6

Зозо

преди 3 години

На Орбан като му дойдат пак на гости руснаците да не се оплаква после. Без ЕС Унгария е една дупка на картата.

5

Гостенин

преди 3 години

САЩ нямат по-добри съюзник във Европа от Полша!Така че да му мисли Орбан! Сенила е отмъстителен.Чехия със неадекватния президент е пълна изненада за всяко нещо. Словакия - същата работа.Нас пък никой не ни знае накъде сме!

4

Анонимен

преди 3 години

Вземайте пример от Африка. Не заплашва сигурността на САЩ. Гладуват си тихо, *** от болести, нямат ядрени оръжия като Китай и Русия.

3

Анонимен

преди 3 години

Дойде американският Горбачов. Ще сменя застоялите се източноевропейски лидери.

2

Анонимен

преди 3 години

Цялата статия е някакви заплахи - това можело да се случи /ама не е/, онова можело да се случи /ама пак не е/.Ми за сега няма признаци да се случва.Единственото вярно отпреди 2 седмици са думите на Байдън - "Всеки, който прояви агресия към натовска държава ще означава агресия към САЩ".А Орбан да спре да се превзема, той си мисли, че така ще привлече повече внимание.Същият е и Ердоган, който пак се присети да иска пари залради мигрантите и да натиска ЕС да го приеме щото бил много цивилизован

1

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е леко подвеждащо: тежки времена очакват авторитарните лидери в Европа.Нормалните нации и управления не само няма от какво да се притесняват, но и ще имат полза от това, че Байдън е в Белия дом.Да му мислят Орбан, Земан, Дуда, Путин, Ердоган и прочие повярвали си диктаторчета и самодържци!