154

Анонимен

преди 3 години

До 158 Ами точно така, вирус няма, освен според някакви математици и щабове. Огледай се малко около себе си и виж колко са болните и умиращите.. май николко а?

153

Анонимен

преди 3 години

Остана ли някой да вярва на тези глупости? Сериозно питам.

152

Мунчо

преди 3 години

Разбрах какво е казал математика Витанов, но лично мен ме интересува мнението на електротехника Гошо!

151

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Витанов си мисли че разбира от медицина само защото е доктор на науките.

150

Математик Витанов

преди 3 години

Количествените натрупвания водят до качествени изменения, което съпоставено с правилото синус по косинус на квадрат умножено по числото Пи води до единствения верен извод че рано или късно ще пипне Ковид, независимо дали си носиш маската над носа, под носа или в задния джоб.

149

Ттом

преди 3 години

Още един родоотстъпник изказа мнение! Забравихте хипократовата клетва! Срещу собствения си народ вървите! Окопчали сте хората с тия тиранични намордници и не ни пускате. Не можем да дишаме ей изродчетаа! Не можем да дишамеее! Кои сте вие да репресирате хората по този начин! Но българите сме дебелокож народ и ще си върнем свободата обратно! Няма да ни пречупите

148

Не

преди 3 години

Не знам защо и какво се надяват да направят,можеби искат по-бързо да приключи всичко. Но при 6000 на ден е много опасно.

147

Но

преди 3 години

От другата седмица ще имаме по 6000 положителни на ден.

146

Анонимен

преди 3 години

Витанов, ако плюеш още жаби ще онемееш!

145

Анонимен

преди 3 години

И двете партии...............и ГЕРБ и БСП са прозиводни на БКП...................но ГЕРБ-аджиите са по-крадливи и по- некадърни!!!

144

До Психотерапевт

преди 3 години

Колкото по-бързо ГЕРБ изтекат в канализацията на историята............толкова по-добре за България!!!

143

Психотерапевт

преди 3 години

Споко, другаре ! Работата е опечена - комунистите газ ще пикаят на 4 -и април ! Всички клубове на БСП са снабдени с легени , в които да събират сълзи и сополи ! Борисов обеща да ликвидира БСП и вече сме близо до изпълнение на обещанието!!! Идва краят на тази ненавистна партия -БСП !

142

Анонимен

преди 3 години

Епидемията трудно може да се опише с математически модели..................за да има адекватен математически модел, трябва да се знаят всички начални и гранични условия..................а те са неизвестни.............тоя професор математик се излага тотално.................но така са всички в НОЩ!!!

141

Анонимен

преди 3 години

Яко ще се мре. с подпис на борисоф

140

Анонимен

преди 3 години

При такова некадърно управление като това на мутрите, епидемията ще се разраства. Мутрите идея си нямат какво да правят и вече мина една година, а те освен да крадат други така и не правят.

139

Анонимен

преди 3 години

След толкова тъъъъъъппппппанари, които плямпат дивотии, просто напук ще ида да гласувам за ГЕРБ.Особено след простотиите на кака Кypи и шашавите й *** тук.А ако аз трябва да решавам - искам пълна (поне 10 годишна) забрана за всички партии!

138

Анонимен

преди 3 години

Нали нямаше вирус и всичко беше далавера и измама?Да не измряхте бе, застъпниците на Мангъра? Или се ваксинирате с връзки?

137

Анонимен

преди 3 години

Някои ще изгърмят на 04.04.заради неадекватното си поведение и калпавите мерки.А и за много други неща.

136

Анонимен

преди 3 години

Интересното е че,с повишаване броя на ваксинираните се увеличава и броя на заразените.Явно има някаква зависимост.Щом и математици се включиха активно в мероприятието работата ни е спукана!

135

Анонимен

преди 3 години

правителството води политика на геноцид към собствения си народ и го държи в страх и подчинение, за да може безпроблемно да продължава да краде стотици милиони