71

Протестиращ

преди 3 години

След изборите ще анализираме *** вот махала по махала. Съответните шефове на РПУ ще бъдат разследвани, а после ще хвърчат глави.

70

Ева

преди 3 години

Като го гледам как гледа, смятайте какво ще види... само това каквото е казал Шефа!

69

БАНко

преди 3 години

НАПИСАНОТО ОТ МЕН Е ПРОТИВ КОМУНИСТА И ПАДИШАХА , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , И СЕ ОТЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ ФАЛШИВИ ПОСТОВЕ СЪС СЪЩОТО ИМЕ !!!

68

Мяу

преди 3 години

Какво стана с оранжевите маски на Герб в Мъглиж? Всичко ОК ли е ?

67

Сержант

преди 3 години

Пак разходи. Стига само да се проследи вота на онези, където са ги забравяли като малки на плажа. От това, веднага си проличава кой купува. Доложих.

66

Сержант

преди 3 години

Ко-нее!

65

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~Еш па тоя! Поне сме честниии уеее, момичееее!

64

БАНко

преди 3 години

ДА НЕ ЗАБРАВИМ , ЧЕ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И КОНСТРИТУЦИЯ НИ ПОДАРИ ЗАЕДО С ДАНИ РЪБЪЛА !!!

63

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Мишок анонимен 65, айде нЕма нужда !Кой знае колко работят индийците при теб, след като махнеш времето за изпушени много цигарки ?Кой знае и колко им плащаш отворко ?И ако при теб `работят`, аз съм си имал работа с тях, ял съм и пил и др.Само *** байганьо може да признае, колко парички е взел за гласеца си.

62

Анонимен

преди 3 години

До 65Добре че ни осветли бре, ние мислехме че рома не му ли плати някой изобщо не оди до урните, ама виж ти не само ние сме знаели.

61

Анонимен

преди 3 години

Абе абоната на майна таси!При мене бачкат 5-6индиеца и те сами се издават бе!За по простите 20 кинта...за другите по 50 а за организаторите на 10-20 индиеца по 100 лева!За Баротата които следят по низшите по 1000!

60

Анонимен

преди 3 години

По списъците на ГЕрб сме 12 милиона,така че ехе...още 3 мандата

59

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До негласуващАлоооу, те индийците отдавна захитряха, а посмъртно няма да пуснат гласеца се за онези 20, даже 50 лева.Какво са 50 лева, в днешно време бре?Хитри са братовчедите, пускат тартор да спазари гласовете на едро, после ядат и пият на корем дълго време с полученото.Че си негласуващ е разбираемо, но че си наивен - непростимо.Само прости байганьовци се радват на +50лв., които ще им бъдат взети с лихви големи после.

58

негласуващ

преди 3 години

Никакви фалшиви "избори"Радев да праща военните да арестуват тая шайка от престъпници узурпирала властта!Предния път с фалшификациите им гласувалите за тях бяха 12 на 100 от населението което значи че са нелегитимни защото 88% ги нещата тия!

57

Истукан

преди 3 години

Вече ГЕРБ не се занимават отдавна с купуване на гласове. Направо подправят бюлетините, използват мъртвите или негласуващи и си печелят избори след избори. Е няма да гласувам и тези пак да са на власт. Гласувал съм против тях и пак те кацнаха на власт. Сега няма да гласувам изобщо.

56

Анонимен

преди 3 години

Ами то брадчетчето бачкаше в енда фирма за апове и казах, че направели някаква апликация, дето имало картат ана България, градовете, да избираш кой колко гласа има и имало връзка с някакви машини, дето не ги знаели кви са ... хммм... ХАХАХАХЕХЕХЕАХ

55

Един брой НЕгласувал

преди 3 години

Пак ще съм НЕгласуващ, щото за КРАДЦИ не гласувам !!!Да ме крадат до шушка, да ме лъжат всеки ден, че живеем добре, защо кажете ми ?Ще ги псyвам и кълна до 9-то коляно изедниците гадни !

54

Анонимен

преди 3 години

Това като антикорупционната комисия - създадена от корумпирани хора.

53

негласуващ

преди 3 години

Че те самите таканаречени"полицаи" разнасят из маалите куфарите с пари пратени от тиквата и раздават пачките на бароните които после дават по 20 до 50 кинта на електоратя!Те индийците сами се хвалят че пак им раздават пари!

52

Истукан

преди 3 години

Нормалните хора няма да излязат да гласуват. Аз съм един от тях.