32

2 идеи

преди 3 години

Най-добре да пробият дупка с форма дъговиден свод и къртеното да се направи с огънат гипсокартон -от зеления или по силния-розов. Даже може да стане атракция като в/у дупката се сложи една имитираща врата(да имитира врата на замък) или пък имитиращи ковано желязо решетки-стават някакви китайски от боядисана пластмаса. Така ще има вход за кръчмата и няма да бутат цяла стена. А още по лесно да се залепи фототапет с морска тема отвътре!

31

оо

преди 3 години

До ДАСтената е вдигната 2008г.Ходи да върнеш парите, които са ти платили за тролене или влезни в друга тема

30

Анонимен

преди 3 години

Само надстройката ли ще бутнат или всичко? Защото оиюа известна разлика. Аз лично не харесвам и не одобрявам дострояването на археологически обекти. Това си е чиста проба фалшификация. Едно е реставрация, друго е да дадеш на работници от опр. произход да правят импровизации.

29

Затова

преди 3 години

гърците печелят, а българите лапат мухите. В Гърция - намерят три камъка и веднага - ги обявят за древна стена и милиони туристи с автобуси ходят там да ахкат, охкат и се снимат. У нас намерят цяла стена или древен амфитеатър или друго и някой тарикат дойде и каже, че точно там трябва да е му е хотела, ресторанта, банката или къщата и веднага се втурнем да затрупаме камънаците и да ги унищожим. Обаче хотела гордо се казва - Арена, а ресторанта Стената. Но туристите ... годят в Гърция.

28

.

преди 3 години

До кога ще се правят безумия в тази държава?

27

Все тая

преди 3 години

Това е несериозно!!!

26

ДА

преди 3 години

Човека е прав!Стената е хубава,но е построена с ОП,с европейски пари и някой е лапнал голям залък за строежа.Ако бяха съгласкували с човека нещата така,че да се съобразят с неговият имот,нямаше сега да се бута стена!Ноооо-в България се бърза да се лапат евро парите,па после ще му мислим-след Герб-трева не никне!

25

Анонимен

преди 3 години

Добре изглежда стената, мене ме кефи. Ще е жалко, ако я съборят

24

до 23 фотографа

преди 3 години

До АнонименЗа каква стара снимка говориш направена преди 20 века.

23

Анонимен

преди 3 години

До 25А ти откъде знаеш,че случаят е заради това лято та пишеш неподготвен. Седем години тече делото по този казус и чак сега съдът се е произнесъл . Не е станало за 2 месеца.

22

Анонимен

преди 3 години

Тоя собственик от къде знае,че ще има "туристически сезон" това лято? Някой му го говори ли? Явно е в "играта" и от сега бърза още март месец да си спретне бардака за лятото.

21

Анонимен

преди 3 години

Дори и нескопосано направена по-добре да гледаш такава стена, от колкото насядали в ресторанта минrяни от катуна назобани с черно джони или чивас.

20

Анонимен

преди 3 години

В случая собственикът не е някаква мутра,а обикновен човек от града. И показва страра снимка на която се вижда докъде е стената и как след нея е имало стара постройка. На местото на постройката в двора си човекът е направил заведени, но са му сложили новата част от стената и вече има висока ограда едва ли не. Не е много справедливо.

19

Анонимен

преди 3 години

Ай стига ве, съборил стената заради гледката, сега държавата да я строи и да я плаща. То бива наглост, ама някои съвсем са се разпасали. Ами да хване аверите си, да мъкнат там камъни и вар и да ги черпи по бира и готово. Ако е община или държава нали трябва да плащат на някого

18

Bul gur

преди 3 години

Не само,че си измисляме история,ами и си изграждаме история. Станахме смешни с тези бутафории из цялата страна,само и само да се правим на велики и да угаждаме на псевдо патриоти.Трябва да се съчетава остатъци от археология със съвременни постройки,а не да изграждаме съмнителна архиология....

17

Анонимен

преди 3 години

Това не е никаква "Крепостна стена", айде стига с глупостите.Вижка се колко нескопосано е иззидана, древните майстори биха се хвърлили в морето от такава некадърност. Собственикът каза, че стената е зидана преди около 10 години, така че това си е чист незаконен строеж

16

Анонимен

преди 3 години

Направо взривявай! Ши ми пречат на погледа те! Ама хаааа!

15

бай Ставри

преди 3 години

А колко много хотели трябва да се бутнат, защото са построени на самия бряг и скриват гледката към морето... Пак мерят с различен аршин. Това е българския съд, който плати почеве на негова страна е правдата.

14

az

преди 3 години

До АнонименСигурно е "бутнал" - не се притеснявай.

13

Кръчмето на морето

преди 3 години

Министерство на културата, общинските власти и бг съдът нямат нищо общо с древнотракийска, древногръцка, римска, българска и изобщо с каквато и да е култура, важното е кинти да има по европроекти.