53

Баче Кико

преди 3 години

Тия работи за 77мия набор не ги разправяй на Баче си, аз дъртите комунисти, макар и сменили парията, като тебе ги надушвам от далече. Кат те гледам си 57 набор, а относно ковида - идват Нигерийския и Бразилския щам - така че си пътник

52

RXX

преди 3 години

До пияница мистикТочно това имах впредвид :)

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65от тези 5000 човека в болници, над 90% са уплашени старци с малко температура и голяма паника и страх за живота.Ела да го обясниш на доста мои рлиятели, които са но по 45-50 години и по два месеца не могат да се оправят. Вие антиковид фанатиците станахте по-зле от веганите и ЛГБТ обществата. Всичко знаете и сте дървени философи. И познавах двама на по 50 год., които си отидоха. И не са били хронична болни. Здрави, прави мъже. Комплексарщина, егоизъм - това ни пречи.

50

пияница мистик

преди 3 години

До RXXТака разсъждава исртинският фашист и хитлерист, но си прав донякъде. Хитлер примерно, точно като теб е посочил евреите за негодна нация, а истината е, че ги е избивал, защото са били заможни и им е взимал парите и имотите и така е спонсорирал войната си, а не че са генетично негодни. Напротив, аз познавам евреи и всички до един са страхотно умни. Ами само виж политическата конюнктура. Заобиколени отвсякъде от врагове и ги бият всичките :)))

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65Забелязал съм че хората, които най-много се страхуват от вируса се заразяват независимо от това колко се пазят.Имунната система на човек отслабва заради страха.

48

пияница мистик

преди 3 години

До Баче КикоАз баче дядо пенсионер Кико, Ковид-а го изкарах още миналата година вкъщи, а няма как да съм комунист, понеже съм '77 набор и бае Тоше правешкия като падна бях на 12 години :)))

47

Анонимен

преди 3 години

от тези 5000 човека в болници, над 90% са уплашени старци с малко температура и голяма паника и страх за живота.Българската нация е застаряваща, но няма да позволим уплашени пенсионери да определят дневния ред

46

RXX

преди 3 години

Прав е доц. Мангъров да е против ваксинирането срещу ковид. Това било дало шанс на генетично обременените, така наречените от него сухи съчки да оцелеят. А има ли полза обществото от това?Ето така расъждава истинският патриот!

45

Анонимен

преди 3 години

99% голтаци на издръжка от общството с епикризи по-дълги от Война и мир.

44

Анонимен

преди 3 години

С пандемията се точат държавните хазни или се правят дългове на ваша сметка. И твоят бизнс ще умре пияницо, като дигнат данъците и хората избягат в по-богатите страни, както направиха много от нас.

43

До 58

преди 3 години

Не...руската ваксина е най добрата във вселената...галактиката...абе...какво говориш...страшна работа.Ако не я вземем, сме загинали.

42

Анонимен

преди 3 години

И 10 000 да станат случаите, пак ще гласувам против герб, И 40градуса температура да имам, пак ще допълзя до секцията и ще гласувам против герб.

41

Анонимен

преди 3 години

Господи, какви гербави *** стоят начело на България!

40

Случаен минувач

преди 3 години

Най новият виц.Иванчо - абитуриент. Баща му го пита:-Какъв искаш да станеш?-Ще кандидатствам медицина, тате.-Иванчо, ти имаш слаб успех. Медицината е сложна наука, не е за тебе.-Никак не е сложна, тате. Вече остана само една болест, няма други!

39

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикТова че вируса морял само "комунисти" (по-големи комунисти от ГЕРБ няма), го кажи на Валчо Касабов - вярното куче на Валери Винкела... ХАХАХАХАХ

38

Анонимен

преди 3 години

НОИ хареса това!

37

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха послушали Мангъров, сега щяхме да сме номер 1 по смъртност в света без шанс за останалите да ни доближат и наполовина по този показател...

36

Баче Кико

преди 3 години

Пияницо, някой да не те излъга, че ковида мори само пенсионери избиратели на БСП? Туй, че навремето ти си бил заклет комунист, но сега си станал заклет Гербер ( което си е общо взето същото) няма да те спаси.

35

Баче Кико

преди 3 години

Абе къде е Балтов? Есента при по малко хора в болниците, квичеше като прасе на заколение как изнемогвали, а сега нищо по темата от него - само една оранжева тишина.

34

пияница мистик

преди 3 години

До 48"Трудовият народ"??? Ами като сте пр0сти, трудете се бе. Тарикатите крадат, мамят, правят схеми и не плащат никакви дългове на никой. Аз какво да направя, че си пр0cт човечец и си от трудовите хора и плащаш на някаква си световна мафия? :))) А шева ти, отруден, малък човечецо, ощетява ли те или ти плаща достойно за труда??? Мухахахахахахаха