256

Анонимен

преди 3 години

Казах ли Ви, че за изборите заразените ще са 4500 - 5000 човека на ден! Бате бойко всичко е изчислил! Пак пичели, пък кой умрял, умрял

255

До Анонимен

преди 3 години

Наистини някой го вярват - предимно такива с умствен капацитет на избирател на ГЕРБ.

254

Анонимен

преди 3 години

До 274 Не е заради кръчмите. В момента е заради набутването на големите ученици по класните стаи.След две седмици ще видим резултата от кръчмите.

253

Анонимен

преди 3 години

Кръчмите не трябва да затварят!Те са мястото, където се развиват всички науки и хората се Уважават!

252

Анонимен

преди 3 години

Престъпления против народното здраве.Чл.349. (3) (изм.,ДВ,бр.41 от 1985 г.) Съобразно различията по предходните алинеи се наказва и онзи, който с цел да зарази хора разпространи причинители на епидемично заболяване. Ако от деянието е последвала тежка телесна повреда, наказанието е лишаване от свобода от три до десет години, а ако е последвала смърт, наказанието е лишаване от свобода от десет до двадесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.Прокоратурата спи ли?

251

Анонимен

преди 3 години

Наистина ли някои вярват ,че заради отворените преди 4 дни кръчми, рязко се повишиха заразените ?

250

Анонимен

преди 3 години

До изборите, със сигурност ще бъде затворена държавата. Никой няма да излиза и до магазина дори. То това е целта. Да няма избори и ще си останат сегашните, докато уж отмине пандемията. Или поне докато заразените на ден станат 500. А те в близката година, няма да станат 500. Статстиката се пише от някой. Този някой, искам да му видя банковата сметка от началото досега и отсега до към Август месец.Едни пари идат, идат и прииждат.... край няма.

249

Анонимен

преди 3 години

Слави ще изпревари БСП.. на тия им измре електората :D

248

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Най-тарикатите кръчмари поработваха добре и по време на забраната.Отделно хитреци се събираха в къщи за адене и пиене, играха комар и др.Всичко се знае, службите си траят.Защо да работят полицаи и проверяващи, като и така си взимат заплатки сладки ?!

247

Demonaz

преди 3 години

Снощи минах до НДК. ЛЕЛЕ беше пълно с чували и зомбита. Затваряйте до 2030г. най-малко. Младежите на 80-90 бяха по заведенията и после на фитнес. Видя се колко е страшно. Хората искат да живеят на пък на тъпотиите. Като някой е болен,стар и бъгав да се сърди на себе с или на природата. Никой не е длъжен да бъде затворен заради друг.

246

Анонимен

преди 3 години

С премахването на мерките страната ще се поизчисти от иииддддиииииоооотите.Те лекинко ще поизмрат.

245

Ами

преди 3 години

Когато отворихте кръчмите, какво си мислехте, че ще скочи - интелектуалното ниво на нацията или чуждестранните инвестиции?Отварянето на кръчмите беше популистки ход преди изборите, но се случи твърде рано. Трябваше и тях да ги открият на 1 април и да ги затворят на 5-ти.Сега цял месец до 4 април ще се заразят ужасно много хора, болниците пак претъпкани, вече спряха плановите операции, хората стоят без медицинска помощ заради предизборните игри на ГЕРБ

244

Баче Кико

преди 3 години

Двама сенатори, дрън дрън - така ли ти казаха от кораба-майка? Беше си официална позиция на сенатска комисия, мен обача по ме интересува защо го ошамариха Баце?

243

БКП-активист

преди 3 години

Тиа са заразяват от съпътстващи заболявания!Слушайте ме мене!Нема да са ваксинирате, щото тва не пази!Гласувайте за БКП!Ние ще свалим всички ограничения за ваксинираните със Спутник V!Останалите няма да ги закачаме!

242

Анонимен

преди 3 години

Ами заведенията са пълни, след 1 седмица може и 4000-5000 болни на ден да има. Май пак ще спират учениците от училище.

241

Анонимен

преди 3 години

До до 238 баче КикоХубава опорка, ама и двамата знаем, че не е истина.Просто на ГЕРБ им го набиха с 200.

240

Анонимен

преди 3 години

Около мен всички го изкараха, но само няколко човека се обадиха , където трябва и съответно бяха затворени у тях за 2 седмици, че и повече. Двама си загубиха работата заради това, че се наложи да стоят у тях. Вероятно вече около 3-4 милиона българи са го минали вируса

239

Анонимен

преди 3 години

АМ"Струма"се срути, дефилето се срути,метрото се срути, пътят за Рилски и той се срути, над 10 000 разплакани семейства, британският щам доминира вече и у нас, само правителството - на стабилна почва и се подготвя да управлява и следващата петилетка, вместо да са в затвора.

238

Анонимен

преди 3 години

Както се казва във всяко зло за добро. Мкого починали възрастни са твърд елелторат на комунистите. Дълги години ги крепят в парламента и заплатите им вървят. Сега този процент,ще спадне много. Съболезнования на всички, но това е истината.

237

Зоро

преди 3 години

Ако не бяха пускали децата по 30 на куп, сега нямаше да има 3000, а ни чакат и 4000 и 5000. Децата могат да се срещат на улицата и да играят футбол. Вместо да скучаят до полуда в глупави часове. И не си мислете, че не съм някакъв бачкатор. Не! Имам докторска степен по физика и ви казвам, че обучението е тъъъпо. Който иска учи. Декарт са били 13 деца, но той е учил и е станал велик математик. Никой не може да ти набие акъл, Винету даже знае.