22

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност бих предпочел място, където искат такива паспорти . Няма да си развалям почивката заради глигани от село.

21

Анонимен

преди 3 години

"*** дори и да се разболеш след ваксина вируса е почти неработещ. Т.е. няма нужда от болница и от умиране. Айде сега го осмисли малко."Повече от година не съм го срещнал този вирус и да съм не съм разбрал, намам ни един познат да изкарал нещо по-сериозно от лек грип, ама дай сега да се затичам за ваксина, щото някакъв кeлеsh гледал сериала на НОЩ. Аре обратно в кошарата, че за забравили да те острижат под лишниците!

20

Анонимен

преди 3 години

Те и сега са фалирали, когато такива като тебе зоват против ваксината , а НЯМАТ решение на проблема. Сало лаете и до там. Не чух никой от вас да има решение.? Няма и да чуя ,защото сте обикновени работници от простолюдието.

19

ДА

преди 3 години

Абе,не разбрахте ли,че като се ваксинирате,пак може да се заразите,но ще го изкарате по-леко-така казват.Но вие въпреки,че сте ваксинирани СТЕ вирусоносители!!!!Ваксината пази само вас,не другите,вие продължавате да сеете заразата,вече под сурдинка говорят затова и по медиите.Бегайте и се ваксинирайте,но продължавате да се носите маските и да сте на дистанция!Поинтересувайте се и тогава давайте акъл!Паспорта е абсолютно излишен,въпроса с него пък е друга тема!

18

Анонимен

преди 3 години

Ясно е ,че е фашизъм. Въпросът е защо позволяваме да го налагат. Как ще гледаме децата си,когато стане очевидно за всички какъв свят сме създали за тях?!

17

Мнение

преди 3 години

Еврейска дискриминация е!

16

Анонимен

преди 3 години

"Работата е там ,че фирмите за превозване и хотелите НЕ са твоии. А те НЕ искат теб болния. Така че ти си тоя дето,ще седи у вас ,без ваксина :) Нали разбираш."Абе вие явно сте някви г0ведa, бе. Казват, че дори и с ваксина пак ще се разболееш, пак ще си преносител, пак ще носиш маска, пак ще ти правят тестове, ама вие не. За кво ви е този паспорт ли, значка ли..

15

Анонимен

преди 3 години

До 14Пука ми защото заради Неваксинирани бастуни целия свят е затворен вече 1 г .Т.е. точно по тази причина, ще ви отнемат правото на свобоно пътуване. Свиквайте.Вие до вчера обяснявахте,че никой неискал ваксини, а както се вижда масово хората искат :)) отново сте една малка част бавноразвити

14

Анонимен

преди 3 години

до 17хахахаха,егати и неграмотника си бил,значи като нямам вакисина съм болен?Като гледам болния си ти и трябва да ти вкарат някаде

13

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за ваксинирането и ПРОТИВ паспортите! Хората имат право на избор! Коя съм аз, че да им налагам моят избор!? А компаниите да не си прехвърлят проблемите върху хората, а да видят защо им падат самолетите! Едва ли е от липса на ваксинирани пътници, по-скоро е от липса на качествено производство! И да, паспортът е ФАШИЗЪМ!

12

Анонимен

преди 3 години

До 11Работата е там ,че фирмите за превозване и хотелите НЕ са твоии. А те НЕ искат теб болния. Така че ти си тоя дето,ще седи у вас ,без ваксина :) Нали разбираш.

11

...

преди 3 години

За бай *** грижата за хората е фашизъм.

10

Анонимен

преди 3 години

"Естествено, че е сигурност и нормално. Мен какво ме интересува, че някой глупаккк неискал да се ваксинира ? Примерно идва английски турист, които НЕ искал ваксина к носи заразата във Златни пясъци? Естествено, че никой няма да го иска!Като неискаш ваксина ,няма да ходиш никъде. Това е. Избора си е твой.Аз пак неискам да се качвам в самолета"Ти нали ще си вяксиниран, кво ти пука?

9

Анонимен

преди 3 години

За мен хората говоритещи против ваксината са просто един комплексари. Нито имат познания, нито знания. Просто едни пишман квартални охльови, без сериозни доводи. А такива хора нямате дума в живота и така тряба да бъде.

8

Анонимен

преди 3 години

Фашизъм е!

7

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че е сигурност и нормално. Мен какво ме интересува, че някой глупаккк неискал да се ваксинира ? Примерно идва английски турист, които НЕ искал ваксина к носи заразата във Златни пясъци? Естествено, че никой няма да го иска! Като неискаш ваксина ,няма да ходиш никъде. Това е. Избора си е твой. Аз пак неискам да се качвам в самолета до потенциални ворусоносители.

6

Анонимен

преди 3 години

Фашизъм, на който и Хитлер би завидял!

5

Коменданте Че Говада

преди 3 години

Задължителното ваксиниране не противоречи на Конституцията; Да има паспорт за безпроблемно предвижване на всички ваксинирани и създавене на антиваксърни резервати за ***;

4

Анонимен

преди 3 години

Това е тоталитаризъм.

3

Нане

преди 3 години

Това е чиста фашистка ДИСКРИМИНАЦИЯ...