31

Знае се!

преди 3 години

Ето това е върха на полицейското умение - двоякото разпределение на функциите на милиционерите - първо ще трябва да охраняват и осигуряват купуването на гласове от партийния актив на ГЕРБ и второ - ще трябва да преследват купувачите на гласове от другите партии. Както е с контрабандата - подсигуряват контрабандисти и наркодилъри от ГЕРБ и залавят останалите, които не са членове на ГЕРБ. Ето защо почти няма заловени контрабандисти по българските граници.

30

Анонимен

преди 3 години

Така купуването ще бъде само от управляващите . Там е и уволнения вътрешен министър. Ще помага .На тиквата му пречи служебно правителство.

29

Демократ

преди 3 години

А умрелите ще имат ли право да гласуват както е в развитите демокрации?

28

Анонимен

преди 3 години

МВР ще следи освен ГЕРБ друг да не купува гласове

27

Анонимен

преди 3 години

Демагогия във висша степен. Лъжата, наглостта, арогантността, прос*тотият*а, гьонсуратлъка, корупцията са основните характеристики на това управление, разбира се подкрепено с овчият възторг на клепоухата част от избирателите, които за съжаление са повечето.

26

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Поредният "ялов" "щаб" както и един подобен!!!Тази "власт" продължава да се "подиграва" със собствения си народ ,но за съжаление огромна част от моите сънародници въобще незнаят как се манипулират избори и как се купуват...... И сегашните избори на 04.04.2021 г. няма да са по различни от предишните..... Ще има тотална манипулация както беше и на предишните, но в България от много години няма нормално функциониращи институциий и заради това резултатите са трагини......

25

Анонимен

преди 3 години

кметски избори в София ---- Факултета 90% за ГЕРБпреди една седмица Миглиш спечелен от ГЕРБ цяла Бъгария видя как се отчитат с маскиНе виждам някой да е преследван

24

Анонимен

преди 3 години

Русофобията не е психическо заболяване, русофобията е зоологическо заболяване.

23

Анонимен

преди 3 години

До До 7 и др.хлапациРусия не се интересува от вас. Гледайте си батака в ЕС и не се занимавайте с Русия.

22

Анонимен

преди 3 години

Асан:Поредния саграбен бъзнес от партиа ГЕРП, хъъъ.

21

До 7 и др.хлапаци

преди 3 години

Ами да извикат Решетников и хора от руското посолство ли бе голобради мушмороко.Вие сте изтрещели с този ,,антигерб" в главите бе юнаци недорасли.Не е нужно да си ,,гербаджия",ако си поживял повече от вас и си видял всеки какво и колко е сторил.А празни приказки,на празноглави хлапаци,неживели,невидели и непреживели не ловят дикиш,освен между вас самите.Дечковци,едно като Виденовото управление ,ще ви прати на другият край на света!Не можете да оцените слободията и реалноста днес!

20

Да се разбира

преди 3 години

Полюцията на ГЕРП ще монополизира търговията с гласове.

19

Анонимен

преди 3 години

Демек ще има и щаб за купуване на гласове,брей тия ГЕРБ са умни ве

18

Анонимен

преди 3 години

И да може да се гласува само с черна или бяла маска.

17

Анонимен

преди 3 години

Ами да задържат тиквата не се е спрял да хвърля пачки от джиБката и да пазарува.

16

Анонимен

преди 3 години

Всички са полицаи в тая държава, а първи по престъпност и корупция. Само Бойко го умее това

15

отвратен

преди 3 години

МВР Е маша на шайката ! Такава гнусна мафия и в Сицилия няма !!Робите нека пак гласуват за нея ,и обещанието ще е ,че без пари ще ги погребат!!

14

Опгерб

преди 3 години

Борисов купи с нашите пари полицията и чиновниците, като им вдигна заплатата не заслужено, на фона на кризата и безработицата в страната.

13

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Гласът си няма да го...продам,макар че лично гербо-дупетатка ми се...обясни;ще почакам за други,по...хубави.

12

Гербаджиите

преди 3 години

Май се готвят за служебна победа