45

Тази фирма

преди 3 години

Да се задейства цялата разследваща журналистика и да ги разнищи !!!

44

БГ Мугра

преди 3 години

За всичко има изключения. Човек може да се промени както името така и ЕГН-то. Също може да се заличи съдимостта и при справки да излиза неосъждано лице.

43

бхнрфг

преди 3 години

Taka e. Амбициозните слеяндури да си ходят по провинцията и там да се ваксинирВат.

42

Анонимен

преди 3 години

Е то в София родените са малцинство.В София е пълно с родени из цяла България и сега живеещи в София.ЕГН-то си е за цял живот , нищо , че от 10, 20 години се водиш софиянец

41

ХЕЛП КАРМА

преди 3 години

ТУК ще се притече на помощ скандално известната фондация с ИТ специалисти и разработената и програмирана дигитална платформа за крадене на дарения. В България има обръчи както от частично така и от напълно Български ИТ фирми, които извършват измами и престъпления в големи обществени държавни и дори европейски поръчки и проекти. Да ви е на помощ ХЕЛП КАРМАТА и ИТ спеца от там.

40

Анонимен

преди 3 години

Пълна измислица.Мои близки от провинцията си записаха без проблем час за 11 март, а аз чак на 15 март защото в София всички часове за ваксинация бързо се изчерпват.Ако и аз исках да се ваксинирам по рано, трябваше да ходя до някой друг град, да ме ваксинират.

39

Fake news

преди 3 години

Пак пишете пълни глупости! Преди да пуснете някоя статия, не е лошо да проверите информацията. Тази сутрин направих регистрация на на мои близки от провинцията и нямах никакъв проблем. Ако автора на статията е журналист, аз съм генерал Мутафчийски.

38

Анонимен

преди 3 години

Този бъг е венецът в дейността на проф Мишо Константинов, издигнал се във властта с последователен антикомунизъм и желанието да плямпа по всеки въпрос по телевизията.

37

Какво Стана

преди 3 години

Отдавна трябваше да има електронно Правителство, проекта почна още преди поне 6-7 години, пак се усвоиха едни пари за пилотни проекти, които така и си останаха....А относно програмистите и те не са виновни, че се натрапи мнението в България, че програмист с под 3к заплата нема...и така куцо и сакато дето сега завършило техническия и нема един проект зад гърба си, а само претенции омаза пейзажа

36

Диджей Рапъръка

преди 3 години

Имам усвоени евро пари с приятелката ми чалга певица и бивша мутреса търсим млади свежи и зелени програмистчета да ни работят по наши ИТ проекти. Отлични условия лъскав офис платен с евро пари, екстри в офиса, игри, танцьорки от стриптийз клуб всичко само заплатите ще са ви на средно ниво.Наемам 20 броя ИТ спецове пишете ми на фейса Рапъръка

35

Анонимен

преди 3 години

Напълно нормална ситуация. На запад и в Русия всякакви сайтове се пишат за *** / в смисъл, че и човек с елементарна подготовка да може да ги ползва/, но у нас се пишат от ***.

34

Програмист

преди 3 години

Срамувам се, че съм програмист в България. Писар съм пиша код действително в България има много алчни и некадърни шефове и мутри собственици на ИТ компании.ИТ бизнес в България е сенчест. Има много аутсорсинг и посредници, които работят като сводници за ИТ спецове третирани като улични жрици на любовта. В България това са водещите неща Корупция, Проституция, сенчести ИТ компании. По същество положението на ИТ сектора е както проституцията многото пари за сводниците а компаньонките кво остане

33

Mdaa..

преди 3 години

Сам човек може да направи по добра система, но няма ли връзки или познати, няма как да я продаде. Така стана и с мен. Преди 10 години направих запази . Бг . Така и никой не ми подаде ръка .. Ако се съберем проактивни специалисти като мен, ще бутнем България няколко десетилетия напред ..

32

Работно ИТ магаре

преди 3 години

В тази фирма програмистите работят на мизерни заплати. Имат некадърни и корумпирани ръководители и началници. Освен държавни поръчки тези хора въртят и далавери с разни стартъп и бизнес акселератори крадат много и перат пари.

31

Тази фирма

преди 3 години

Богоизбрана самопоставила се фирма която върти всички държавни поръчки за милиони левове и евра. Там хората са станали отдавна като минимум левови милиардери.

30

Анонимен

преди 3 години

До ОкНормално е да е натоварен. Хората искат да се ваксинират и да си продължат спокойно с ежедневието, а това че се претоварва е е също нормално. КАто се урнат няколо десетки хиляди да го ползват едновременно така става.

29

Анонимен

преди 3 години

Просто... не съм изненадан. Една база данни тия некадърници не могат да направят. Това ще отнеме на полумъртво пиян студент около час. Ама нали "наши хора" трябват едни парички да прилапат. То като в театър. Първо действие - ми не бачка. Второ действие - дайте още пари. Трето действие - абе бачка някак, ама още пари трябват. Антракт - за къв шнур ни е това изобщо?? Епилог - ето ви една екселска таблица с фронтенд, ама не бачка, щото няма сървъри за база данни. Некролог - е, не дочака...

28

България е София

преди 3 години

Цялото население се стреми да се събере у столицата, заради мечтания градски живо, молове, секса и града мечта за всеки провинциалист.

27

Ок

преди 3 години

Сайта постоянно се бъгва и спира, явно е доста натоварен дасе надяваме че с времето ще го оправят и че ще има ваксини за всички желаещи...

26

Анонимен

преди 3 години

Не. Аз не съм от София и се записах около 9.30. Явно в различни моменти системата се претоварва.