18

До 16

преди 2 месеца

Това в офиса на SDI ли го научи? В днес.бг ли го прочете или докато връзваше маската на детето си - го измисли? Така е, ако не си на умирачка - няма вирус, докато не умреш - няма рак, докато не родиш - не си бременна.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Няма смисъл. Напиши им, как всеки умира от ковид, как е чума, как децата трябва да са или затворени, или избити. Как дойче веле, балтов и ко са истинските източници. Как до 2 години всички ще измрем. Как смъртността е 5% и така... Напсувай "кръчмите", защото в речника им няма "ресторант или заведение"...

16

Анонимен

преди 2 месеца

Когато вирус се размножава, той унищожава клетките, и от това остават специфични отпадъци. Тези отпадъци сигнализират на имунната система, и следва реакция - иначе казано, "симптоми". Ако вирусът не се размножава, симптоми няма, но и разпространяване няма.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Безсимптомно или с нисък имунен отговор говори за малко количество вирус, тоест за намалено пренасяне и заразяване. За ХИВ: вирусът е коренно различен и е все едно да сравняваш магаре и трамвай.

14

Анонимен

преди 2 месеца

В първият ред е написано всичко, което трябва да разбереш, обаче ей го, пак неразбрали и недоволни. "Децата без симптоми не са разпространители на COVID-19" - какво по-ясно искате да ви напишат? Което по принцип е ясно на всеки нормален човек, и сано ковидпсихоманите не могат да го разберат?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Същото мнение изказа и доказа проф.Дростен - шеф на вирусологията в Шарите.

Затова и предложи диференциране на учениците - малки, големи и съответните мерки.

Но форумните маскирани креттени, като чуят за свобода, икономика, светлина и образование и умиргат от ужас

12

Анонимен

преди 2 месеца

да безсимптомно означава че вируса е в теб реално не се разбокяваш но си преносител. Сефте ли чувате за организми дали жувотни дали хора които носят вирус но не боледуват. ХИВ вируса да не би да е натръшкал всички които го имат. Там лошото е че не могат пък да се отърват от него но това е друга бира

11

Анонимен

преди 2 месеца

Просветли ни бе, 8ми, не бъди стиснат, сподели малко от своите познания? От какво се оплакваш сега? Къде сбъркахме?

10

Пазарна икономика

преди 2 месеца

Мненията на медицинските лица за ковид-вируса, с малки изключения, олекват все повече, а стойността им вече е сравнима с порция пържени картофки за мезе в кръчмата.

9

Анонимен

преди 2 месеца

този на олигуфррен ли се прави. Ми ясно заразяват се в къщи отиват на градина, заразяват друго детенце и то отивайки си у дома заразвва наред. Кое не му е ясно на докторчето платено.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Боже, колко прости и облъчени има.
Защо беше комунизЪма с лозунгите и паметниците, на вас ви трябват две статии и сте мъртъвци

7

Анонимен

преди 2 месеца

Ти карал ли си "безсимптомен грип " бе, приятелю?
"Никой не е кихал около теб"? Откъде знаеш? А болки в гърлото и температура могат да не са видими за околните, но са симптоми. И ако болният се разхожда, ще заразява. Но не е "безсимптомно". Който не го боли гърло, няма хрема, не кашля няма температура и тн- няма ковид19! Това е! Без никакво съмнение по въпроса!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Усещам ,че този човечец ще отнесе голяма хранилка от форумните педиатри -професори,инфекционисти,епидемиолози и всичко друго.Само да се събудят след нощната смяна в термичното .

5

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 1

Като грипа, нали? Никой не е кихал около теб, но някак си пак го хващаш.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Друг един каза друго

3

Анонимен

преди 2 месеца

*"вирусът" исках да напиша долу, пиша без да гледам.

2

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 месеца

Гласът на разума.
За съжаление, глас в пустиня.

1

Анонимен

преди 2 месеца

НИКОЙ БЕЗ СИМПТОМИ не пренася вирус! Това е най-голямата лъжа, позволяваща да се подържа измамата! Когато вирусат се размножава в организма, имунната система реагира, и това са симптомите! Ако няма симптоми, няма разпространение на вирус!