66

Джипков

преди 3 години

Не знаете ли какво ще стане сега? Ами "Аз отварям, те затварят". В България на това му се казва "правене на политика" - не да убедиш и да поведеш, а да пробуташ пиниз.

65

Анонимен

преди 3 години

В събота погребахме наша близка. Опяха я на гроба, в църквата на централните Софийски гробища нямаше места за 16 дена напред. Много страшно ми се видя, докато гледах как едните ги опяват пред входа, другите вътре и почти без прекъсване се сменяха ковчези. Не си бях давала сметка за този ужас до момента, но нищо продължавайте да се самоуспокоявате и да градите колективен имунитет чрез заразяване.

64

Анонимен

преди 3 години

Цялата истина е, че тук в България става дума само за интереса на малка група хора който се стремят да присвоят колкото се може повече без да се интересуват за здравето и битието на хората. Във фейса има групи за хора търсещи дарители на кръвна плазма за техни близки, които са в тежко състояние, през няколко минути има нов пост.За съжаление тази година ще влезне в новата ни история, като КЪРВАВАТА на ГЕРБ!

63

Анонимен

преди 3 години

От 80 коментара 30 обвиняват Борисов,че отворил държавата,30 твърдят ,че вирус няма или не е нищо особено,че да затваряш държава и иронично обвиняват Борисов,че бройката е манипулирана,20 простака обиждат на друга тема.Питам аз има ли сила на тази Планета,която може да обедини тези мнения и да намери баланс ,за да са доволни всички ????

62

Анонимен

преди 3 години

Те имат план за миналата, имат за бъдещата пандемия, ама за сегашната нямат!

61

до Да

преди 3 години

ми имай си мнение, ок, но е грешно, колко пъти да ти го кажем . Аз дъм работодател и по болнипните листи виждам какво е положението. Не е по различно от обявяванито че вируса си вършее с пълна сила.

60

Анонимен

преди 3 години

Започнаха да излизат резултатите от Герберският хаос, който създаде Вълчев с присъственото обучение на големите ученици в Столицата. Даже и мерките на МОН са препоръчителни, а не задължителни. Смесват се класове, тъпчат се по градски транспорт. Мерки само по телевизията. За какво са им зоните тогава, като така или иначе заповедите се издават еднолично от вожда.Върнахме се на нивата от есента. За съжаление ще става и по-лошо.

59

Да

преди 3 години

Вярвай на себе си, БЕ! Страшна простотия,БЕ. Бееее беееее беееееее. :)))

58

До да

преди 3 години

Бъди здрав тогава !

57

Анонимен

преди 3 години

Винету ще бъде съден за тоя геноцида д над българите, да имаш спад осезаем да те прдупреждавст три седмици предварително че има нов по заразен щам и ти да отваряш държавста, училища,молове,кръчми.....безумен .

56

Да

преди 3 години

Аз казвам, че за мен мнението ми е правилно и имам множество аргументи защо то е такова. Не го налагам на никого, напротив. Защо, когато се изложи друга позиция, веднага някой тръгва да "защитава" своята теория. Мислете, каквото намерите за добре, но да е ваше мнение, не насадено и поливано с месеци от медиите.

55

До 68

преди 3 години

А защо пък да вярваме на теб бе ????Кой си ти ?Анонимен ДА

54

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

хората се разболяват щото нямат сака и се простудяват,нашия бащица да отвори чекмеджето и да подари на бедняците сака и балтони,само после да не се окажат дарените герберски милионери и тарикати като оня уж работника....театър и цирк...и резил пак...

53

Анонимен

преди 3 години

В Дания са 500 човека... на 135 000 теста.Ко правим?

52

Да

преди 3 години

В заключение ще кажа - не се връзвайте на всичко, което излиза от телефона, телевизора и пресата. Разбирам, че това е трудно да бъде изкоренено, но наистина всичко е манипулация.Не бъдете толкова наивни, не всичко що лети се яде. Имайте собствено мнение, спрете да носите ръкавици и маски на улицата или като сте сами в колата. Неадекварно е, освен смешно. Прави ви да изглеждате... Странно,поради цензура в сайта подбора на друга дума не ми е възможен.

51

Анонимен

преди 3 години

До 65Лол ... не.

50

До да

преди 3 години

За България ли говориш или за целия Свят ?Защото аз не виждам разлика тук и в Англия ,например !!!!Ноември в Англия разрешиха публика на мачовете,след покачването на заразените я забраниха отново.Същото беше и с училищата.Какъв ви е проблема ? Дайте балансирано решение .Кво само скачате ,критикувате и мрънкате ?! За много умни и прозорливи ли се мислите ? Кой ви каза,че мнението ви е правилно и меродавно ? Да не сте само вие на тоя свят?! Нали К19 щеше да изчезне и след изборите в САЩ ?!

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Не го ли зазбрахте, че това е нормалния ход на тази пандемия.

48

Анонимен

преди 3 години

Спрете да си правите тестове за да можем да нулираме статистиката.

47

Анонимен

преди 3 години

Корона бизнес майна. Милиардите да идват от баба Меркел и Макрон.