62

Анонимен

преди 3 години

Не знам какъв паспорт ги гони, при положение че ваксината не действа срещу опреелени щамове и хората си се разболяват дори ваксинирани. Пресни примери колкото искате.Който се боцнал - боцнал се, защитен срещу 5 от 27 щама, нема нужда от паспорт щото другите щамове си цъкат на воля. Айде и със здраве.

61

72

преди 3 години

Къде ще пътуваш,само тази година другата ще ходиш до гробето,да се молиш умрелите да станат ти да легнеш

60

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми! Аз се ваксинирай още с първата пратка на Пфайзър и двете дози ми поставиха.Ще си пътувам цяло лято на воля, пък вие ще ревете, че сте дискриминирани.....

59

темата

преди 3 години

Ваксината е просто вода целта е сертификат паспорт.После щенавържат към паспорта всички данни дори и кога пикаеш.И данните ще се съхраняват в ООН.От изкуствен интелект които ще се саморегулира така ти се однема правото на свобода и хората повече няма да са хора е части в света на Частната планета ЗЕМЯ.Така се Изпълнява БИБЛЕЙСКО пророчество.Тежко и горко на приелите тоя паспорт.Бог да ни пази.

58

Анонимен

преди 3 години

Нали ваксинираните са ,,бронирани,, от какво се страхуват.Трябва да ги е страх не ваксинираните.

57

Анонимен

преди 3 години

брутален фашизъм , сър....

56

Анонимен

преди 3 години

Запис от видео-конференция заседание на Путин с членовете на правителството от 28 януари."Голикова: вводить ковидные паспорта недопустимо - Россия 24"

55

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е доброволна и НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА, а васкинираните получават БЕЗПЛАТЕН БОНУС - сертификат за имунизация! С него можеш да ползваш градски транспорт, да посещаваш търговски центрове, кина, театри, да пътуваш в градския транспорт, със самолет, децата ти придобиват право да ходят на детска градина и училище, да те наемат за работа и много други екстри! Побързайте да се запишете предварително, в началото няма да има достатъчно бройки за да ползвате БЕЗПЛАТНИЯ БОНУС.

54

Анонимен

преди 3 години

Има задължителни и незадължителни ваксини. Тези са от незадължителните и е абсолютна дискриминация и нарушаване на човешките права изискването й за извършване на каквато й да е дейност и пътуване.

53

Анонимен

преди 3 години

Дано ускорят нещата с паспорта и да стигне и до заведения и хотели. Така,ще се отървем от наглярите на всякъде.

52

Аман от малоумници

преди 3 години

Еи педи що е демокрация и в коя държава я има я обади?

51

Анонимен

преди 3 години

Не е редно "цивилизация" която се докара до тотална импотентност, безплодие и депресия сега да задължава гражданите какво да правят. Това със сигурност е поредна стъпка в грешната посока. Който иска да си слага 5G телефона в джоба, да ходи да се ваксинира, на връщане да купи храна за кучето, защото няма деца. После ако иска и в занзибар да ходи, че е евтино. Но на мен да не ми казват какво да правя и къде мога или не да пътувам.

50

Анонимен

преди 3 години

В Русия не се изисква ваксинационен паспорт, руснаците могат да пътуват свободно без ограничения във всичките 22 държави на Русия.

49

Анонимен

преди 3 години

Някой ден в учебниците по История ще пише че в България за периода 2007-2020г е имало свободно движение на хората без здравни визи -т.е. към 13г

48

Демократ

преди 3 години

Нормално е при демокрацията да се изисква ваксинация за правото да пътуваш, демокрацията не означава свободия. Но българите са прости и не могат да го разберат това.

47

Анонимен

преди 3 години

Никой не го интересува руския пияница. Това е съюз и той не е там. Да си приема Неваксинирани от Бразилия:) Кой му пречи? Защо е затворил страната за разни държави:)

46

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаРусия се справя успешно с вуриса, докато в ЕС всичко е затворено, локдаун, намордници на хората.

45

Анонимен

преди 3 години

в понеделник двама мои неваксинирони приятели заминаха за Белгия така че имаш ваксина нямаш ваксина пак ще пътуваш.Само някоии ганчовци него разбират това

44

Анонимен

преди 3 години

Москва осъди липсата на демокрация и нарушаването на човешките права в ЕС. Сергей Лавров заяви че ковид-паспортите приети от ЕК означават принудителна ваксинация, което противоречи на основите на демокрацията - "Тази идея противоречи на правилата на демокрацията, защото в ЕС има решение, че ваксинирането е доброволно. КОВИД-паспорт ще противоречи на принципа на доброволност, хората ще бъдат принудени насила ако искат да се придвижват. А в Европа, без местене между страните - членки на Европейския съюз, населението трудно може да си представи живота"

43

Анонимен

преди 3 години

Само едно не разбирам - тези които ще се или са се ваксинирали, от какво ви е страх и какво против имате отказалите се? Вие нали ще сте защитени? Тя, ваксината, пази вас, не другите, както и създателите многократно ообясниха. Вие сте носители и разпространители на вируса, в повечето случаи - безсимптомни, къде тук е логиката да се ползвате с привилегии?