54

1

преди 3 години

Права си рут,но смъркането е лукс,сега ще смъркате ,до насита,слънцето ви отпуща по 5 минимални заплати.

53

duduk

преди 3 години

Брех, VIP-овете огладнели. А когато обикаляхте нощните заведения защо не се замислихте и да заделите някой лев?

52

Анонимен

преди 3 години

Време беше за това искане, дори закъсняхте. Браво Рут

51

Йокин

преди 3 години

Ний пенсиите,ДАЖЕ И КАЧЕСТВО,НЯМАМЕ.

50

Щерю

преди 3 години

"Творците" - т.е. бездарните еврейски хрантутници на България, натресли се навсякъде в културата ни - взеха да надават голям вой. Много гладни за големи пари са...

49

Анонимен

преди 3 години

- Колко удобничко! Хранете ме, щото съм творец! А другите хора какви са - второ или трето качество ли?

48

Дискриминационно е

преди 3 години

Бюрата по труда и социалните са за всички хора. Защо някои трябва да са на специални помощи от Държавата?

47

Анонимен

преди 3 години

Смени професията. Галениците на България. На запад инженери, прависти, икономисти също си загубиха работата. Имаха фирми и днес са в строителството, инженер, с две деца, от Варна. Бойко Борисов е за едни тати, а за други мащеха майка Бойка.

46

Нищо лично

преди 3 години

А на нас Бойко каза да си изтеглим кредит !И...Това беше помощта от държавата .Нека те "талантите " на България направят същото !

45

Анонимен

преди 3 години

Тук не става въпрос за Рут или подписаните други,а за хилядите музиканти на свободна практика. Замислете се,ако на вас някой ви отнеме правото да работите това което сте градили цял живот? Не излизайте с номера-да правят нещо друго, защото това е безмислено. Когато си инвестирал целият си живот в изкуството.

44

Бойко

преди 3 години

Скъпа Рут, до скоро Вие, певците във друго отворвно писмо призовавахте ГДБОП, да спре незконното теглене на музика от торентите, Вие свободните певци решихте да продавате своята музика и по този начин да печелите пари. Какъе е въпроса сега, да вземем от инвалиди, пенсионери, крайнонуждаещи се за да осигурим съществуването на нашите скъпи елитарни музиканти. Моля, продавайте свободно музика и харчете на воля.

43

Анонимен

преди 3 години

Кой па те слуша тебе ***,едни убави големи сиси дето имаше,ама и те ти стигнали до пъпа вече,айде у лево.

42

Анонимен

преди 3 години

Всеки сам си избира професията. Дали певците когато имат пари в излишък ще ги дарят за някой изпаднал в бедност по друга причина не ковид причина. Аз съм сигурен че няма да го направят. Не може цял живот без работа да си живееш живота.За ме пеенето не е работа ,а хоби с което си изкарваш пар ,при това при някои хора много. Да спрат да се оплакват и да се хваната на работа. Има много хора които се преквалифициран и работят това което не искат.

41

Щирлиц

преди 3 години

Много таланти,много нещо.Време е малко да понамалеят.

40

Наблюдател

преди 3 години

До LoykoНапротив, има го по цял свят и дори тук в Германия, където живея и виждам как Федералното правителство плаща помощи и подпомага всички със свободни професии, които останаха без доходи заради правителствения локдаун! Ами ако вие работехте като музикант или певец и ви бяха забранили да работите, то как бихте се чувствали вие и вашето семейство? Зле нали? и безкрайно прецакани от държавата без Вина!

39

Наблюдател

преди 3 години

До StrikerЗащото държавата им забрани да си упражняват професията и да останат на улицата, докато Вожда пази болниците, а НЕ ХОРАТА! Независимо каква свободна професия са си избрали, те също имат право на помощ от държавата! След като държавата плаща на едни /артисти, ресторантьори, безработни/, защо да не го прави и за певците и музикантите?? И те са хора, и те душа носят като нас. Може ли Вие и другите злобари тук да сте такива безсърдечни и малки душици, без грам човещина и съчувствие! Срам

38

Loyko

преди 3 години

LUX e..Лукс е, разбира се. Кой и пречи да си пее,да си прави записи и да ги продава.Искат и те да заприличат на държавни служители. Това го няма никъде по света.

37

Джо

преди 3 години

Издайте по един албум и готово . Щом сте толкова добри няма да имате проблеми с продажбите . Иначе пари да ви даде държавата според внесените осигурителни вноски .

36

Ами да

преди 3 години

Прав е колегата по долу, намери си работа-истинска, а ти само одиш по некви студиа и даваш безсмислени интервюта, аз не те виждам дори да пееш ! Нали си певица оти не пееш?

35

Бивш американец

преди 3 години

Може би не е зле да си потърсиш втора работа вместо да ревеш за помощи? Даваха по тв едно момче артист отишло да мие чинии - срамна работа няма.