46

Анонимен

преди 3 години

Проф. Пенка Петрова:"Вече няма нужда да убеждаваме обществото, че ваксините могат да решат проблема с кризата. В момента проблемът е световната липса на ваксини"

45

Анонимен

преди 3 години

СЯЩ са убийци, нищо ново.

44

Анонимен

преди 3 години

нали тиквунций се хвалеше че една българска фирма беше направила невероятен пробив и имаше ваксина да ваксинира с нея докато му ръкопляскат по команда връзкарите му

43

Помнещ

преди 3 години

До 46 А аз ти обяснявам,че никой в целия свят,няма готовност и Капацитет да залее цял свят с тези измислени з 20 дни " ваксини"! Ти какво Не разбра?

42

Хей 45

преди 3 години

Човека ти обяснява, че блатная няма капацитет да ПРОИЗВЕЖДА за собствени нужди, тиТролиш за износ.......

41

Помнещ

преди 3 години

До 43 В последствие се оказва,че Никой няма капацитета да изнася ваксини Не ограничено! Иначе хипохондриците и в БГ Отдавна да бяха се боцнали отдавна нали?!-:) Я се виж какви ги пишеш бре!!!!-:(((

40

Помнещ

преди 3 години

До там ли стигнахме? Да се моли на Америка самият ЕС? А иначе дуе мускули пред Русия и всеки който Не е негов " член"?И то при условия на " пазарна икономика"? Или тя важи само когато се реши,да се вземат някакви пари от хората? Лицемерие е всичко това! Натягаме на Америка,Та до пръсване! -:((( И до кога така и още колко?

39

Анонимен

преди 3 години

Русия няма капацитет за производство на ваксини и с мъка отделя малки количества за износ с рекламни цели! Само 3% от руснаците са ваксинирани и ще е престъпление към руския народ руските ваксини да се изнасят! Изнасят само за много полегнали им държави и политици!

38

Анонимен

преди 3 години

До V".Гледахте ли новия сървърен процесор на руснаците ?"Ами купи си руски смартфон и таблет, никой не те спира.

37

Ангел

преди 3 години

Колко сте про.стии ЕС. Останахте без ваксина и се молите на чичо Съм като гладни *и . Само че САЩ ще ви даде ваксина когато се ваксинират всички.Сиреч догодина!!!Сега отивайте да тропате на вратата на Путник .Ама и той ще ви даде ваксина когато си изпълни договорите с Индия,Китай.Бпазилия,Аржентита ,Пакистан ,Египет ,сиреч ама много много ще чакате !!!Европа се превърна в толерастки, слаб съюз. НИЩО НЕСТАВА ОТ ВАС !!!

36

Анонимен

преди 3 години

Проблема на СЗО от ЕС е че главсека *** иска много и то много милиарди които да прилапа.Една лъжа повторена сто пъти става истина.Така правят диктатурите- фашистки и комунистически.За тях релевантни са само техните мнения с цел много голяма печалба.

35

Анонимен

преди 3 години

ЕС е американски пудел. Аиде сега санкций.

34

Анонимен

преди 3 години

Кога ще направят инжектирането задължително за тези които са на помощи? Какво чакат? Омръзна ми да гледам *** които тежат на социалната система, да отиват да попълват бройката инжектирани!

33

ЦК на КПСС

преди 3 години

След 4 април новото правителство ще внася от нас !!!

32

Активист на БСП

преди 3 години

Сега стана ли ви ясно кой скрои номера с КОВИД19 ?!

31

SHEFA

преди 3 години

ДАВАЙТЕ РУСКАТА-НА ОНИКОЙ НЕ СЕ МОЛЕТЕ.

30

SHEFA

преди 3 години

ЗАЩО БРЮКСЕЛ?????-ТОВА Е РАБОТА НА СЗО.-ИЛИ США СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКАТА СИЛА?

29

Анонимен

преди 3 години

Сакън, бе!Не закачайте американските ЛГБТ Трансфармъри, BLM и Antifa!В тях е надеждата за спасение на целия свят от Американската империя!Дайте им време!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

ааа нали сме съюзници бре или само когато даваме милиарди за измислени самолети

27

V

преди 3 години

Не бойти са .На фондовата борса задраскаха още един трилиард измислени долара .Сега пак могат да си ги напечатат .Важното е май.мунките отдолу да подскачат :))) Как им се връзва още някой на тия ? Всичко е надолу и парите изчезват така както са ги измислили :))) Познайте ква е доходността на американските 10 годишни облигации .