12

Анонимен

преди 3 години

По-глупаво изкязване цяла година пландемия не е и ало.

11

Разумен човек

преди 3 години

Само не ми говорете, че българите нямали пари. Помните ли километричните опашки за почивки в Гърция и Турция. ПРАВИЛНО ще е тестовете и ваксините да избор за всеки човек дали да ги прави и най-важното да си ги плащам сам, а не държавата и да празнят хазната и да затъва в дългове България.Има достатъчно много българи с пари, които не могат да живеят да пътуват на почивки имат пари и силно желание - да си плащат и боцкат себе си и децата си и после да се веселят по хотели вместо да ги затварят.

10

Анонимен

преди 3 години

Затова ли ваксинирате и заразени хора,които после влизат в болница?

9

Картофчо

преди 3 години

Така е! Тест за антитера не е необходим за ваксиниране, но ако имаш антитела просто не ти е необходима ваксина :))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 3 години

А днес е месни Заговезни. Съберете се по християнски, без маски и страх. Бог има план за всеки от нас. Страхът е отрова. Вярата и благочестивия живот са всичко!Бог да помогне на невярващите да открият пътя! Амин!

7

Анонимен

преди 3 години

Да ваксинират Илон Мъск тогава аз моята я дарявам на Илон Мъск.

6

КОНТРОЛ

преди 3 години

Налагане на диктаторски контрол чрез страх и паника у хората с помощта на Маймунския грип. Безразборно слагане на ваксини, които струват много пари, не се знае колко време действат, какви дългосрочни последици имат. Правилно щеше да бъде ако държавата беше нормална за ваксина да се слага само на тези, които не са преболедували и сами желаят да се боцкат и сами да си платят както теста така и ваксината.

5

Въпрос

преди 3 години

Кой е тоя?

4

УНИКАЛНО

преди 3 години

НЕ-професионално и НАПЪЛНО БЕЗОТГОВОРНО хаотично да се слага ваксина и на хора, които нямат нужда??? ЕДНИ път вредят хората, които са преболедували ВТОРИ път вероятно лишават някого за когото може би му потрябвала ваксина. ТРЕТИ път явно демонстрират че няма никакво значение върху какво и кого слагат ваксините което води до мисълта, че правят просто тестове и експерименти.

3

toti

преди 3 години

Абе ,най важно е да похарчим ваксините,за да си вземем комисионите,а ефекта ми олекна !!!

2

Анонимен

преди 3 години

От 80000 вчера ,днес станаха ,20000,на кой преподавате нашите ваксини

1

Истукан

преди 3 години

А тези антитела за колко месеца са?