавата, някой ден като направим партията, другите няма да ви оправят, другите само крадат, те винаги са били и ще си останат крадци

307

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Най-доброто за България, естествено е партията на безпартийните някой ден ще я направим, сега няма да гласуваме за никой

306

Анонимен

преди 3 години

Слави е известен със своята авторитарност. Има здрава ръка и това ни трябва, за да поправи България. Протестите от лятото не успяха да ремонтират държавата. Слави ще успее. Той е светлина в тунела.

305

Анонимен

преди 3 години

Най-доброто за България се оформя като ДБ, Слави и Манолова. Дано се обединят. Дори турците на Местан ще подкрепят ДБ.

304

Анонимен

преди 3 години

Слави е най-културнуят кандидат политик. Имаме нужда от повече култура и стил в политиката.

303

SHEFA

преди 3 години

До Ханонимен-ТЕЗИ ДЕТО ГИ ПОСОЧИ ДОСЕГА КАДЕ СПАХА?????????????????-А?-ПРОПАДАМЕ В ДЪЛГОВЕ ВЕЧЕ СА ОКОЛО 24% ОТ БВП.

302

Искам я тая работа

преди 3 години

Много хитро кой кого ще излъже .Хитър Петър и магарето.

301

SHEFA

преди 3 години

До Шефее-ТУКА НЕМА ЛЕВИ- НЕМА ДЕСНИ.-ТУК СТАВА ВЪПРОС КАК И КОЙ МОЖЕ ДА ДАДЕ СПОКОЕН ЖИВОТ НА ХОРАТА В Р.БЪЛГАРИЯ-МЕН ТОВА МЕ ИНТЕРЕСУВА.

300

Анонимен

преди 3 години

Слави е най-почтеният политик. Той никога няма да се облагодетелства чрез политиката и със сигурност няма да забогатява на наш гръб.