13

До До 20

преди 3 години

Давай *** се оплачи на кораба-майка и ги помоли за още един vpn, че 2 са ти малко - и по-усърдно пиши просто тии тука, че като пафнат ГЕРБ от власт отиваш от държавната хранилка директно да ровиш в кофите.

12

Анонимен

преди 3 години

Пазете здравето си и се лекувайте ако трябва, но не ходете при проф. Николай Габровски или доц. Зафер Оркун Токташ. И двамата са изключително арогантни, нахакани и некадърни, интересуващи се само от парите ви.Хора - пазете се

11

До до 17

преди 3 години

Про ст си като еднокнижния ти вожд - само твойта и неговата куха кратуна могат да измислят, напишат и да се радват на такава про стотия.

10

До 14

преди 3 години

Това не са "те", това е "той" - платен ГЕРБераски *** с 2 vpn-a и напреднала фаза на шизофрения, дето сам си коментира, отговаря си и си лайква про стотиите дето е нсписал.

9

Анонимен

преди 3 години

Отворете уълдометър. Ъпдейтваната прогноза до юли месец за България е близо 22 000 починали! Досегац! само веднъж сме ги опровергавали. Когато се взеха мерки през декември миналия месец!

8

Харесвайте!

преди 3 години

Гласуваш за резидент - близача румен радеФ ветото, получаваш пандемия с коронавирус, безработица, смърт, всичко това под патронажа на БСП и московските чекисти!

7

Анонимен

преди 3 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

6

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси//, сервитьорки/крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

5

Немедленно

преди 3 години

Затворете училищата и детските. Това са инкубаторите на заразата. Световният опит го доказа.

4

Смехът лекува

преди 3 години

Пускайте по-често Бай Шиле по телевизията!!!Вчера си умрях от хилеш...Тоя е най-забавен от всички НОЩ-ници.

3

Анонимен

преди 3 години

Пенсионерите продължават ли да намаляват по план?

2

Баро Вкаров

преди 3 години

Доста гласоподаватели на ГЕРБ измряха.

1

dtrumppp

преди 3 години

това е измама, управляваме пандемията супер, целия свят гледа от нас, никой не е умрял-каза Боко тьпотодо кога ше го тьрпим още тоа оял се тьп ***!