30

Анонимен

преди 3 години

ЕС е доста по-зле от едно времешния източен блок в посока на бавното и мудно действие и неефективност.

29

Анонимен

преди 3 години

"В Германия има излишък на ваксини и недостиг на хора, които да ги получат"На 100% ли са ваксинирани германците, че има недостиг на хора, или и те са от немските гaньoвци антиваксъри?

28

Анонимен

преди 3 години

и очаква да ваксинира всички пълнолетни граждани до юлиХахаха ... Генерал Борисов е скрит антиваксър. Намесвайки се в плановете за ваксинация, той успешно саботира процеса и до юли я имаме 5%, я не

27

Анонимен

преди 3 години

Сега не е ли успешна? Нали има опашки и наплив за записване онлайн?

26

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНемците са най-добрите занаятчии и правят най-добрите стоки за масово потребление - кафевраки, прахосмукачки, коли, перални. Освен това са и най-добрите убийци - да нахлуят в чужда държава и да избиват хора, избивали са цели села от старец до дете, жените преди това са изнасилвали и после са запалвали цялото село, и са морили с глад цели градове.

25

Анонимен

преди 3 години

В "изостанала" Рисия защо нямат проблеми с ваксините и с вируса. Много преди да излязат ваксините още миналата пролет вдигнаха всички мерки и всичко е отворено, а руснаците пътуват свободно във всички 22 държави на Русия, доката в ЕС са затворени в къщи, на улицата могат да излизат само с намордници и нямат право да пътуват.

24

Европейски съюз

преди 3 години

Хората там изглежда не разбират, че това е умиращ съюз.

23

Анонимен

преди 3 години

До 22лесно е като захладнее ,взима самолета вирусът и отива в топлите страни После обратно нали няма да питаш , къде изчезват зимата комарите и как се появяват през лятото да хапят наред

22

Анонимен

преди 3 години

Европейците се оказахме много разглезени Ваксини не искам Мерки не искам , ограничения хич не искам Искам да си ходя навсякъде А като се разболея - 5 звездно легло в хубава болница с най-добрите , загрижени лекари и най-добрите лекарства Естествено лекарите нямат право да се разболяват Аз ще ходя да си пия по баровете , да се дрогирам , а те са длъжни да ме лекуват по всяко време на денонощието

21

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 22Много си зле! И си злобен! Нещо те е пречупило и бодеш! Но не съм аз! Или съм?!

20

Анонимен

преди 3 години

До О *** !Значи, аз, дето никога не съм си слагал ваксина срещу грип и смейството ми също, дето сме карали многократно грип сме го хванали ... как?

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Намери си работа и може и някое такова да ти се върже..С драскане на глупости по форумите няма да стане.

18

да,да ама не

преди 3 години

До ДодоЗа да е руска рулетка все пак трябва и да се гръмнеш с пълен/празен патлак, нали! А тези от зелените коридори дето са на по 75-85 години от какво ли се спасяват?! От безкрайния ужас навярно! Безкраен ужас или ужас без край!? това е въпросът! Вeднъж ce умирa, нo дa живeeш в пocтoянeн cтрaх рaзбoлявa пoвeчe oт вceки вируc и бaктeрия! И най-болното е това в главата!

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Прав си това на снимката бих го ваксинира и след това със сигурност ще има деца.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10"За съжаление това младо момиче от снимката след очевадната ваксинация вече няма да може да има деца."За щастие, такива кат теб нямат деца! Момичето от снимката ще си има деца.:))))

15

Д-р БоцБерг

преди 3 години

Ваксинирай, Имунизирай, Тероризирай, Демократизирай...

14

Анонимен

преди 3 години

горкото момиче на снимката.Дали ще има някога деца?

13

Анонимен

преди 3 години

До О *** !Май ти си мутирал!

12

Анонимен

преди 3 години

Аз само наблюдавам как на 4 колеги децата си дойдоха от Германия да се ваксинират, защото там изобщо нямат скоро шанс по техния ваксинационен план!

11

Додо

преди 3 години

И какво сега, оказа се, че ваксините са като руска рулетка, защото щамовете на всички коронавируси постоянно мутират, което е христоматийна истина и затова никога няма да има ваксина срещу настинката, която също се причинява от коронавирус. Но Пландемията, демек режисираната част от тази трагедия Ковид, не се интересува от това! Важно е народа да бъде тотално превърнат в стадо и диктатурата на глобалисткия елит да си оплете съвсем кошницата! Ковид е оръжие и убива, и да, ваксината е рулетка!