174

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Хе,хе!!Много от ка чал ки кат мен таз сутрин в сайта?Извират кат минерална вода!Богатството на България!Немат свършване,както немат свършване мойте простотии!!Аз и мойте пиленца, ку кувичетасме черешата на тортата.За нас нема авторитети, закони,нема таквоз нящу кат професури,авторитети,генерали,математици?Ние сме по и най,алфата и омегата!Не признаваме ниту вирус,нит закони,нит математики?Ний сме вся и всьо!Нашият метод е главен и водещ,хейт,вето,хейт,вето!!Май ша са м ре яку?!

173

Нито генералите ни

преди 3 години

са генерали, нито математиците ни са стока, все ментета ду пелижци. Какви математически модели ми прави този из кукал главанак, сякаш брои вирусите къде ходят и какво правят!? Същият ку ку е като оня генерал Годжи, с черното мундирче. Остана певците с новите пенсии да пропеят песни за вируса, жалка България станахме!

172

едни се самоизбират

преди 3 години

До не гласувайте!- а други да гласуват за избраното! Брей?

171

не гласувайте!

преди 3 години

До Бог ликува-съживява!Всичко е предопределено! Изборът е техен! От нас само гласуването!

170

Бог ликува-съживява!

преди 3 години

До До изборитеСамо с професор-докторски титли няма никога да се излекуваме! Те ли създадоха земята и небето? Кой учен го направи?

169

Бог да решава!

преди 3 години

С една малка животинка ще убие комунистите и БКП... Къде е науката ни да реши?

168

Ааааа

преди 3 години

Колко научни труда написа тоя охльов и са публикувани в издания с импакт фактор по темата? Имам отговор 0! Този *** няма какво да каже на научните среди, но граби с пълни шепи парици и оправдава с ходене по телевизии!Същият въпрос за научни публикации имам и към гологлавото плашило, онзи с катинарчето в мозъка, както и гелосаният псевдоминистър! И при тях отговорът е НУЛА! Нямат, защото не могат да излъжат научните среди! Но виж чували за трупове има дори в сънищата им! Самозабравили се ни

167

Математик Витанов

преди 3 години

След няколко безсънни денонощия на изчисления с интегрални уравнения от 7-степен, достигнах до извода че единственият вариант един човек да не се разболее нито веднъж в живота си е да не се ражда въобще! Така и с короната.

166

ТОЛУПА

преди 3 години

ВИНЕТУ да разпореди всичко да се затвори.Извънредно положение и вечерен час.

165

Анонимен

преди 3 години

Прекалявате вече

164

Анонимен

преди 3 години

Прекаляват ще ядът бой скоро май.хахахахаа

163

Анонимен

преди 3 години

с мешник мухобойко лъжлив

162

Хммм

преди 3 години

Тоя охльов го разкара те! Не е смешно вече!

161

Анонимен

преди 3 години

Витанов, ние няма да гърмим, а просто ще го изкараме. Ти ще гръмнеш накрая с математическите глупости, с които се опитваш да формализираш нещо, неподлежаща на формализация. Математиката е ограничена наука в тази област. Само медицината е по ограничено от нея. Заедно с с конниците на апокалипсиса вие математиците сте един дол дренки.

160

Анонимен

преди 3 години

Ставаме дифузни вече, така ли Витанов. Ами много хубаво, с шокова терапия го изкарваме всички или почти всички и приключваме с глупостите. Тя ваксината си стои в помещенията по най-естествен начин, аз ще тръгна да се боцкам, пък и декларация да подписвам. При това естественото заразяване е напълно безплатно както за мен, така и за държавата и обществото - свалям маската и дишам дълбоко пет минути. Че и от втора доза нужда няма да има.

159

Анонимен

преди 3 години

Имало е по-лоши пандемии, но защо избрахте точно тази, за да ни побъркате? То и вие не знаете, просто си прибирате парите и повече не ви интересува.

158

Анонимен

преди 3 години

Гърмите от невежество от лъжи от измамата с вируса.Как не ви е срам едн агодина да лъжите манипулирате и внушавате негативна енергия.Вие сте далеч от Бог. Вие вървите срещу Божествените закони.И закона на Любовта!Щом човек е болен той не живее в Божието царство на любов вяра чистота и милосърдие- Петър ДъновКовид е обикновен вирус а всичкокоето се представя е план на световните власти и цели подчинение на хората криза за да изчезне дребния и среден бизнес.Мъдрият човек си живее живота.

157

Анонимен

преди 3 години

психиатрията явно е най слабото звено на българската медицина доказателство за това е този математик.

156

Анонимен

преди 3 години

Не казвам, че няма вирус, но още не познавам заболели, което ако наистина има пандемия е доста странно. След цяла година не познавам заболели

155

Джо

преди 3 години

До 12: Кажи как е в Гватемала а пък да знаеш как е в Джибути.