99

Анонимен

преди 3 години

Има и други стихотворения на Вазов, Вазов си е русофил, съжале боку, а ти си един Кириак Стефчов с фес на кратунната

98

Анонимен

преди 3 години

Само да ви светна.Гаре долу за днес си изкарахте нормата.Вече може да кажете на шефовете си, че няма НИ ЕДИН българин, който да поиска да си сложи ватнишката ваксина.Даже и на кучето си няма да я сложа, нищо, че е ветеринарна.Бягайте да си зимате парите - направихте 120 коментара.

97

Биволъ

преди 3 години

След ваксинирането със "Спутник V" Льотчика ще направи едно кръгче с надпис "БСП" в небето и като се приземи две коремни за внуците на комунистите.

96

До Чебурашка

преди 3 години

До ЧебурашкаЩо бе, Чубака, само хАмериканските постижения ли трябва да се рекламират?

95

Анонимен

преди 3 години

Добри били данните... Ваксината е добра, а данните могат да да всякакви.Не данните, а ваксината е добра, ако нямаш добра ваксина откъде ще дойдат тези добри данни?Американски лeшoяди.

94

Айде без лъжи

преди 3 години

Алоо 100!Когато Русия отказва да признае Съединението ЕДИНСТВЕНА Британия ни спасява.Тя притиска европейските сили да признаят Съединението.Чети, бре, чети? Не само руски източници.Например прочети за гадното отношение към България в СИМЕОН РАДЕВ "Строителите на съвременна България.Може да прочетеш и стихотворението на Вазов "О, руси, защо дошли сте вий пак"Няма да е зле и руския тролиат малко да се образова.

93

Анонимен

преди 3 години

Циклофренията не прощава. Цикъл-цикъл-цикъл като машна за циклене. Спрънджата пак е в делир. Чак стихове прописа - некадърни и мало умни. От спаружен мозък, който не си пие илачите, какво друго да чакаш

92

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Вече статии от този род не чета, но ми стига да видя снимката на рова "същество", тя казва много!

91

Анонимен

преди 3 години

Странджа спри да ни доказва анадолските си кръв! Знаем, че мечтата ви е България да е една длан земя.И между другото Г. Джагаров е обичал тая земя. За разлика от теб и турските ти господари!

90

Анонимен

преди 3 години

Оставете Осранджата да си говори сам.

89

БАНко

преди 3 години

СТРАНДЖАТА , САЩ И БРИТАНИЯ , ТВОЙТЕ СЪЮЗНИЦИ , СА ЕДИНСТВЕНИТЕ БОМБАРДИРАЛИ БЪЛГАРИЯ !!!

88

Анонимен

преди 3 години

След ваксинацията със "Спутник V" *** Грипенов ще излети със самолета МИГ-29 и ще изпише в небето "БСП". Като се приземи ще направи коремни на внуците на комунистите на Позитано вия лост.

87

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

До АнонименИсторията писана от комунисти не е българска.

86

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС В СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ЧОВЕК ИЗЛИЗА НА ПЛОЩАДА И ВИКА:СМЪРТ, СМЪРТ, СМЪРТ НА КОМУНИЗМА! СМЪРТ НА ИДЕОЛОГИЯТА НА ЗЛОТО!

85

Анонимен

преди 3 години

Странджа, с изказването си че съюзници са ни Британия, доказа че си турне, което отново плюе върху историята ни! Британците са въоръжавали турците срещу нас, при освобождението те желаят Източна Румелия да бъде изцяло Отоманска, без никакви наченки на свободен статут. Добре че са им скръцнали другите велики сили! Разменили са свободата ни срещу остров Крит! Така, че турче си ти странджа/нарочно го пиша с малка буква/!

84

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Земя като една човешка дланно по-голяма ти не си ми нужна.Защо си ми, щом партията детоужким съм избралдори до границатане ще да ме пуска!!!!!!!!!!!

83

Анонимен

преди 3 години

Тази новина трябва да е докарала поне 100 инфаркта на сини талибани.

82

до 97

преди 3 години

Никой не го интересува безценното ти мнение.Пъхни си го пак там откъдето си го изкарал.

81

Анонимен

преди 3 години

Унгария е закупила 48 000 дози руска ваксина. Нищо не е за мащабите и. Използвани са само 10 000 дози. Това пък е просто символично количество. Айде да не ни я давате за пример.

80

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ БЪЛГАРИТЕ НЕ ПИШЕХА СВОИ СТИХОВЕ, ПИШЕХА СТИХОВЕ УГОДНИ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. БЪЛГАРИЯ БЕ РОБСКА СТРАНА.