10

Анонимен

преди 3 години

Ами да се местим в САЩ или Европа, щом почнахме и тях да коментираме. Народа го интересува кога ще може да на влее заразата и нас.

9

до До 6

преди 3 години

Образовай се малко...имбецила в коментарите е един и май си ти амебо

8

Дебелите да мислят

преди 3 години

Според данни цитирани в "Уошингтън Поуст" 88% от смъртните случаи от коронавируса са в страните, където над половината население е плувнало в тлъстини (BMI - индекс на телесната маса над 25), а най-лоши са последствията при хората с BMI над 30. Сред тези страни са и САЩ, и Британия, и Италия.Ето ви нагледно доказателство какво безумие е либерастията - нали било чудничко да си бодипозитивен, да се радваш на тлъстините си и да ги смяташ за красиви. А накрая идва природата и почиства грешките си.

7

що така бе миме

преди 3 години

Вече е ясно че колкото повече се ваксинират толкова повече се разболяват.А сега де!

6

Анонимен

преди 3 години

Ммм професор или доктор ли си какво си не можеш да смяташ. От къде дойдоха тия 40% дето не се заразяват? Колежката ми на работа вече седмица не е на работа заради странични ефекти от ваксината на Астра Зенека. Добре е да се спомене, че Пфайзер и Зенека използват бъбречни клетки на абортирани бебета. 293 на брой във всяка доза. Който иска да получи листовките да ми каже.

5

Бакрото

преди 3 години

Не е лошо да ни накарат да си биеме де що има ваксина.Против малария,рак,тетенус за всеки случай и змийска противоотрова.Все пак "ваксините" са спасили човечеството

4

Анонимен

преди 3 години

40% имали кръстосан имунитет, 90% го карали безсимптомно, 1% са ваксинирани, 5% вече са го преболедували...Сбора от процентите надхвърля 100, защото ни управлява човек прочел една книга от поредица съдържаща няколко тома...

3

Анонимен

преди 3 години

Тоест 50% вече са защитени?! Защо тогава ги подлагат на насилствено ваксиниране, електронен ваксинационен паспорт (здрасти с чип)

2

Анонимен

преди 3 години

Аз си имам едно на ум,затова няма да се ваксинирам.

1

Анонимен

преди 3 години

по точно ще контролирате не заболяване а хората . Тоест Овцете