34

SS

преди 3 години

Колкото повече опознавам обществото и хората,толкова повече ми харесват оръжията !

33

Анонимен

преди 3 години

Средностатистическият съвременник е като животно:Стимул, действие, удоволствие!Място за разум няма!Разумът е нещото, което Новият световен ред успешно изкоренява от Homo sapiens.Мечтата на глобалистите е Homo Zika с чип и няма да се учудя, ако вирусът Франкенщайн т.е. SARSCoV2, има гени от Зика.

32

Тедрос Меланом

преди 3 години

СЗО определя вътрешния ред и какво да се въвежда и какво да не се въвежда в суверенните държави ? Край, хвана ни Кoронавируса.

31

SS

преди 3 години

38 продълж ! Дали този конфорт не е просто един капан ? Като наркозависимите които не могат без ежедневната доза.И са готови на всичко за нея? Има много лостове за контрол на стадото.Какво ще стане ако спре тока,в резултат на това спре и водата,банкомата не пуска пари,спре нета ? Отговорът е хаос и постепенен разпад на обществото.Стадото ще приеме всичко ,повтарям всичко, само за да осигури ,,конфортното" си съществуване.

30

Мисля си

преди 3 години

Ако се направи PCR на ваксинираните, ще бъде ли пложителен заради ваксината ?? СЗО нещо каза ли по този въпрос?

29

SS

преди 3 години

Роби сме.Но не подозираме че сме такива. Оковани сме в невидими окови. Уязвими сме от цивилизацията.Живеем в относителен конфорт който тя ни дава.Магазините са пълни със храна,климатиците ни дават топлина през зимата и хлад през лятото.По чешмите има топла вода,банковите карти и банкоматите ни дават удобство при пазаруване.Ноооо ?! Продълж.

28

Анонимен

преди 3 години

До 33:Човек, защо мислиш , че коментиращите тук мислиме?Чета "Сблъсъкът на цивилизациите" на С.Х.Препоръчвам ти.Подмяна на понятията, на ценностите, на разума, ако щеш-това е Новият световен ред и средностатистическият гражданин е о.к.с това.

27

Анонимен

преди 3 години

И хер Меркел така казваше преди 2-3 седмици и набързо смени плочата.

26

Анонимен

преди 3 години

A като дойде 4ти и като изметем тунеядците, за награда кого ще си турим да ни управлява живота и да ни го оправя и да ни създава условия да се развиваме?

25

Анонимен

преди 3 години

До 29:Кого и как ще изметеш?С избори?!Не си ли малко наивен?!Прочети си най-новата история на България.Тук се случва каквото решат великите сили.

24

Реалист

преди 3 години

До Анонимен 29:За измета на 4 април си прав, ама идеята за техническите паспорти на сградите е добра.

23

Анонимен

преди 3 години

Паспортът може да се фалшифицира.Татуировка на челото с чип с биометрични показатели.Аре да караме по сценария!

22

Анонимен

преди 3 години

А се надявахме, че 2021 ще е по-добра.Нищо де, стига ни тази награда да изметем тунеядците на 4 април, че като чета за техническите паспорти на сгради ми иде да правя много лоши неща с много лоши хора...

21

Хохавел

преди 3 години

1984

20

това не е нищо ново

преди 3 години

Например за жълта треска ти дават такъв паспорт, като има и доста празни полета

19

SS

преди 3 години

Сега,ако отменят и сградните паспорти ще е добре.Иначе от догодина ще стане проблем.Голям проблем и много протести.А коронавирусъ както казвам от март 2020год е биологично оръжие и няма да си иде нито бързо нито лесно.Даже мисля (мое мнение),че нещата ще се влошът още повече.В смисъл че идващата финансова криза ще довърши оцелелите.

18

Ключа е

преди 3 години

Засега!!

17

Анонимен

преди 3 години

Сега за сега намордниците за ваксинираните остават, след третата доза ще видим.

16

Анонимен

преди 3 години

СЗО не препоръчва да има "ваксинационни паспорти" - засегаЗащо само засега? Това нарушава всички конституции и конвенцията за защита на правата на човека не само сега.

15

Анонимен

преди 3 години

Сбъркани са Ви чиповете и поради тази причина СЗО иска да Ви сложи нови.