285

Анонимен

преди 6 месеца

Пълен провал е БългарияяяяЕпик фейл .... Chalgariaaaa!

284

Анонимен

преди 6 месеца

Българският модел в действие.Светът гледа и ни завижда.Уникални сме.Има.ме най-доброто управление на пандемията.

283

до 296

преди 6 месеца

До Анонимен 298A ти иммаш ли елементарно логическо мислене? Колко човека според теб посещават на ден Кауфланд и Лидъл и за колко време? 15-20 минути, един Лидъл има около 1200 -1300 човека на ден макс. капацитет. "Добър ден, приятен ден" Плащаш и заминаваш. Хайде сега сравни всеки ден един милион души наблъскани в учебните заведения, от ДГ до гимназии, по 6-7 часа, понякога повече. Какво точно все още не ти е ясно?

282

Апокалипто

преди 6 месеца

Как за 5 дена скочиха болните,нали на вируса му трябва около 10 дена за да се развият симптоми?Не ви ли светва поне малко лампичката?Преди да отворят правиха по 5000 теста и почти не ваксинираха,а заболелите бяха под 1000,сега правят по 15000 теста и по 15000 ваксини на ден,толкова ли е трудно да се проумее?

281

Емо

преди 6 месеца

С ТОЗИ ТАРИКАТЛЪК ДА НЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ,ГЛОБИ И СЪДИИТЕ ДА ПУСКАТ ВИНОВНИТЕ И ТОЗИ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ НИ Е МНОГО.

280

Анонимен

преди 6 месеца

Заведенията да работят, да сядат на масата само семейство! КОЙТО ИСКА ДА СЕ ПАЗИ! КОЙТО ИСКА ДА СЕ ЗАРАЗЯВА!ИМА ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, ПАК ТАКА ГО СПАЗВАМЕ!

279

Анонимен

преди 6 месеца

До #294 Абсолютно правилно казано за световния заговор. Жалко, че има наивници, които си мислят, че като играят сега по свирката на онези, и ще бъдат облагодетелствани за в бъдеще. Не смятат, че нас- българите , ни имат единствено и само за бели роби.

278

88

преди 6 месеца

Тези който нападат Мангъра, айде малко да помислим и да видим всъщност той ли е виновен или тези,които му дават поле за изява почти всеки ден.Ако не са предаванията ,които го канят едно след друго има ли значение какво казва?

277

Емо

преди 6 месеца

СЪЩАТА РАБОТА С ПЕВЦИ КАТО ГЕОРГИ ХРИСТОВ.... КОЙТО СЛЕД 1990 23-24г а осигуровки НЕ ПЛАЩА.... ПОСЛЕ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА НЕ ГО УВАЖАВАЛА... ЩЯЛ ДА ИЗБЯГА В ГРЪЦКАТА СИ КЪЩА..... МАРШ *** ТАКЪВ

276

Анонимен

преди 6 месеца

Какви кръчми, какви училища са виновни? Имате ли ум да говорите това? Вижте как са се набутали хората в Кауфланд и Лидл , някой да обвинява тези монополисти? До когато има глупаци да вярват, че кръчми и училища са виновни за разпространението на вируса, до тогава и ще ядем дедовия ! То са казали отдавна хората:-*** народ, слаба държава.

275

Анонимен

преди 6 месеца

Мутри вън от властта

274

Случаен минувач

преди 6 месеца

Циркът ще продължава до установяване на нов световен ред.Това е по волята на тези, които имат претенции да управляват целия свят - Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Те, юдео масоните, талмудистите, искат да предизвикат страшна световна икономическа криза, и най-богатите държави да обеднеят, тогава те ще управляват целия свят без проблеми! Тя, кризата започна - навсякъде фалират фирми, безработицата расте, спестяванията заминават! Това искат самопровъзгласилите се за световни господари!

273

анонимен

преди 6 месеца

Мутрата не е пожарникар. Мутрата резидент размахва юмрук срещу народа.

272

Емо

преди 6 месеца

АМИ ТЕЗИ СЪЩИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ КАТО УКРИВАТ ОБОРОТ И НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ..... ХАК ИМ Е СЕГА.

271

Анонимен

преди 6 месеца

Като не ви харесва си сменете управляващите . Само мрънкате а на изборите сте за гъби или за едни и същи партии.

270

Сата НАТО

преди 6 месеца

Няма никакво повишение и никакъв вирус. Ако мислите, че някой ви съобщава достоверни данни, сте много наивни.

269

Анонимен

преди 6 месеца

Гласувайте пак за мутрата пожарникар.И вярвайте, че ще пребъдете.Че се грижи за народа.

268

Ами

преди 6 месеца

Колкото и да им се искаше на ГЕРБ да си направят предизборен ПиАр, но много избързаха, трябваше да ги отворят на 1 април и да затворят на 5.До 4 април ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ С ОТВОРЕНИ ЗАВЕДЕНИЯ, все едно ще се наложи затваряне и КОЛКОТО ПО-РАНО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ.

267

До Ами

преди 6 месеца

Оплачи се на Баце - той ги отвори, лично разпореди.

266

Анонимен

преди 6 месеца

Мутрата е стиснат.Вместо заведенията да останат затворени..а той да им дава помощи, за да не фалират...той ги остави без 1 лев...хората притиснати до стената излязоха на протести.Мутрата настрои останалите срещу тях...и пак не помогна на хората.Вместо това...отвори заведенията...едва ли не той не искал..но е принуден.И сега...резултатите са на лице Този долллен лъжец трябва да го изринем от властта.