14

Анонимен

преди 3 години

Боце дали пак ще го обвинят БСП за диктатор, ако прати на гореизброените артисти НАП за една цялостна проверка на луксозните им имоти и коли?За един прЕател питам.

13

Анонимен

преди 3 години

Един човек не познавам, който да слуша или харесва Рут Колева.

12

Оффф

преди 3 години

Сега и тази иска пари !Всички долуподписани творци се счупиха да пускат статий във всички медии със снимки и видео как мизерстват на Малдивите. Тайланд. Занзибар и други дестинации за които обикновените ДАНЪКОПЛАТЦИ не могат и да си помислят !Като ще дават. Да дават на всички !

11

Анонимен

преди 3 години

А данъците за хонорарите от участията плащахте ли си или се сетихте за държавата когато искате нещо от нея?

10

Митко 21 см

преди 3 години

Цитираните изпълнители живеят охолно и харчат десетки хиляди левове на месец. Ей го графа, сменя мерцедеси през 2 месеца. Аз съм за да им се помогне. С 20 процента от декларираната печалба за същия месец от предходни години. Ха познайте Темерут Колева, Влади Графа, Прея, Мрея и подобни дали изобщо са декларирали някакъв доход от музикална дейност пред НАП в предходни години

9

Вожд СамБоко

преди 3 години

Всичко днес пее и танцува. Двама души не може да хванеш за работа. Ааааа. Ще ви назнача в една от строителните ми фирми. Хем ще работите, хем ще пеете по моите махистрали. А в тунелите ми каква акустика е.... кат вМиланската опера.Арбайт махт фрай

8

Сметалото

преди 3 години

Айде бе! Тази да не се е родила с микрофон в устата! Като не може да се издържа като певица - касиерки в супермаркет се търсят винаги!

7

Мен

преди 3 години

Рут ако си си внасяла осигуровки имаш право на 1 година обезщетение за безработица! Разбира се на базата на това което си си внесла по собствената си партида. Като вземате плащания на ръка недекларирани никъде недейте после да ревете нагоре и надолу за помощи!

6

Анонимен

преди 3 години

Ресторантьори, хотелиери, певачки, неизвестни актьорчета и т.н. искат да папкат, без да работят, от нашите данъци. Много хора смениха работа и професия заради пандемията, защо тези не го направят, ами само искат, искат, искат...? Ако те, и семействата им наистина са гладни ще си намерят работа, ако не го правят - значи не са наистина гладни, и се чудят как да измолят още пари.

5

Анонимен

преди 3 години

Няма шанс.Бойко не ходил на културно мероприятие от казармата 1982.Ако основете футболен отбор изброените може и да ви финансира кскто Домусчиев.

4

Замислен

преди 3 години

Как пък нито един легендарен изпълнител или група на скимтят за държавна подкрепа? Как само п0мияри реват за пари, които не са изкарали! Ей ти го интернет, ей ти го целия свят пред теб! Легенди правят онлайн концерти и печелят! Ама каквато ни държавата, такива са и певците ни. Мърлява работа.

3

истина

преди 3 години

Госпожа, навремето жените раждаха по пет деца, и пееха на децата си и по време на жътва. Сега пеете по кръчми, и искате държавата да ви издържа. Искате да живеете с ахо ихо. Композирайте, записвайте хитове, продавайте ги и печелете.

2

Анонимен

преди 3 години

по тази логика трябва да се подпомагат всички безработни.

1

Анонимен

преди 3 години

Човек може да живее без изкуствата, но с тях живота е по-хубав.