325

Анонимен

преди 6 месеца

И сега като отворихме заведения, ела да видиш мерки. Вчера гледам Хепи поне 100 човека, нали е голямо. До нас има 3 заведения и те с едни маси по 6-7 човека заедно. Абе на хората им се празнува и събира. Онзи мазен тип, техния представител може да ликува. След 10 дни болниците пак ще преливат. Имам лошо предчувствие за тази вълна, дали няма да е най-мощната. В чехия имат 1200 на 100000 заразени, да видим ние как ще сме.

324

Анонимен

преди 6 месеца

Къде е Бау, пенсионирания полицай, че ми липсва.

323

Анонимен

преди 6 месеца

От ваксините ще да е, защото в началото отслабват имунната система. Просто, Уотсън.

322

Анонимен

преди 6 месеца

Има ли още живи старци да тролят?

321

Реалист

преди 6 месеца

До 324 Потърсете винатаНай-лесният начин да манипулираш някого е да го накараш да се чувства виновен. После можеш да го манипулираш както си искаш. Това го преживяхме след 1989 година, но повечето хора не го схванаха. Това, което изроявал не са причините, а следствие от некадърното управление на епидемията от държавата. Един човек колкото и предпазни мерки да спазва, не може да замени държавата в това отношение.

320

Анонимен

преди 6 месеца

Скокът е резултат от ваксините - Венци Мицов е развил пневмония 7 дни след като се е ваксинирал. Верно, че при него работи и факторът "наднормено тегло", но все пак! Ваксината единствено помага да не си загубите обонянието, но пък удря в белия дроб.

319

Две Седмици

преди 6 месеца

за Изглаждане на Кривата, година по-късно, още я гладите!

318

Анонимен

преди 6 месеца

Вирусът е в главите ви, затова няма отърваване скоро.

317

Още Много Очаквам

преди 6 месеца

вчера се возих в метрото, разбира се, в P100 респиратор, но около мене всички изглеждаха болни и яко кашляха, дори си сваляха парцалните маски за да си духат носа! Беше като филм на ужасите!!

316

Анонимен

преди 6 месеца

Няма такова нещо като балансиран вариант. Има два варианта. Първият е спиране на епидемията с подходящи мерки и след кратък период от време живота си продължава почти нормално.Вторият вариант е неподходящи мерки и евентуално частично ограничаване на епидемията, което продължава с години.

315

Сбогом

преди 6 месеца

Барба Ганиос, скоро и Изборите ще бъдат отложени, какъвто беше и плана!

314

Анонимен

преди 6 месеца

Намирисва на ново модерно "затваряне" от западен тип "Локдаун"

313

Потърсете вината

преди 6 месеца

Потърсете вината в себе си в поведението на човек!Насила ли ми карат да се ръгате в заведенията, без да спазвате мерки? Не!Насила ли ви карат да се гъчкате на Витошка и да не носите маски, приразстояние между хората по-малко от 30 см? Не! Даже ви препоръчват да гиносите!До всички плюещи - жестоко ви с цел да дойдат истинските мутрина власт! Ние, хората на възраст вече го преживяхме, как ни лъгаха иманипулираха хора, представящи се за демократи, но бяха далеч от това.Стига!

312

Анонимен

преди 6 месеца

Засега прогнозите ми от Нова година се сбъднаха. Пикът ще бъде на 4 април.

311

Бойха Хрес Спасител

преди 6 месеца

Спасих ви да не умрете, като ви затворих, след тва пак ви спасих да не умрете (от скука и преяждане) като ви отворих, след това пак ви спасих от глупостта ви, като ви затворих и като почнахте да ходите по Занзибар, видех, че парите не идват в шкафчето, ви отворих и сега, за изборите, па ша ви затвора, защото трябва да ги спечела, тоя път - завинаги!;)))

310

Анонимен

преди 6 месеца

Въртенето на децата по 3 випуска е най-балансирания вариант! Колкото и да плюете предизборно, това е факт. Затвориш ли градини и малките ученици става тотално изтрещяване, а и родителите не могат да работят, налага се старците да гледат дребните, което е опасно!Сегашния вариант е най-балансиран и добър, както за хората, така и за бизнеса! Единственото решение е ваксини иначе децата няма да стъпят на училище до 2030!

309

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 324Едното няма връзка с другото. На чалготека ще отидеш ако желаеш, а на училище си ДЛЪЖЕН!

308

Анонимен

преди 6 месеца

Айде дядовците и бабите дето мразите внучетата да спрете да се плюнчите по форумите. Съберете смелост и кажете на щерката и сина, че не щете да се грижите за отрочетата им докато ходят на училище! Не ходете за минерална вода точно в час пик, спазвайте си коридорите в магазините и ни оставете на мира!Ако трябва да избирам между психическото здраве на децата и чалгарите, избирам децата!

307

баща

преди 6 месеца

обичам спокойни деца и мъртви тъщи.

306

Зоро за 309

преди 6 месеца

Ето заради такива като този отиваме в канала! Както е казал мъдрецът, акълът не е к+р да му го набиеш.факти:15 септември - УРААААА отваряме училищата!2 месеца по-късно: 4000-5000 заразени и по 200-250 в моргата само от ковид. Още толкова от отказ за лечение.1 януари - децата умряха не могат да учат. 5 март - 3000 заразени стабилно тенденция към 100 трупа.Други страни Англия, Германия, Франция също реваха колко е важно присъственото и не спряха училищата. Сега как са? ЛОКДАУН до дупка!