33

пияница мистик

преди 3 години

До 46Ahahahahaha :))) Вярно. Бокича е голям хитрец. Отвори всичко и сега пенсионерите, традиционните комунисти и гласоподаватели на БСП се топят с всеки един ден :)))

32

Анонимен

преди 3 години

К19 - модерен метод за грабеж на трудовия народ, който плаща масрафа на световната мафия.Дълговете трябва да се плащат, нали?

31

До 43

преди 3 години

Логиката е ясна - разлабваме и обещаваме, че избори идват и протести на Баце му не трябват. Кото минат изборите пак ще къртим пейки в парковете, ще затваряме Витоша, ще слагаме ЛПП-та и ще налагаме така модерния вечерен час. А да, и ще се мре, ама яката ще се мре.

30

Анонимен

преди 3 години

Избирателите на бесепето намаляват.

29

Анонимен

преди 3 години

Ако нямаше държавни пари, нямаше да има и пандемия като в Африка.

28

Анонимен

преди 3 години

Мангърков си беше напълно прав. Статистиката си върви, вирусчето също. В един град от 50 хил души по 50 бройки средно, колко не са минали през ситото за година и нещо. А и краят му не се знае кога е.

27

Анонимен

преди 3 години

Европа със завист гледа "българския модел", чиято логика никой не може да схване

26

Анонимен

преди 3 години

Колко пенсионери са днеска? Пак ли 99%?

25

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че гербавите взеха крути мерки-замениха дебелия вълнен шал на устата, с един купешки пар.ал, койте се носи по няколко месеца. Важното е да капе в касичката. Как да им вярваш на измишльотините.

24

Анонимен

преди 3 години

Вчера гледам оня мустакат мисиркаджийски сом,с вид на селски коцкар, как сравнява спин с въздушно капкова инфекция, и продължава да плаши с кашлицата. Хората си кашлят, сухите съчки падат, живота си върви и така. Общество от недъгъви, не виждам на кого би било полезно.

23

Анонимен

преди 3 години

Мутродемократите ще ги свалим от власт на изборите на 4 април и може би на тяхно място ще дойдат кадърни хора, които знаят какво се прави при тази епидемия.

22

Анонимен

преди 3 години

Такава ще е винаги статистиката. След изборите, когато комунистите от герб се изметат може и нещо да се промени. Видя се какво могат и докъде ни докараха.

21

Анонимен

преди 3 години

Ако Мангъров се бе появил през 80-те, всички щяхме да сме със СПИН

20

Анонимен

преди 3 години

За пореден ден София е начело в класацията, но няма проблем децата да седят по 30, 6 часа присъствено в училище, няма проблем моловете инкръчмите да работят. Явно герберите наистина ги е страх от вота на Софиянци и искат да уморят и заразят максимален брой хора. Загубят ли в София, губят навсякъде и ше изчезнат, като НДСВ.

19

До до 26

преди 3 години

А факта, че ти мразиш жените означава, че никога не си виждал такава ако не броим *** то по телевизията. Мхм - а може би жени просто не те възбуждат. Като те гледам си много на ТИ с хомосексуалната тематика. Кажи от кой ти става повече - от Вожда ти или от Шкембе войвода?

18

Анонимен

преди 3 години

След като се закле за първи път, Бойко Борисов обеща, че първото, което ще направи е електронно правителство. 11 години по- късно продължаваме да се блъскаме като *** пред държавната и общинска администрация. Нищо че е пандемия!

17

Анонимен

преди 3 години

Утре децата от горниятжкърс ще помогнат за пореден ден в разпространението на новият британският щам. Подаръци ще има за мама, тати, баба и дядо. И за да не се сърдите ще раздават коронки и в градският транспорт.

16

До 26

преди 3 години

Фактът, че се възприемаш като жена в безплодно мъжко тяло категорично затвърждава, че си полово негоден БСПендел, радетел за промяната на близача румен радев.

15

До До 24

преди 3 години

*** ти и жените ли мразиш, явно за тебе да си "жена" е крайна обида. Тик вата и той също не им е фен, така че почваш да ме съмняваш - про ст си кат вария, с речник на каруцар и мразиш жените - Боци ти ли си? Какво правиш тука, няма ли някой чукар който да инспектираш днес?

14

До 24

преди 3 години

На колене, плиткоумен лaп.a4 на евразийски паламарки, цял живот ще си на минимална работна заплатка, жена!