11

Анонимен

преди 3 години

Хубавото на тази пандемия е, че им такова м...те на всичките. То и на нас, ама и на тях

10

Айдейиии

преди 3 години

Започна предизборната кампания за вота на 4 април?? Започна голямото надлъгване и машинации за баницата и мръвките!!! Юруушш!!

9

лекар

преди 3 години

Много чудно как ли ще гласуват болните от ковид и кой ли после ще им брой бюлетините?Май ще имаме и 4-те вълна-следизборна! Защо не разработиха приложение за телефон да може да се гласува със СМС? Би било безопасно,бързо и несравнимо по евтино от сегашните начини.Би спестило десетки милиони левове от избори.

8

Анонимен

преди 3 години

Какво значение са имали изборите НЯКОГА в България?

7

Тато из Правец

преди 3 години

Не гласувайте за човеконенавистното правителство на хунтатата ГЕРБ-Суджук ! Обявете са за тяхната забрана ! Съд и затвор за тези, които извършват геноцид над народа си по поръчка на ,, Козяк,, 15 !!!

6

Шефа

преди 3 години

Борисов и компания започнаха предизборната си кампания преди шест месеца.С ежедневни интервюта и самохвалебствия по всички национални телевизии.Не им пука че сме на последно място в ЕС по всички икономически показатели,а по смърт,емигранство и безработица сме първенци.Водим и класацията за най-корумпирано Правителство!

5

Така ще е

преди 3 години

Каквото и да стане.... Тиквата ще остане на власт до една година след като си отиде вещицата Меркел.....Тази баба,крепи Тиквата,без да се притеснява от геноцида му спрямо бг народът. Но техният ред идва.....

4

Анонимен

преди 3 години

Започва раздаването на торби с лъжи и мечти.

3

ТИКВАТА Е ГОТОВ

преди 3 години

заредил е джипката до горе и сега ще падне такова обикаляне на всички строителни площадки, че слугите около него ще изтъркат чифт обувки

2

Зад вратите на адема

преди 3 години

До сигурноОСТАВИ ВСЯКАКВА НАДЕЖДА!

1

сигурно

преди 3 години

От днес във всички шведски гета ще има здрави джумбарета !!!Те ще са най-ухажвани от всички БГ-мушингери !!