19

Анонимен

преди 3 години

Като стигнах до личните данни спрях да чета! И взех окончателно решение!

18

Анонимен

преди 3 години

абе вие луди ли сте, какви са тези фалшиви новини :)))къде по-точно мога да се запиша за ваксиниране след 17:00 часа днес? Линк? По пощата ... ? вие сериозно ли? Кои са трета и четвърта стъпка?Аз съм ваксиниран преди 2 седмици и още нямам СМС, Ангелов? Пак ли трябва да се запиша за ваксина?Не знам кой е съчинил тази статия, но в нея реално няма нищо вярно. Някога, някъде, нещо, щяло да се случи, ама надали ...

17

Анонимен

преди 3 години

Връзкарите ще получат връзка адресна. Има си ред в тази държава.

16

записвайте се

преди 3 години

Какво става?! Нови жертви след ваксиниране с "Астра Зенека" в Южна Корея!

15

Анонимен

преди 3 години

Да се запиша... Да не се запиша, Да се запиша... Да не се запиша... Айде ще се запиша след най- големият агитатор Б.Б., че нещо съ бави, пък тез хубави ваксини не са за изпускане! Аде Б. дай пример, ние сме след теб! А дано ама надали, така е когато знаеш себе си, нямаш доверие и на околните, че може вместо витамин С да ти боцнат истинската.

14

Анонимен

преди 3 години

Хубаво давате информация, но поне да бяхте дали линк на адреса на страницата, където става записването.

13

българин

преди 3 години

До: номер 10Вече има такива случаи.По Евронюз съобщиха че в Сърбия един човек е бил ваксиниран с една ваксина, а като отишъл за втората доза му били друга ваксина.Оправданието - забравили да запишат коя ваксина са му били.И сега той е заявил че ще ги съди!

12

Леле

преди 3 години

Лелееее откакто доде димукрацията по нашите земи, сиреч 31 години вече, не съм виждал такава загриженост за хората. Къде бяхте, г-да димукрати, когато шведите избиваха възрастните хора по селата, къде бяхте когато мутрите рекетираха прохождащия бизнес у нас, а къде бяхте когато се разграбваха заводите и селските стопанства, а телефонните измамници, и още и още. Винаги обаче осъвременявахте цените и данъците спрямо инфлацията, но никога заплатите. Опа и още колко нови данъка измислихте.

11

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не виждам братя ромми по опашките. Може да ги прихванат на изборите. Така и така им плащат за глас, може да вдигнат малко мизата и да ги боцнат. Само идея

10

НОЩ

преди 3 години

Очаквайте другата седмица доставка, поставяне и преглед по домовете с бонус фамилна пица по избор. Всичко напълно безплатно разбира се.

9

Анонимен

преди 3 години

Сега още по голям батак. Ще се записват електронно и няма да ходят.

8

Анонимен

преди 3 години

За пфайзер къде се записва дайте информация?

7

До Анонимен 4,

преди 3 години

"А кой ще прецени мога ли, трабва ли, безопасно ли е, здравословното ми състу позволява ли да се ваксинирам?Или викаш: жулу Жеко, да се джурка таратора"Тоз, койти и сега "преценява" - сиреч - никой!Абе кой го вълнуват последиците?! Важно е поръчката да се изпълни - да се ваксинира стадото и да се вземе лев!

6

Анонимен

преди 3 години

А ще ни дават ли едни такива звездички като на евреите при нацизма, че си ваксиниран?

5

Анонимен

преди 3 години

Скоро и по къщите на хората ще тръгнете! Толкова малко желаещи опитни мишки останаха!

4

Анонимен

преди 3 години

А кой ще прецени мога ли, трабва ли, безопасно ли е, здравословното ми състу позволява ли да се ваксинирам? Или викаш: жулу Жеко, да се джурка таратора

3

Анонимен

преди 3 години

Хаха. Видяха че вече не идват хора на пунктовете и сега ще ги записват по интернет. Няма ли да ми я пратите ваксината по електронната поща или като СМС?

2

Ковидко

преди 3 години

Надявам се гения който измисли тая сложна система да е добавил накрая и готова за принтиране попълнена със данни декларация че се ваксинираш, която отнема време при самото ваксиниране...

1

Анонимен

преди 3 години

С тези лични данни, да не стане като НАПлийкс?