82

Анонимен

преди 3 години

Все тая. Поне половината от хората няма да се ваксинират. Ще има авиокомпании, хотели,ресторанти и др., които ще запълнят нишата за неваксинираните. Бизнеса си е бизнес. Никой няма да се откаже от 1/2 от клиентелата си заради някакъв измислен грип.

81

Анонимен

преди 3 години

ДИСКРИМИНАЦИЯ разбира се.. вирусът пак се предава от човек на човек дали е ваксиниран или не няма значение.. единствената разлика е "уж" по-лека форма прекараш инфекцията без да имаш тежки симптоми нпр.пневмония, задух..

80

Анонимен

преди 3 години

Дискриминация.

79

До 67

преди 3 години

На мен пък ми дреме колко дози са ти сложили,ако искаш,сложи си 20,аз и сега си пътувам,където искам...

78

AGENDA ID2030

преди 3 години

Ваксинационният паспорт е абсолютна дискриминация, докато ваксинацията е по желание. Той не би бил, ако е задължителна. А тя НЕ МОЖЕ да бъде задължителна за вирус, който мутира, и който вече изчерпва еволюционния си потенциал за мутации.От самото начало е ясно, че Ваксинационния Паспорт е само параван за създаване на прецедент, който да узакони въвеждането на Единен Глобален Регистър и всеки на земята да получи Единен Глобален Идентификационен Номер. AGENDA ID 2030!Четете!

77

Анонимен

преди 3 години

Да не се окаже че тия ваксини са ментета ,и обират парите на държавите

76

Хей хей

преди 3 години

Аз бих казал не дискриминация, ами по-скоро тирания, фашизъм, диктатура, репресия на нормалните. Като гледам как хората се съгласяват с всяко извращение, което измислят срещу тях уж да ги пазело, се питам къде ще свършим след време!?

75

Анонимен

преди 3 години

Като не са ваксинирани,нека си правят PCR и да подлежат на карантина,ако искат да пътуват. Слабоумието на българина е безгранично,затова пак скочиха случаите. Ходят си без маски все едно не е имало пандемия,кашлят и плюят навсякъде. За неваксинирани-ограничения до дупка!

74

Ядосан гражданин

преди 3 години

Абсолютна дискриминация! Да не говорим, че към момента няма яснота относно страничните ефекти в дългосрочен план. Тепърва ще се уточняват!

73

SS

преди 3 години

Някой си играе с търпението на хората ! Имунизационни паспорти,сградни паспорти ? Да ви кажа ли най новия виц ? Един умрял и горе на небето Св.Петър го попитал ? Ти ваксиниран ли си или не ? Е ми ваксиниран съм. Тогава в отделението,умряли от глупост.

72

Анонимен

преди 3 години

Самият факт, че ваксинираните могат да пренасят вируса и да заразяват другите, обезсмисля цялата идея.

71

българин

преди 3 години

До: Пак да питам (номер 80)Там е работата, никой нищо не знае.Затова тези измислени "паспорти" са да плашат гаргите. Да уплашат колкото се може повече хора (със слаби нерви), за да ги принудят да се ваксинират с иначе "доброволната" ваксина!Официални данни още няма. Само се предполага, че ваксините траят от 6 месеца до 1 година.

70

Анонимен

преди 3 години

Ваксинационният "паспорт" е като еврейския паспорт с обратен знак.На всички евреи в Третия Райх в паспортите им е имало буквата J.Което на немски означава "Jude", тоест, "Евреин"!Като някой види че германецът е евреин (тоест "неваксиниран"), не го пуска, а го връща обратно към концлагерите!Е те така е и сега!

69

Анонимен

преди 3 години

Не това е геноцид не дискриминация

68

Пак да питам

преди 3 години

Някой знае ли нещо за срока на годност на тези паспорти дето се гласят да ни натресат?!?

67

Анонимен

преди 3 години

В статията се защитава стария йезуитски принцип, че целта оправдава средствата. Но каква е целта на политиците? Да ни спасяват да ни предпазват? Някой вярва ли на това?

66

Анонимен

преди 3 години

Паспортът е насилствено ваксиниране. Насилствено прилагане на съмнителни медицински процедури, за които още не е известно дали носят полза или вредят. Първият и най-важен принцип в медицината е: ПРЕДИ ВИЧКО НЕ ВРЕДИ! Парите и властта обаче карат и лекарите да забравят Хипократовата клетва. Срам и позор за съсловието.

65

Анонимен

преди 3 години

Дискриминация, ограничаване на човешките права, възраждане на фашизма или комунизма. Както искате го наричайте. Къде отидоха прехвалените ценности на ЕС??? Политиците, които правят това, са избрани от нас. Време е да ги махнем от местата им.

64

Професионалист

преди 3 години

Как искате да се ваксинираме като няма ваксини? Шофьорът на джип какво ще отговори?

63

Тишо

преди 3 години

Тези ,които по здравословни причини не могат да се ваксинират,какво да правят?