30

Сата НАТО

преди 3 години

до Чебурашкаправославните скотове са агенти на ДС и робуват на цигарения поп на Русия Киро Гундяев!------Затова ли Винету им целува ръка и превръща манастирите в хотели за мърсуване?

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонименами да има ги тези родствени връзки...почти всички черноморски македонци като започнеш на север от варна,минеш през бяла,свети влас,несебър,равда,ахелой,поморие и стигнеш до бургас имат някакви роднини в северна гърция.някои общуват с тях,други не и т.н.аз специално съм конатактувал с македонци от равда,които ми звучаха като македонски националисти...за тях гоце делчев е македонец.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Нима? Една конкретна партия като гледам, доста добре и се отразява "македонската интрига", която "случайно" се възпламени от както същата партия е във властта. Всяко изгорено българско знаме в македония им се отразява доста добре на рейтинга, толкова добре, че постоянно да им се иска още и още... А плитuoумници, които да им се вържат в България - дал Бог.

27

Анонимен

преди 3 години

БПЦ е агентурен параван на същите хора, които откъснаха Македония от България.

26

Анонимен

преди 3 години

Кога България е владяла земите на РСМакедония?През 14 век.Хайде стига с този български шовинизъм!Хората в РСМакедония НЕ искат да са българи.Колкото пъти България се е опитвала да присъедини земите на РСМакедония към себе си в най- новата ни история, толкова пъти сме стигали до национална катастрофа.Великите сили НЕ искат Македония да е част от Българи-ТОЧКА!

25

Анонимен

преди 3 години

До 23И какви са тези родствени връзки с Вардарска и Егейска Македония?Някой си има прабаба или прадядо от там и моментално става ,,българин с македонски корени"!!!Повечето от 2млн.македонски българи са точно такива!Ама нали трябва да докажем на македонците ,че тук живеят повече македонски българи от тези във Вардарско и лъжем за някакви 2млн.!

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонименда защото македонският въпрос няма да помогне на никоя политическа партия в българия,дори напротив по простата причина,че българските граждани живеят зле и едва ли някой се вълнува от това дали има македонски език или няма.

23

Анонимен

преди 3 години

До аа1830А ти сигурен ли си, че "те" ти горят знамето, а че не е платена провокация от някой например български политик, готов на всичко за власт? Никога ли не ти е правило впечатление, че наближат ли избори, я някой ни гори знамето, я ромите нещо се бунтуват? Каква изгода имат македонците да ни горят знамето? Ако те нямат, кой има?

22

Анонимен

преди 3 години

Само с твърдоглавство не става, трябва и акъл. Ти доказвай колко си твърдоглав и разтягай масали. През туй време македонците си крадат история и си правят алъш-вериш със сърбите. До тука от стокообмен със Македония колко загубихме и какво ще постигнем въобще като цяло с тоя начин на водене на политика.

21

Анонимен

преди 3 години

До до 13не само македонците в софия и къде ли не имат родствени връзки с македония а и доста от егейска македония...ако отидеш във воден например ще видиш,че доста хора там имат роднини в прилеп,битола,скопие и т.н.

20

аа1830

преди 3 години

Ние им признахме първи държавата, те 30 год по-късно ни горят знамето. От тях благодарност никога и за нищо не трябва да се очаква. Доказателства бол.

19

Анонимен

преди 3 години

До до 13Ами като искате да я чувствате като сродна, защо оставяте някакви каракачанки от влашко - доносници на КГБ/ДС да ви въртят на оная си работа и да ви обсебват чувтствата към Македония бе другарю? Те насаждат омраза за власт и пари, а ти за какво го правиш? Ти ако от сърце чувстваш някой като сродна душа, нито се нуждаеш от позволение, нито би трябвало да се влиаеш от чужди интриги, които ви противопоставят.

18

Анонимен

преди 3 години

Срамота е ,че историк като професор Топалов не е запознат с Църковните въпроси!Не само майка и баща да бяхме станали на БПЦ от това нищо добро не следва за МПЦ и БПЦ.А,и доста се съмнявам македонците да се съгласят БПЦ да има някаква,макар и минимална власт в МПЦ.

17

Channel DELITE

преди 3 години

Menu - select channels - BNTataristan - DELITE Channel - OK

16

до 13

преди 3 години

Ами затова е грешка, другарю, защото поне една трета от софиянци са македонски потомци. Като мен например.Всички ние бихме искали да чувстваме днешна Македония като сродна нам здържава. Голяма част от потомците днес имат братовчеди и други роднини там. Но комунистическите правителства на Югославия и България направиха така, че с най-близките си роднини да сме различини нации.Навремето поради забраните за пътуване дори не съм си виждал всичките си братовчеди.

15

Д-Р ИСНЯ

преди 3 години

ОТ БАНКЯ;А СЕГА ЗА ЕКОТАКСИТЕ; ЩЕ ВИ НАБИЕМ ОТ 12 ЮЛИ:1 стикер с чип за екологична група И ще оскъпиМ прегледа с не повече от 5 лева.;2 кмeтoвeтe нa oбщинитe ЩЕ нaлaгaт oгрaничeния зa движeниeтo нa пo-зaмърcявaщитe.3 зoнитe зa oгрaничeния ЩЕ бъдaт oпрeдeлeни oт кмeтoвeтe4 В зoнитe зa oгрaничeния щe бъдaт пocтaвeни кaмeри.5 Oбщинитe щe oпрeдeлят рaзмeрa нa глoбитe зa нaрушитeлитe.6 ОТ 2022 "Автомобилна администрация" ще дават разрешение колата да преминЕ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕ

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Така е. Като се издъни във всички останали "спортове", последното убежище на загубeняка е патриотинга. :)

13

Анонимен

преди 3 години

Всеки взе да тренира патриотинг по македонския въпрос. Ми да са успели да станат майки бе, ние какво да направим.

12

Анонимен

преди 3 години

И защо да е грешка? Македония е независима държава и си има свой път на развитие. И да са били някога българи, вече не са. България няма нито моралното, нито историческото, нито каквото и да е право на претенции към земите, езикът, или културата и. "Македонската интрига" е в услуга единствено на недоброжелателите на България и Македония и на техните политически протежета. Не се иска кой знае колко акъл да видиш, чии бивши агенти и доносници са най-активни по "македонската интрига".

11

Анонимен

преди 3 години

Подаряваме ги на сърбите и албанците. Югославска Македония ще стане албанска. Тази държава скоро ще се провъзгласи за албанска и ислямска.