30

Анонимен

преди 3 години

абсурдистанБоже, кой па е ицо хазарта и коя е рут ? - арогантни нахалници ! песни ли са написали, глас ли имат ? -известни калитковци на абсурда ,в който живееме.рападжии,дрогаджии,джендарии,чалгории - това ли са певците и музикантите ?______ Ами Ицо Хазарта е човек с достойна позиция!Държавата да даде процент от внесеното в бюджета като данъци и осигуровки...само на внасяните, и то съобразно колко пари са внасяли!

29

българин

преди 3 години

До: номер 40Между другото, Том Джоунс беше участник в Златния Орфей. И до ден днешен пее активно и нещо повече, според мен пее по-добре отколкото е пял когато е бил младеж!А ако ти си гениален, то аз съм папа Франциск!

28

чуден!

преди 3 години

-Бате Боко, знаеш какво е да подържаш джип!Дай некой лев, за да платим данъците на мощните джипки!Иначе плюем Баце, но като бръкне в джоба, отиваме веднага за мазнинката!Тоя списък го разлепете по дърветата!!!А участниците в него очаквайте по светофарите- колите с тъмни стъкла!Лятото пак ще заскимтят Щурчовците....

27

абсурдистан

преди 3 години

Боже, кой па е ицо хазарта и коя е рут ? - арогантни нахалници ! песни ли са написали, глас ли имат ? -известни калитковци на абсурда ,в който живееме.рападжии,дрогаджии,джендарии,чалгории - това ли са певците и музикантите ?

26

Анонимен

преди 3 години

До Такаако този Деян е гейниален то задникът ми е Том Джоунс

25

Бачкатор

преди 3 години

Не съм съгласен тиквата да дава нашите пари на хайлайфа щото тия 4000 лева ще ги изпият за една седмица по кръчмите и после пак ще реват за още!

24

Анонимен

преди 3 години

Бут Кореда все ще намери да подразни някого, много зло парче

23

Така

преди 3 години

Големия Деян Неделчев изпял Атланта, Обич за обич и куп други хитове е гениален изпълнител. Графа, жалкия Орлин Павлов или анонимната Рут взети заедно не могат да му стъпят на малкия пръст. Някои дршльовци го знаят само със съчки събирам, дъртака и минавам на червено но това е малка част от неговата дискография, опростачена заради хората, които сега крадат пари от данъкоплатците.

22

Рут-шут

преди 3 години

Боже, няма ли кой да затвори устата на това недоразумение Рут-нагло, арогантно врескало.Никой не знае и една нейна песен.Ако това е лицето на днешната музика-ужас!!! Истинските певци и музиканти би трябвало да се разграничат от тази нагла жена, чийто единствени изяви са оплаквания или критика по медиите.Певица-пфу,без концерт,без песни.

21

ined

преди 3 години

Лоша реклама нямало, особенно ако е безплатна, Рут Колева ако не вдига от време на време по някой скандал кой изобщо ще се сети за нея

20

бг

преди 3 години

Аз първото име на РУТ го чета на литиница а второто на кирилица ,но тжва име пасва повече на икебаната. Присмял се хърбел на щърбел и двете са рутки непоръбени

19

Коментар

преди 3 години

Браво икебана!Абе пращай я да събира съчки в гората тая Рут!Аман от вечно ненаяли се "артисти",ресторантьори,Алибеговци и всякакви лентяи!Да вървят да стават улични музиканти както правят по света "свободните" като не им се работи!

18

---

преди 3 години

Списъкът на Рут и Баце!Номинирам го тоз филм за Оскар!

17

пияница мистик

преди 3 години

До Ехааа...Той изпя една от най-добрите български песни - "Обич за обич". Опитаха се да правят кавъри на нея, но на Деян остана ненадмината. Уникален и недооценен певец

16

Анонимен

преди 3 години

Българинът е толкова долно племе. Уникален е с мизерията си и нечистоплътната сущност.Излязоха заведенията и казаха, че не издържат вече без приходи...изнемогват...искат или да отворят или държавата да им помогне.Цяла България наскочи срещу тях.Сега пеяци, които изнемогват...искат полощ...всички надтървени..със злоба се нахвърлят срещу тях.Ние не сме нация..ние сме пап...лач.

15

Анонимен

преди 3 години

Този Деян..за всички е ясно, че е с психически отклонения.Колко велик беше златния прфей...е тоолкова спорно, чеее не ми се коментира.Обипат си го, защото тогава го имаше само него.Рут проато не робува на измислени авторитети.Да не говорим, че по талантлива от повечето псевдо комунистически певци от онова време.

14

Анонимен

преди 3 години

Според мен тотално изтърват контрола върху държавата. Бизнеса боксува обаче дават пари на певци. Куде бяха тея певци 15г :) Полицията, лекарите, администрацията заплатите се вдигат....а бизнеса който ги дава тея пари .... само увеличаване на разходите и изисквания. Крайно възмутителна работа . Време е за последния танц.

13

питам се

преди 3 години

Рут кои песни пее никой нищо не пише за творчеството и ,единствено си спомням за арести като дрогирана и пияна .Детето и при нея ли е защото закрилата се беше намесила .Къде си показва творчеството в зали ,кръчми панаири ?Очаквам като се върнат от Дубай и топлите страни плейметки и чалгаджийки да ревнат за пари.

12

Питам си

преди 3 години

по 43 лв на калпак музикантски щели да дават. Ама за кво, някой знае ли?

11

Анонимен

преди 3 години

Те не знаят какво искат, после държавата им е виновна.