70

Мустафа паша Ататюрк

преди 3 години

До Анонимен Боко=Топалов ! Реставрация на болшевизЪма! Напред към ЛибералиСТИЧния Интернационализъм! Чети, но не само във Фейса!!

69

Карлсон от покрива

преди 3 години

Топалов да си гледа историята, може и да поумнее.., ако мисли.. "Огледал се Илия, пак в тия.." Решенията на Синода не са лъжица за неговата уста! От политически решения в историята на тоя хал сме! А той вчера ли се пръкна?? По кое време получи докторат и степен??

68

4 до 123

преди 3 години

Отдавна съм забелязал колко си заблуден и глпав !

67

Анонимен

преди 3 години

Всички вие историци глупави обслужихте френския интерес,който не иска Македония в нашата орбита и натикахте Македония отново в сръбски ръце.Хем ви сърби хем ви блли.Не ставате до един,бивши соц лицемери и шизофреници!Колкото по склро Бойко ви закрие толкова по- добре за всички!

66

Филип от Филипополис

преди 3 години

Този Кирил ТЪпалов не знае ли че БПЦ прекъсна разговорите със самообявилата се МПЦ от момента когато нейните удбаши в расо поискаха да ги признаем за преки наследници на Охридската архиепископия!? С такива необмислени изказвания като неговото само се налива вода в мелницата на българските врагове.

65

Сатанистите в расо!

преди 3 години

"БПЦ слуша други духовници" Е, как Светия синод няма да слуша кгб-ейските попове като целия ни синод гъмжи от дс-агенти. Успокоителното е това, че ще дойде ден, когато Военния трибунал ще се занимае и със сатанистите в расо...

64

123

преди 3 години

21-ви век никой не го боли за църкви

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимендокато се запишеш доброволец гърция вече ще е станала турски вилает - при евентуална война между тях на гърците има давам максимум 6 часа свобода и след това са част от турция

62

Анонимен

преди 3 години

До Nikos Petrosза тия твои думи ако Турция ви обяви война аз пръв ще се пиша доброволец в турската армия.гърчулята 100 пъти повече са ни навредили от турците по време на османското робство

61

Анонимен

преди 3 години

Сърбите са извършвали сто пъти по големи зверства от българите, но това македонците го премълчават умишлено и не го споменават никъде.------И какво искаш да кажеш с това?

60

Зло

преди 3 години

Зло това сме ние.

59

Скопски историчар

преди 3 години

И Шо ке праим сеги?Свърши гипса за Скопския ДИСНИЛЕНД...Гърците ни смениха името на държавата и байряко...Бугарите ни отсвириха за ИНТЕНЗИТЕТОи язъйко...а сърбите ни се подхихилкват от страни и ни викат че сме будали...Само албанците ни се радват и точат лиги заЗАДНИЦИТЕ ни...Ехь,Луно, Луно, земьо македонска! Пак ли ке се тепаме за тебе!.Кен лииии, тулибулибу дауч ююююю...

58

Майтап Уили

преди 3 години

Мъкедонец бие сина си с камшика и му натяква : "- 2-ка по математика, че е голема наука - разбирам , ама 2-ка по история на Мъкедония дето нема и една страница не разбирам."

57

ФригиднаКУЧКА

преди 3 години

Такива са те макетата - двуличници.Псуват ни,а през това време напират за българско граждансво и пращат децата си да учат тук и си търсят българки.Изобщо не трябва да ги взимаме на сериозно каквото и да кажат. Пълен игнор.ВЕТО до ДУПКА!!!

56

Езоп ги възпя

преди 3 години

Кацнало северно маке на трънка,па започнало на българо-сръбски да дрънка.В студио гледа го нежно сръбска мушица,с примряла коминтерновска душица.Дрън,дрън,дрън...Бръм,бръм,бръм...античен паметник той сътвори нерукотворньй.Ах,велик,велик е античния северномакедонски плазмодий....!!!!!!

55

АБЕ

преди 3 години

КЪДЕ Е МОЯТ ПРИЯТЕЛ БОЙКО ДНЕС? ДА НЕ Е УМРЯЛ. АКО Е ТАКА ЗНАЙТЕ, ЧЕ ПАК ЛЪЖЕ. ТОЙ Е БЕЗСМЪРТЕН.

54

Анонимен

преди 3 години

Сърбите са извършвали сто пъти по големи зверства от българите, но това македонците го премълчават умишлено и не го споменават никъде.

53

Заю Юнак цака

преди 3 години

Разбира се, сушата, кишата и Българската православна църква са виновни, а не умението на Зоран Заев да води двустранни преговори и да използва в интерес на управляваната от него страна дипломатическата, нека да кажем, неопитност, на Слънцето от Банкя и на външната му министърка, обременена от некадърните импровизации на русенския македонец Каракачанов.

52

Е

преди 3 години

Някой да му обясни, че македонската е просто част от българската, а не нейна щерка ! Най-добре всяка жаба да си знае гьола, а не някакъв професор да се бърка в църковни дела !

51

Анонимен

преди 3 години

Професор Кирил Топалов да стане майка на някой македонец като иска.