59

Бря

преди 3 години

45-то НС ще е без Менда Стоянова, Красимир Велчев, Дора Янкова...Е? На 75135кой му дреме???

58

NB

преди 3 години

Дора Янкова............една проста, *** и елементарна даскалица по география, завършила в учителския институт в Смолян, после задочно география в СУ, после уж право в нелегитимната специалност "Право" в ТУ- Варна.............но тя е голяма мафиотка и мошеничка, толкова години във Висшия партиен съвет на БСП............и стана милионерка от далавери и продажби на имоти около Пампорово!

57

Койчо

преди 3 години

Ще ни липсватмного членовете на БКП

56

ПроСоТо

преди 3 години

До Средностатистическидобър въпрос,драги,но..с много елементарен отговор:-Защото в Нс се ИКЛИМИСВАТ ФИГУРАНТИ,ПОСЛУШКОВЦИ и болезнено БЕЗЛИЧНИ елементи,чиято цел е да "ОСИГУРЯТ КВОРУМА ЗА Падишаха"....Приказките за "дебати","идеи" "ВИЗИИ" за развитието на държавата ни са..приказки за малки деца!..МУТРОДАЛАВЕРИТЕ са това,което дава "Слънце и въздух" на МАЖОРЕТКИТЕ в НС.

55

ПроСоТо

преди 3 години

списъка пълен ли е?..Да разбираме ли,че "КЪРДЖАЛИЙСКАТА" ОТНОВО ще кудкудяка в Парламата?../пардон,Парламента/...."Пременил се Илия,погледнал се-пак в тия"....

54

6Средностатистически

преди 3 години

Българите се пенсионират на 65 години ,поради израдходване на основнити си биологични и психични възможности.Защо тогава се допуска хора над тази възраст да кандидатстват за депутати,длъжност която изисква много повече сили от обикновеното изпълнение на дадена професия? Няма никаква логика в тази постановка!

53

герб изведоха

преди 3 години

Младите хора в чужбина-- сега ако спечелят ще приключат и битката с матряла и накрая се изнасят --свят широк с пари е лесно .Тук остават новите българи .Това не го ли виждате !

52

Край

преди 3 години

Лъчо Мозъка щом е там аз съм спокоен - има кой да ни кове законите.Деси Кречеталото също е парче законотворец.

51

руска колония сме!

преди 3 години

даже не сме и губерния!

50

разбойници!

преди 3 години

До на куково лятоКойто е луд да гласува за тях! Всичко е БКП-ДС агентура под егдата на московците!

49

на куково лято

преди 3 години

До Хора, гласувайте!на никому нищо!всичко е предопределено от Великите сили! С нам и Бог!

48

Хаджи Генчо

преди 3 години

Сакън! Оставете Менда! Тя беше специалист, между другото и по рекета! Подсигури на синчето дялове в разни фирми! Просто така, на четери очи тя поставяше условия на собственика: или участие на сина ми или безкрайени проверки. Сигурно като се изчисти Менда от хоризонта някой ще се обади в ефира и Иван Гешев ще се разтича ...Къде изчезна той всъщност?

47

Ментора бай Иван

преди 3 години

За съжаление в листата на ГЕРБ присъствува все още Бойко Борисов , лицето нанесло непоправими щети на демокрацията , свободата на словото , върховенството на закона и развихрило невиждана корупция!Даже днес САЩ МУ показа жълт картон с червен отенък!Но той не се усеща и върви с рогата напред!

46

Мукаро

преди 3 години

Какво ми дреме, кой няма да е там, или ще бъде ? Хвани единият , удари другия, все тая- няма да сбъркаш. Съсипаха страната и продължават да я съсипват, който и да погледнеш от ***. После, защо хората бягат от тук...

45

Анонимен

преди 3 години

Всичко друго ще е по-добро от сегашните некадърни и крадливи калинки.Во главе с главатаря им.

44

Даа!

преди 3 години

До КрасиДаже и от ''цар'' Киро !

43

БЕЗ КОМЕНТАРИ !

преди 3 години

Достатъчно забогатяха , сега ще се покрият за да не бъдат преследвани от законите , ще имат и време за да изнесат във валута кинтите !

42

Хора, гласувайте!

преди 3 години

Мислете за кого!Не се подлъгвайте да гласувате "анти", защото това не води до доброза вас самите и за страната като цяло! Мислете, гласувайте мъдро!Обективно преценете какво ви се предлага и гласувайте за тези,чиито платформи са най-близо до вашите виждания!

41

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ показа каква трябва да е политиката на България за напредно нинова иска да я промени НА къде Мая, Татяна, Христо, Арман искат да премахнат ГЕРБ след това нищо

40

Анонимен

преди 3 години

Имам предчувствието че Бойко Борисов пак ще ни бие