21

О.Уайлд

преди 2 месеца

До 1 и 2:

Не виждам как това ви забавлява. На тази възраст, децата са способни дори да убият някого, без да осъзнават последствията. Каузата няма значение, щом има бой (или убийство, не дай боже). Възпитавайте си децата, говорете с тях, изслушвайте ги, че след 10-15 години всички ще ревем от това, че не сме се намесили навреме. А това пък, дето Сорос бил виновен... Истината е, че масово родителите си оставят децата да ги "възпитава" Инстаграм, ТикТок, ЮТюб и смартфоните като цяло.

20

ФАКТ

преди 2 месеца

Взимат пример от родителите си, които си слагат видеорегистратори в колите или снимат клипченца за фейса през балкона, но това не е да клюкариш !-имат се за съвестни ! хахахах Еми такива и децата ви пичове дерзайте. Да се топиме си ни е национална черта от едно време още, а сега с тия телефони положението стана неконтрулируемо.

19

Децата

преди 2 месеца

Децата обикновено показват начина на мислене на родителите. Трябва сериозни и строги закони, ако искате да се промени това. Обществото ни е болно,но за да се излекува бързо трябва строго законодателство и наказания.

18

Анонимен

преди 2 месеца

"Но хората ни гледаха и отминаваха"
точно на 3ти Март

той и Левски беше предаден от нас а не са го намерили турците

17

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да станем като САЩ,там престъпниците са в затвора. Стига с подвеждашинпримеринза Русия,САЩ к други. Законите в държавите които давате за пример са много по-строги,в сравнение с нас. Там щеше да има сериозни последствия не самомза покойника,номи за родителите му. Освен това щеше да има наказание на родителите които оставили малолетни без надзор. Ние имаме същомзакон за това,но кактомиза всичкомдруго не се прилага.

16

Анонимен

преди 2 месеца

13 годишна има връзка от няколко години която приключва??? след което провокира побоища и битки за да легне в победителя. всичко разбира се се снима и качва в инстаграм

15

Анонимен

преди 2 месеца

Както винаги мишоците минава от другата страна на улицата.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Никакви псоледствия за побойника, никакви за родителите...

Скоро ще станем като в САЩ.

13

Анонимен

преди 2 месеца

До Господаря на ефира

Едно време не се организирах хайки по 10 човека, да пребиват публично хора. Едно е да се сдърпата и да се блъснете 2-3 пъти, друго е да викнеш 10 парчета, за да заритате хората на улицата. Колко време, докато започнат да носят пистолети и ножове и започнем да прибираме труповее на 14-15 годишни?!?

12

Анонимен

преди 2 месеца

"Децата ще работят с психолог, а на момчето, извършило побоя, ще бъде назначен обществен възпитател"

Демек НУУУЛЕВИ последствия. А като се изтърси да иска работа, няма да може да го провериш и да го знаеш, що за гамен е!!!

11

От бореца

преди 2 месеца

КЛАСИКА, тези от Бургас много изостанали, вместо да се плющят един друг се бият, ех Бургас морето и неговите трудови хора!

10

турист

преди 2 месеца

НЕ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ В СВЕТА , ТАКА , ЧЕ НОВИНАТА ВИ НЕ СТРУВА ...

9

Бургас

преди 2 месеца

Те в бургас са безхаберни *** и преселници общо взето. Тъй- че момиче е нямало нужда да викаш за помощ, местете се в друго сеело.

8

Анонимен

преди 2 месеца

До маркиз дьо саП

Да бе, 15 годишен, с 20 кила отгоре, мъргаля главата на 13 годишен, ей така, щото да направи добро впечетление, ама ние си седиме кротко и пляскаме. А когато 13 годишния види, че нищо не се случва, решава, че ще вземе една една тръба и ще осакати 15 годишния. После казвам "ама как се стигна до тук". Пффф ... не знам, маняк!

7

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 3

Ем да, ама имаше и много тежки шамари за разните му биячи. А ТВУ-тата си бяха супер.

6

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 6

Ем да. Дорката си е най-яката в даскалото, браааааа!

5

Анонимен

преди 2 месеца

И кво? Това момиче иска да се похвали, че ето момчетата се бият за нея. Гоуема убавица ще да е.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Според дойче веле - след някоя година ще се бият за "човешко същество"

Човешки същества, родени по произвола на природата с чишшки са нарушили социалната дистанция и без маски са се били (присъствено) за човешко същество, което има полови признаци на определяното от комунистите, като "ж**а".

Ако решат да си направят операция за смяна на пола, тя е безплатна и се субсидира с 500000Евро. Ако искат да си направят скрийнинг за рак - трябва да заплатят 1500Е за РЕТ скенер.

Ваш Сорос - филантроп

3

Анонимен

преди 2 месеца

Хубаво беше при другаря Живков, нали нямаше смартфони да снимаме...
И сайтове да четем...

2

Анонимен

преди 2 месеца

По-добре е момчетата да се бият за момиче отколкото за джендър.