80

Доктор Хапчев

преди 3 години

До: ЗлаткаЗа Европа не знам, но тебе ще те затвориме скоро, само да се освободи легло...

79

Доктор Хапчев

преди 3 години

За Европа не знам, ама тебе ще те затвориме скоро, само да се освободи легло...

78

Gregory House, MD

преди 3 години

Не могат, защото нови щамове няма!

77

Златка

преди 3 години

Дано се провали и този летен сезон! Има нови щамове на ковида, да затварят европа!

76

икономист

преди 3 години

До Сата НАТОВиждам се, разбира се с единствения ми останал жив родител, но в ежедневието си и двамата ползваме маски и спазваме необходимата дистанция. Майка ми излиза само за да пазарува, а и освен това не сме се събирали от началото на пандемията с други роднини, да ядем и пием.

75

Анонимен

преди 3 години

Летен сезон в БГ ще има и ще е супер, който страда за чужбина да се оправя!

74

Сата НАТО

преди 3 години

До 51Просто болните , нуждаещи се от болнично лечение са прекалено много ------Нали!Такива като Венци Мицов, дето нищо му няма, но заема място в болница, да му бият профилактично фраксипарин? Фраксипарин аз и сам съм си бил, следоперационно вкъщи.

73

Сата НАТО

преди 3 години

обезателно отиди на гости при възрастните си роднини, че отдавна не си ги виждал. Кво ти пука?------Ходя всеки ден.Пипам ги. Здрависваме се. Тупам ги по гърба.Седим в едно малко холче и гледаме телевизия. Ядем на една маса. Режеме си от един хлеб. Вече цяла година. Ти наистина ли не се виждаш с родителите си?

72

Сата НАТО

преди 3 години

Какви щамове на вирус, който го НЯМА ? Една година живеем при най-лабавите мерки, 4 месеца се събирахме с хиляди по площадите, досега трябваше да сме го минали сички, а се оказва, че едва ги докарваме до 15% заедно с фалшивоположителните.

71

икономист

преди 3 години

СССР се разпадна по съвсем различни причини, за които съм писал тук многократно... Причината е, че онзи социализъм на Сталин, нямаше нищо общо с първоначалната идея за социалистическо общество, залегнала в трудовете на Маркс. Причината е, че за социалистическата планова система е трябвало да има предвидена и специфична разплащателна система, която да обслужва разпределението на благата сред обществото, а не да се използва финансовата система, обслужваща капитализма, която всъщност я фалира...

70

икономист

преди 3 години

Ами тогава продължавай да се грижиш само за собствените си задни части и да живееш на макс... Ходи си без маска, не се ваксинирай, после обезателно отиди на гости при възрастните си роднини, че отдавна не си ги виждал. Кво ти пука?

69

Беджинг Бай Дън

преди 3 години

До икономистСавецкия Саюз що се разпадна, а Северна Корея тъне в мизерия като там яко се марширува колективно?Като знам какви икономисти и програмисти има, ме хваща страх да се ваксинирам... :D

68

икономист

преди 3 години

Природата още веднъж ни напомня, колко неустойчиви са системите, базирани върху благото на отделния индивид. Чрез тях не може да се постигне обществено благополучие, защото индивидът постигнал веднъж желания стандарт на живот и благополучие, обикновено бързо забравя за тегобите на останалите членове на обществото.

67

икономист

преди 3 години

До 46Всъщност, covid 19 не е само медицински проблем, а е проблем, който наистина засяга цялото общество. Няма как да се справим по единично с него, защото ни е необходим колективен(обществен) имунитет. Ти и да се ваксинираш, ако половината от хората не го направят, вирусът ще продължи да циркулира и да мутира, докато в един момент пак не те зарази нов щам. Необходимо ни е колективистично мислене, а не индивидуалистично(капиталистическо).

66

Анонимен

преди 3 години

Нито нови, нито стари, щамове и щамки ме интересуват, лятото на СПА в планината, въздух и слънце, който иска и по три пъти да се боде, аз за сега ще пропусна

65

Анонимен

преди 3 години

Да като миналата година ...от 1 юни не им ли стига ,басейни и плажа нямаше място на ,50 см един от друг

64

Анонимен

преди 3 години

За новите щамове ще се погрижат американските военни био лаборатории

63

Анонимен

преди 3 години

Цялата работа с "новите щамове" е да се оправдаят когато се разбере че "ваксините" нямат ефект и ще кажат, "Ами то това са новите щамове, за това ваксините не работят върху тях..."

62

Анонимен

преди 3 години

Който е живял или посещавал Германия, има представа къде живеят бездарниците и къде хирата с бъдеще.

61

Анонимен

преди 3 години

на 4 като свалим гербще се оправят нещатане ги ли свалитеви очаква дълга икономическа кризафалитибезработицаи трахна бедност