10

весел

преди 3 години

Бате Бойко, таз година няма да ви пеем на предизборната кампания!Дай по някой лев на гладните музиканти като Бай Граф къде е новия МL,Орлето Павлов яката халтура,Бате Любчо Киров, дето има палат за милион, Стораровците с часовниците за по пестин хиляди... абе, дай ни като Тато както навремето раздаде Волги и апартаменти!Пък ние песен, стих ще ти посветим!Успех на изборите, верни Вожде!

9

Анонимен

преди 3 години

Рут? Коя? Съвсем сериозно не съм й чувал една песен, камо ли да я сравнявам с песента на някой друг. Единственото което знам за тази жена е от медиите където постоянно се оплаква.

8

Тъжно и жалко

преди 3 години

На срещата по-нагло се изказа Орлин Павлов. Той поиска ежемесечна заплата/помощ?! Да се чуди човек сакат ли е, гледаш млад, здрав, прав човек да се моли на Кирил Ананиев. Беше жалко. Тези велики музиканти да направят хитове като Инна и Махмут Орхан в Румъния и Турция. Там сигурно не са опрели да се молят на властта за подаяния.

7

Анонимен

преди 3 години

Рут Колева защо ще получава помощ от държавата след като тя няма и без пандемия нито един концерт в България. Рут Колева една псевдо певица много по-зле и от чалгаджийките.Един човек може ли да си спомни песен изпята от Колева? Аз не мога.

6

Анонимен

преди 3 години

Моля който не познава лично Деян и неговите способности като глас и възможности да не се изказва. Изключително талантлив и бих казал слага в джоба си много от така наречените днешни певци. Всеки който не вярва да посети негови места където той пее и ще се убеди какъв талант е.

5

Анонимен

преди 3 години

МУЗИКАНТИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ХРАНТУТНИЦИ И ПРОСЯЦИ. ЕМ КАТ СА БЕЗ ДОХОДИ ДА ОТИВАТ ПРЕД ЦЕНТРАЛАТА НА СДС И ДА ТУРАТ ПО ЕДНО ТЕНЕКИЕНО КАНЧЕ ОТПРЕДЕ СИ.

4

Анонимен

преди 3 години

Доста ми е гнусен тоя, ама е прав.

3

Рутко Лева

преди 3 години

Отиваме в Занзибар с тия парички, туй е нашаия штраф, а вие се гордейте със Златния орфей. Изпитото от нас в кръчмите на Занзибар никой не може да ни го снабди и със мезе.

2

Анонимен

преди 3 години

В случая Икебаната има право.

1

Анонимен

преди 3 години

То защо ли изобщо се раждат такива като тоя.