50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63 Не е лесно да си т.ъп, човече! Но ти си факир!!!! Как ли точна са заразни хората с ваксини, при положение че в тия ваксини няма коронавирус?!!!!! В едните има само малък фрагмент от РНК на вируса, а в другите има модифициран Аденовирус. Я по-добре върти мистрията и не се занимавай с неща които са непонятни за пилешкото ти мозъче!!!!

49

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните не са заразни, защото няма с какво. Във ваксините няма живи и цели вируси, с които ваксинираният се заразява. Ваксината на АстраЗенека дори не съдържа нищо от коронавируса, а подобен протеин от друг вирус.

48

Снимката

преди 3 години

Показват как ваксинират магистралка. Жриците и уличниците ще имунизират по естествен път клиентите си.

47

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните са заразни от 1 до 3 седмици.. правете си изводите.

46

Истукан

преди 3 години

Е на всеки 3 месеца ли ще се ваксинираме? Не съм съгласен.

45

Анонимен

преди 3 години

Просто в момента в Германия никъде няма право на масова ваксинация и затова ваксините си стоят. Право на ваксина в момента имат само лица над 65 години (Пфицер и Модерна) и само медицински и училищен персонал (Астра Зенека), и то само от 10 дена. Всички други са връщани. В някои провинции дори лекари не могат да си направят час сами, а се чака покана по пощата. Повечето и не искат Астра Зенека.

44

Анонимен

преди 3 години

До Сойшъл *** 52доста си преувеличил смъртните случаи от свинския грип В интерес на истината в цял свят документираните смъртни случи са под 20 000Неофициално ги дават максимум около 600 000 в цял свят Няма как в БГ да са стотици хиляди Сигурно си имал предвид заболелите от свински грип , а не починалите

43

20стотинки рекламки

преди 3 години

Цялата паника се създаде, благодарение на ФейкБоклук платформата и паникьосаните постове на групичка параноидни хипохондрици.Корона-вирусите ДАЛЕЧ не са толкова опасни, колкото ги изкарвате. Ама ИЧ даже не са толкова опасни.Корона вирусите даже не могат да се квалифицират, като смъртоносни. Това е смехотворно.Коронавирусите НЕ СА смъртоносни - това е 100% сигурно.

42

Сойшъл Дрис

преди 3 години

Ако нямаше социални кендзeфи, като ФейкБоклук, никой нямаше да разбере, че има Ковид.През 2008-*** по свинския грип умряха стотици хиляди българи и нямаше ГРАМ паника.Никой не носеше маска. Нямаше тестове.

41

1967г. аз съм бабати

преди 3 години

През 1967-*** година не ходихме с маски, защото тогава нямаше вируси.Вирусите ги измислиха през двайстиО век. А станаха особено популярни с появата на ФейкБуклук платформата, където всеки може да си споделя мaлоyмните идеи и притеснения.

40

Анонимен

преди 3 години

НЕ на ковид измамата! Не на геноцида над човечеството!БОГ Е ЛЮБОВ !! В БОГ НЯМА БОЛЕСТИ И ВИРУСИ !

39

WOW!

преди 3 години

Много благодарЪ за информативната статия.От нея разбрах, че някакви трети лица, щели да правят нещо, евентуално, ако "дал Бог", при някакви обстоятелства, много различни от настоящите.След такава силна и голяма новина не ми остава друго, освен да го преместя ловко от левия крачол в десния.

38

Сата НАТО

преди 3 години

"необичаен проблем: излишък от ваксини и същевременно недостатъчно хора, които да ги получат"-------Леле, майчице, това е за "Пулицър" !

37

Анонимен

преди 3 години

Ми, страна ръководена от една изперкела табичка.

36

Анонимен

преди 3 години

Стига!Вируса го има!По агресивен е!Дали повече умират заради агресивноста е въпрос на статистика! Дали е по заразителен също - статистика!Но епидемия няма! Ако имаше, щяха да умрат поне толкова колкото от свинския или птичия вирус!

35

Анонимен

преди 3 години

Милионите умиращи от глад да спрат да раждат по 10 деца.

34

Анонимен

преди 3 години

Не е само КОВИД19. Всички тропически зарази ще станат актуални в ЕС като разграден двор за бежанци и без санитарни мерки в това число за собствените поданици пътуващи по цял свят без ваксинации и антималарици.

33

Анонимен

преди 3 години

Като не искат да ги ползват ваксините , защо не ги подаряват на страни , където н могат да си позволят Или ще правят както при храната , ще купуват и ще хвърлят , ще купуват и ще хвърлят А в същото време милиони умират от глад

32

Анонимен

преди 3 години

Германците са стриктни: казано е първо възрастните и те чакат възрастните да се наканят. Това им е проблема сега, НО, когато решат друго и кълбото се затъркаля, няма и да разберете, кога ще ударят 70% много преди повечето други държави да са го направили. Така работят германците, тъй че не ги мислете.Изобщо, скоро ще имаме проблема с прекалено многото ваксини, тъй че проблема е горе долу под контрол. Трябва да устискаме още 2-3 месеца зор и да отворим нормално!

31

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам колко ваксини им лежат на склад ама вече над 8.5% от населението им са с първа доза или над седем милиона Германци досега!