10

Факт

преди 3 години

До АзНикога и никъде по света много строгите санкции не са спряли нарушителите и престъпниците. Друго нещо ги спира и се знае какво е.

9

Анонимен

преди 3 години

Не по-високи санкции, чипа трябва да се смени.................И дънната платка - също! :)))))))))

8

дедо Мони

преди 3 години

До АзНе по-високи санкции, чипа трябва да се смени.

7

ахааа

преди 3 години

До др УйБолиОпределено, треснал го е от раз и без да разбере!

6

тъй де

преди 3 години

Абе лекар................ама по конЬете!

5

др УйБоли

преди 3 години

Несъмнено Ковид

4

Мен до аз

преди 3 години

Защо в Германия няма ограничения за скорост на аутобаните им? А по отношение на твоите идеи 20 г.без книжка ти казвам да си пиеш по-редовно предписаното. Не се страхувай...

3

Анонимен

преди 3 години

В заглавието "Лекар", после "Ветеринарен лекар на около 40-45 години от с. Врачеш". Първо, че преметнахте още в заглавието, после се оказа, че знаете точно къде и какво работи, но не и на колко години е.

2

Аз

преди 3 години

Аз винаги пиша това.За нас трябва по-строги.санкции,за да се научим. Не само за шофьорите,а изобщо. До кога с тази свободия.Как са ги научили в другите държави.Защо като отидем в една Македония на.пр. караме според ограниченията,да не говорим за Германия или друга държава. Там как са ги научили да спазват правилата. Разбира се с наказания,при това сериозни. За да няма престъпления трябва сериозни наказания.За виновните затвор от мин.20 години,без шофьорска книжка доживот и глоба от 100.000 лв.

1

ммм ..!

преди 3 години

Преди две седмици в Плевен, събота към 9.15 сутринта, в непосредствена близост до жп гарата бях на червен светофар, влиза с бясна скорост в завоя джип и ме удари така, че от предницата на моето Renault Scenic нищо не остана!Незнам как оживях от този удар!Взеха ни проби за алкохол, но не и за наркотици ...Странно, но е факт!За къде бързат някои хора, просто се питам.