46

Саксонец

преди 3 години

за 54. Той и един друг преди 90 год обеща нов световен ред за през следващите 1000 год. Чул ли си нещо за оня или предпочиташ отвреме навреме да пускаш стратегически прогнози във форума?

45

Анонимен

преди 3 години

USA se razpada kat Bidonq

44

Анонимен

преди 3 години

Vie vqrvate li ,che toq ypravlqva USA? Koito vqrva i toi nqma mozyk)))))

43

Kukla na konci Bidon

преди 3 години

Toq mi se vidi che nqma gram mozyk i kakto se vijda izobschto nee v sytoqnie da ypravlqba USA ta toi toaletnata ne moje da nameri

42

То май

преди 3 години

САЩ, а и подчинените им не знаят какво искат. Искат хем при тях комунизъм, хем пък да налагат навън демокрация и капитализъм. Сиреч по силните само да потребяват, а по слабите само да произвеждат. Ами то това си е робовладелски строй. Щото собствеността се концентрира, а печалбите от собственост се бетонират. Това е антиобществена утопия, която убива развитието и ще доведе до голяма революция.

41

Future

преди 3 години

Рисковете за руските шпиони в Източна Европа наистина растат след победата на Байдън. Чрез неминуемата предстояща космическа война, която феодалите ще разпалят след банкрута си, Байдън ще има историческата заслуга да се справи с феодалните *** в света веднъж завинаги и да възвести Новия световен ред за 1000 години без войни и примитивни идеологии...

40

Анонимен

преди 3 години

И още нещо - при тоя дърт кукувец не ни чака нищо хубаво - ще ни вкара зорлем в някоя голяма каша, да я сърбаме до насита.

39

Анонимен

преди 3 години

Да е ясно на всички - "по-предпазливата политика на Байдън спрямо Русия" означава, че искат да ни хвърлят за пушечно месо за чужди интереси.

38

байран

преди 3 години

хахах стиснал юмруче, надъхан да изпълнява заповеди

37

Щерю

преди 3 години

Байдън си е един послушен еврейски слуга - дърт ляв ***...

36

Анонимен

преди 3 години

Важното е да има шкембе чорба.

35

Анонимен

преди 3 години

Всичко се разпада пред очите ни.

34

Анонимен

преди 3 години

47: да продължа заключението ти...балканските *** и атлантици ги хваща сююргюн,като ниагарския водопад и вадят аналезици,големи като хЪЪмерканското знаме!

33

ИЗТОЧЕН ЕС!

преди 3 години

Тази статия е класически пример за хибридна атака. Позицията на Вишеградската Четворка е далече по-стабилна, отколкото им се иска на Bloomberg. Въпреки външната поддръжка на опозицията в тези страни, основната част от народите им подкрепят политиките на правителствата - стимулиране на реалната икономика, базирана на труд, а не на кредити и помощи, прилагането на закона срещу нелегалната имиграция и ефикасни икономически стимули за семействата. Източно Европейски Съюз - не е невъзможно!

32

Анонимен

преди 3 години

Правилно, само че фекалиите са животински( уточнявай), защото те съдържат най-фините влакна от растения, които скрепят замазалата и я държат.

31

Анонимен

преди 3 години

Тоя още живее в 60те години и все руски и източноевропейски врагове му се привиждат. Да не гледа към Европа и Азия, а да си види собствената копанка, че белите в щатите така са набрали, че скоро ще пламти гражданска война! Ама тоя път ще е жестока, защото и от двете страни са с тежко въоръжение!

30

До Зозо

преди 3 години

***, Унгария я знае цял свят - чардаш, гулаш, Лист, Сцилард, Естерхази, Рубик, култура, съпротива, мъжество! Орбан е бил действащ дисидент, не като нашите поплювковци-дребни доносници на КДС! Човекът има достойнство, не като Боко-Моко Еднокнижник и послушник! Унгария има огромен интелектуален потенциал, стара индустрия, производства на световно ниво. Бърка, който мисли, че може да постави Унгария на колене!

29

Анонимен

преди 3 години

До РЕПТИЛЩатите всъщност не знаят какво точно искат. Най-много искат да се справят с Големия Златен Дракон. Трудна задача! След 3-4 год. Китай ще е първата икономика в света. Копирали, догонвали...Беше! Сега повече от 50% от заявките за патенти са китайски. Направиха страховити ракети. Надминаха САЩ по броя на ядрените подводници.Русия. В областта на военните технологии надмина САЩ. Ракети, крилати ракети, хиперзвукови. с три обиколки пред Щатите по средства за РЕБ. Вече и добри безпилотници.

28

Анонимен

преди 3 години

До до 27/32Всичко е ясно: въздух под налягане сте.

27

до 31

преди 3 години

Напротив.Не греша.Грешиш ти.