94

Анонимен

преди 3 години

В Русия защо положението не се влошава, но дори и да се влошава няма паника, няма локдаун и болниците поемат без проблем болните от вируса които имат нужда.

93

Анонимен

преди 3 години

До Не!Ми добре.

92

Не!

преди 3 години

Каквото и да ти говорят става дума за пари, да ама не и този път. Елитите държат минимум 95% от парите на човечеството. Власт? Пак не, вече я имат цялата. Тотален контрол, това все още нямат. Втурнали са се да спасяват планетата от нас, искат 0% емисии. Тук е ключа от бараката. Консумацията трябва да се срине.

91

Случаен минувач

преди 3 години

Целта е да бъде унищожена средната класа по целия свят. Тя и сега до голяма степен е унищожена - 1% от световното население държи 50% от световното богатство.

90

Анонимен

преди 3 години

Абе нали той каза че вирусът май не е това за което го представят.

89

Анонимен

преди 3 години

Да се прегърнем всички заедно ,и да се заразим. И да се свършва всичко.

88

Анонимен

преди 3 години

Маската ми хвана кир от носене в джоба за всеки случай,но слугите на бил ГЕЙтс правят последни отчаяни опити да промиват и някоя друга мозъчна гънка повече!!

87

Не!

преди 3 години

Третата вълна ще мине каквото и да правим. Заразата не може да бъде спряна, а само ограничена и то временно (в което няма смисъл). Аман от математици предсказващи апокалипсис. Болниците не се претовариха в нито един момент, няма и да се претоварят.Тъпите ви локдауни не работят, те са политика, а не медицина.

86

анонимен

преди 3 години

И като обеднеят всички, кого ще смучат богатите според тебе? Да не би клошарите, дето според това, което си написал, всички ще се превърнем? И може би правителствата и всички богати ще се втурнат да орат и сеят, или ако предизвикат войни, как ще вояват такива зомбита, болни, дрогирани, чипирани и темподобни непълноценни индивиди? Ако не си проумял, капиталът иска да му си купуват стоките и да се умножава! Е, кой ЩЕ КУПУВА - бедняците!?

85

Патролог

преди 3 години

От новия щам се не мряло Само мозъкът се смалява и изсъхва.Но основните инстинкти се запазват.Тъй че не се плашете и без паника.

84

един

преди 3 години

Този не бил професор, само вие сте гении!? Я се поинтересувайте малко за другите страни, дето мило и драго давате повечето от вас да се натикате наготово там? Видели сте мерки, видели сте затваряне, вятър сте видели! То и пломбираните ви мозъци нищо не могат да родят освен грачене, конспирации, чипове в празните ви крааатуни, рептили и пр.!!!!!!

83

ъъъ

преди 3 години

Просто си носете маските и си мийте ръцете. Масово хората не носят маски и дори след тоалетна (в офис сграда) не си мият ръцете. С такава мърлящина, няма как да се пребори подобен вирус. Просто на голяма част от населението му липсват първите 7 години и елементарни навици. Но еволюцията се грижи за такива - на нея не й пука кой си, какъв си - ако не можеш да се адаптираш, те изключва от генния пуул по един или друг начин, пък ако ще света да оревеш, че ти били ограничени правата от една маска.

82

Анонимен

преди 3 години

Хичкок ряпа да яде

81

Случаен минувач

преди 3 години

А защо трябва да бъдем сплашвани? За да не протестираме, че няма работа, доходи.Това искат тези, които имат претенции да управляват целия свят - Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Те, юдео масоните, талмудистите, искат да предизвикат страшна световна икономическа криза, и най-богатите държави да обеднеят, тогава те ще управляват целия свят без проблеми! Тя, кризата започна - навсякъде фалират фирми, безработицата расте, спестяванията заминават! Това искат претендиращите за световни господари!

80

Учил

преди 3 години

Не си позволявайте обиди по адрес на хора като професора. Ако повечето от коментиращите бяха учили математика, щяха да знаят, че всичко може да бъде описано математически. На база създадената функция се прогнозира доста точно напред. Слушайте го какво говори и се пазете.

79

анонимен

преди 3 години

Тъкмо напротив, точно ситуацията в Израел е подобрена - заразени много, но хоспитализирани и тежко болни много по-малко. Нито задръстени болници, нито паники като тук. Стига вече сте ревали, нито някой ви кара да се ваксинирате, нито ви затваря. Дори и да има някакви мерки, да не би някой да ги спазва, а, само квичите какъв терор било, ама на такива им трябва Гулаг, за да зацепят какво значи терор.

78

DDD

преди 3 години

Не го знам тоя колко е "професор", но този път май наистина позна. Ще гърмим! И знаем от кого ще започнем! Снимките ви ги има навсякъде!... Още много малко остава!...

77

Математик

преди 3 години

Добре че идат постиДа ядете по по-малкоДа се не морят като ви носят

76

Анонимен

преди 3 години

Тексас,флорида,аризона ,мисиипи,канектикът и още 2-3 щата си отварят щатотевете маските не се носят всички бизнеси работят______Това ли ви е мечтата?Да стигнем тези няколко "щатотевете" по брой заразени и починали?

75

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

София и Пловдив,Варна и Бургас,изборния цирк +,Преброяване за нас.*** Тариката,продава си гласеца,после през мандата,здраво ще го клeцaт.