126

Анонимен

преди 3 години

В ресторант има отстояние.Никой не е умрял, ако Не ЯДЕ в ресторант! По всички градове имаше песни хора и веселба! МОЖЕШ ДА ЗАПАЛИШ ПО ЕДНА СВЕЩИЧКА ЗА ДУШИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ И ДА НЕ ПЕЯТ И ИГРАЯТ ПО МЕГДАНИТЕ!

125

Хе, типично

преди 3 години

Българска работа, пак некой е длъжен на българина да го пази и да се грижи за него...всеки друг само не и самия той ! После се почва едно хейтене как държавата не се погрижила за него, здрав , прав с мосък в главата ама много иска някой да го нянчи постоянно, обаче личното му спокойствие да не се нарушава !!! Как на Коледа примерно нема да иде с още 10000 човека се бута за китайски играчки в магазина?-та той така е свикнал !!! Такъв тормоз да налагат над бедните хорица.....

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142Ама след ресторантиет и моловете, нема да има :)

123

Анонимен

преди 3 години

След ШИПКА ще има ръст! ВСИЧКИ се блъскаха !Измешаха се от цялата страна и после-КАКВО СТАВА! Ееееех !Дано да няма НОВИ сираци !

122

аз да ви обадя

преди 3 години

Стига с тези "сардели"- цял живот се е казвало "като копърки".

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129Защото ваксината се раздава от ... Бойко... може би?

120

Анонимен

преди 3 години

До До 132Ок. Гласувай за мафията, а после реви, защото заплатата е 900 лева в странта, докато жилищата са скочели с по 150% за 10 години.

119

Анонимен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРТе бургазлииските са откачени и живеят още в 90те.Сега фирмата е наполовина тяхна, със 100% техен контрол. Нема си загробват паричките, я.

118

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

`когато фирмата ми леееееко взе да пречи на един от общината, се наложи да препиша половината на друг от общината, а предупрежданието беше`==И тук е така, даже за предупреждение потапят лодки, палят къщи, а действа закона Омерта !Сега обаче, очертаващата се Община Обзор, пречи на общинските лaпa чи от Несебър.Мнооого пречи, чак организират протести, против законния Референдум.Очаквам вендети по сицилиански!Да пази Господ !!!

117

Анонимен

преди 3 години

В ресторантите- разстояние между масите три метра и дезинфектанти. Хубаво. Но като се качиш в час пик в метрото свят да ти се завие- сардели. Какъв е смисълът от призивите за дистанция? И защо не са по- на често мотрисите? Не ресторантите и детските градини, а фандъкова е виновна за ръста на заболелите. Ваксинирайте възрастните хора, оставете тези зелени коридори за млади шубета. Личните лекари не получават ваксини от рзи. Най много една ампула

116

До137

преди 3 години

Абе не е най-неграмотният,ама най крадливият със сигурност-Е!

115

Боко Суджука

преди 3 години

Драги избиратели ние от ГЕРБ и по-точно АЗ управлявам пандемията най-добре.Нашата партия е подготвила четвъртата вълна и голяма доза страх за 4 април.Призовавам ви тогава да си седите вкъщи за да намалим разпространението на заразата щото здравната ни система няма да издържи.От тази мярка печелят всички и особено АЗ.

114

Анонимен

преди 3 години

Бойко ли е най-неграмотния политик в България ?

113

Златена

преди 3 години

Нормално нищо хубаво не очаквайте от простите безмозъчни безотговорни безсъвестни българи егоисти и неадекватни арогантни роми всички те мислят само за своята печалба и удоволствие въобще не им пука за живота на другите българи.Заради лекомислените българи и ромите които не спазват предпазните мерки и си правят каквото си искат нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.

112

До133

преди 3 години

"Ай ся"Верно,те щото "простаците" не искат ваксина,заради това навсякъде се редят опашки за нея,а виждаш ли Толупът е я"осигурил"!

111

До 132

преди 3 години

Кажи за кого ?Отхвърлянето на решение,не е решение !!!!За Славо,Мая... ????ХахахахаНе,мерси !

110

Анонимен

преди 3 години

Ай ся пък ваксинираните ....Да не говорим ,че простаците тук НЕ ИСКАТ ВАКСИНА !60%

109

Анонимен

преди 3 години

Аз на тея избори няма да гласувам за ГЕРБ или БСП ... не знам за вас.

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126Масвивни номера на новозаболели, не ми ми изглежда като личен, а като общо държавен проблем.Моят личен проблем е, че когато фирмата ми леееееко взе да пречи на един от общината, се наложи да препиша половината на друг от общината, а предупрежданието беше, че "винаги ще се намери нещо нередно, дори да няма такова, за което да те арестуват".:)

107

До129

преди 3 години

Разбира се,че там провалът е още по голям!