35

Анонимен

преди 3 години

А тези със сополи пренасят ли го

34

Анонимен

преди 3 години

До Децата са заразни 34Абе ти нормален ли си бе??

33

Анонимен

преди 3 години

Този педиатър да си скъса дипломата и да не заблуждава хората!! Аман от пишман "специалисти"!

32

Анонимен

преди 3 години

Педиатърът защо не си гледа педиатрията, а си пъха носа в материя, от коятовсе още малко хота по света разбират?

31

Децата са заразни

преди 3 години

Децата освен, че са гадни те пренасят и всички видове зарази хепатити, въшки, гли сти, острици, дори и ХИВ и СПИН

30

Пастафарианец

преди 3 години

До: Свети PCR (номер 30)Аз пък съм привърженик на църквата на пастафарианците, вярващи в Летящото Спагетено Чудовище и ходя с гевгир на главата!Летящото Спагетено Чудовище е истинско, това че не сте се срещали с него не означава че не съществува!Ако не ходите с гевгир на главата като излезете навън, то може да ви изпие мозъка с дългите си спагетени пипала! Затова който носи гевгир, чудовището не може да си провре пипалата през него и така ще ни опази живи!

29

някой

преди 3 години

Третата вълна сигурно ще бъде провлачена до месец май, защото не успяха да организират наличност на ваксини за всички желаещи да се имунизират, и не премахнаха всички ограничителни мерки, включително и маски веднага.Затова ще се влачи, не за друго!

28

някой

преди 3 години

Ето, това е нормален лекар. А не като ония, Нострадамовците от НОЩ!До: номер 25Да, точно така излиза! Имаме си работа с безсимптомен вирус, заразяваш се, нищо ти няма, обаче се водиш "болен" защото си с положителен PCR тест!И в резултат на това те поставят под домашен арест, който наричат поетично "карантина", защото си опасно заразен и може да убиваш хора!Според д-р Трифон Вълков, безсимптомни са от 50% до 80% от всички заразени, и вероятно вече близо 3 милиона българи са били заразени.

27

Свети PCR

преди 3 години

Опасно е да се оспорват постулатите на Църквата на КОВИД19. Ковидпсихоманите стават много агресивни и свирепи. За тях това е ерес и богохулство. Дразнят се също когато някой не носи ритуалният символ - маска. Истински вярващите се познават по това, че носят две маски една върху друга.

26

Анонимен

преди 3 години

Поредният специалист по всичко, който дава категорични заключения за нещо, от което си няма понятие. Научни изследвания, доказателства? Ала-бала, щом го мисля, значи е вярно и мога да го плещя по телевизията! Но защо да го съдим, щом като заемащи много по-отговорни позиции от него правят същото. Клета многострадална България, какво ли я чака още...

25

Питам

преди 3 години

Като не пренасят децата вируса, дайте гласност колко педиатри са били или са болни от коронавирус?

24

Az

преди 3 години

Бла-бла-бла... глупости... Цяла година успяхме да се опазим от заразяване, тръгнаха децата за 2 седмици на училище, и в резултат и четиримата сме заразени... При положение, че с жена ми работим от вкъщи, ей сега ще повярвам, че децата са го хванали от мене!!!Да е жив и здрав оня малоу**ик министърчето на образованието, децата преучиха за тези 2 седмици направо!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Щом доживях безсимптомен смъртоносен вирус а Китай вече въвели ан-лни тестове за пристигащите в страната...когато и да се самоубия все ще е късно!!

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"знае", че не пренасят, щото има лаборатория и е извършил някакви изследвания или ейтака - седял, наблюдавал с невъоръжено око и си правил изводи от ограниченото количество пациенти до които е имал достъп

21

Киро Х

преди 3 години

Марио Янакиев: "Готово, Бойко, казах го, къде ще си получа парите?"

20

Анонимен

преди 3 години

Даа, ти му обясняваш като на интелигентен човек, но то ти отговаря като себе си....Рак и за бременност. Перфектни за сравняване с грип. Ако не си твърде дебела, и можеш да стигнеш, потупай се по гърба за мъдростта си.

19

Анонимен

преди 3 години

Децата пренасят вируса! Дори да са без симптоми. Двете ми хлапета- трети клас и предучилищна, домъкнаха вируса от учебните заведения. Още на първата седмица след отварянето януари. Те нямаха никакви симптоми, но всички останали /работещи с месеци от вкъщи/ се натръшкахме с пневмонии. Недейте да баламосвате хората и се пазете много.

18

До 16

преди 3 години

Това в офиса на SDI ли го научи? В днес.бг ли го прочете или докато връзваше маската на детето си - го измисли? Така е, ако не си на умирачка - няма вирус, докато не умреш - няма рак, докато не родиш - не си бременна.

17

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл. Напиши им, как всеки умира от ковид, как е чума, как децата трябва да са или затворени, или избити. Как дойче веле, балтов и ко са истинските източници. Как до 2 години всички ще измрем. Как смъртността е 5% и така... Напсувай "кръчмите", защото в речника им няма "ресторант или заведение"...

16

Анонимен

преди 3 години

Когато вирус се размножава, той унищожава клетките, и от това остават специфични отпадъци. Тези отпадъци сигнализират на имунната система, и следва реакция - иначе казано, "симптоми". Ако вирусът не се размножава, симптоми няма, но и разпространяване няма.