312

Росене, мисли!

преди 3 години

Лицето Росен Плевнелиев следва да знае, че маршал Тито е ръководител на може би най-масовото партизанско движение срещу Хитлер през Втората световна война. Неслучайно, на погребението му присъстваха държавни глави, правителствени ръководители и обикновени хора от над 125 страни. Един Тодор Живков, когато се налагаше да взема публично отношение по т.н. македонски въпрос, не си позволяваше персонални атаки срещу Тито, а критикуваше негови заместници и високо поставени ръководители в СР Македония.

311

Анонимен

преди 3 години

Най разумния президенттрябва да го поканят в следващото правителство на ГЕРБ

310

Анонимен

преди 3 години

само дето от тези древни тюрски племена почти нищо не е останало. ни имена, ни религия, ни оригинален език, нито култура. нищо. оставили са имена на няколко държави, както и древните египтяни и асирийци. днес са или арабизирани и ислямизирани, или славянизирани и християнизирани, да не говорим за евреите ашкенази, наследници на хазарите.

309

Анонимен

преди 3 години

чел си нотариалния акт на гръцки ли, ***? а ако имаше поне среден интелект, щеше да си наясно, че в ЕС не съществува такова плащане 'на ръка'. а плевнелиев, заедно с каролев, велчев и още няколко бивши министири и депутати, спадат към 1% работили на запад и истински успели хора ПРЕДИ да се върнат в Бг и да им очернят имената. не са новобогаташи, забогатели от политика в БГ, капиш?

308

БГ!!!

преди 3 години

Не е истина, че е казал нещо такова!Поздравления за това!Всички политици и общественици в България трябва да са единни по този въпрос!

307

Анонимен

преди 3 години

Едно ме интересува от г-н Плевнелиев!Как се купува имот в Гърция за около 700 000? и заплащане на ръка, както пише в нотариалния акт?

306

Анонимен

преди 3 години

Плевнелиев беше достоен президент за разлика от Радев!

305

Анонимен

преди 3 години

Добро интервю!!!

304

Анонимен

преди 3 години

Писна ми от тия, да ги мачкат шиптарите и сърбите.

303

334

преди 3 години

Еми и в двете световни войни сме били срещу тях.Как да ни наричат?3

302

Путьо Маринкин

преди 3 години

Защо още позволяват на най-голямото петно и недоразумение в управлението на България да се появява в медиите...?!

301

-

преди 3 години

Мачкайте братя македонци ***, дето си избират "синьоптички" да са му презРидентини!!!

300

българин

преди 3 години

Плювнaлиeв да се почеше по тиквaтa и да се замисли коалиционните партньори на ГЕРБ и македонски войводи не са ли фашисти, при положение че оня необръснатия се хвали какви майтапчийски снимки са си правили в нацистките концлагери!Негови колеги съпартийци лъснаха на снимки поздравяващи с хитлеристки поздрав с изпъната ръка, а на него му е смешно?!В коя нормална държава такива ще ги търпят, в Германия например?

299

Ани

преди 3 години

България имаше достоен Президент. И пак ще има. Наесен.Хайде на всички жени и достойните им мъже, Честит Последен 8 Март със временно изпълняващия!

298

нека ги яд

преди 3 години

Колкото и да ги е яд Рашистите, ние Българите сме по-напредничави и по-успешни.Те затова руснаците бълват змии и гущери. Като злата им орисница от Позитанската Престъпна Организация.

297

Анонимен

преди 3 години

Тоз го поема дълбоко от американците и му харесва. Пита за още.

296

Emigrant

преди 3 години

Форумът бъкан с откровенни от ка ча лки,коит се имат за татари,фашисти и са повече макета и рушаги,отколкото БЪЛГАРИ?!Те затва не ни обичат и уважават и македонци и рушаги и който се сетиш!Излязал бившият президент и написал свестни за мен слова!Крадците на ДДС,конекрадците и лиз а чите на коминтерновски че пици,ще се скъсат от бяс?!Що ве го ве да!!Що си плюете по физиономията,а после се питаме що не ни вземат на сериозно?!Макетата са готови да мрът за лъжи, а ний си оплюваме президента??!!

295

ще ги надживеем

преди 3 години

В Русия наричат българите Татари. Това е поради атавистичната им омраза към всичко българско. Те затова ни кръщават тука славяни за да се затрие българското име и да се създава чуство че меду нас има нещо различно.Управляващите комунисти в СРМ ревниво спазват линията на Москва.

294

Анонимен

преди 3 години

До 330Аз Фашиат не съм бил и сшоред ДНК теста.нямам.татарска кръв.

293

Анонимен

преди 3 години

Макета има сериозна нужда, да праснат една хубава чистка!