9

преди 7 месеца

Абе що превеждате неща, с които не сте наясно изобщо?

8

бай Тъпчо

преди 7 месеца

Абе днеска гледам даваха по севда-тв, как Бойчо си даде сакото на един прос чиляк бе.Ама той май си го поискал и нашия с туй добро сърце, какво да прави-дал му го барабар със залка и химикалка биля.Химикалката била вързана с канап за вътрешния джоб, та да не му я крадне некой апаш.Ама тоя, простия чиляк де трябваше не сакото ами долните *** да си иска и да ги обуй наобратно-със дзадницата отпреде си и после да си го пери цял ден с кеф бе, та може и с двеста ако няма знаци...

7

Бау

преди 7 месеца

*** не иска да му се обясняват сложни неща. Той си иска клипчето, в което казват "отрова е!". Просто и ясно :D

6

Анонимен

преди 7 месеца

Единственото наистина сигурно нещо в тая "пандемия" е, че ще фалираме масово и гладът ще вземе милиони жертви!

5

Жоро

преди 7 месеца

Побъркахте хората. Живея в центъра на София, масово срещам вече неадекватни хора. А колко много вече просят, не е истина.

4

Ваксината

преди 7 месеца

дето ужким ще ви спаси животасе произвежда от фармацевтичните монополи на евреите Рокфелер, Бил Геитс, Варбург, Сорос и Ротшилд и приелия юдаизма Бъфеттези т.н. хора от години открито заявяват че човечеството трябва да се редуцира до 500 милионанаистина ли сте толкова тъпппи да мисличе че точно тези евреи са се загрижили за живота ви !?

3

Анонимен

преди 7 месеца

Засега само руската ваксина няма фалшикат в ЕС ако се ваксинирам само с руска ваксина ще се ваксинирам, тия вече не стават за нищо. Първо да въведат паспорт за ваксината, че не е менте.

2

Бау

преди 7 месеца

J&J е доста разнообразно тествана, а и е една доза. Ще стане популярна.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Да, ама не. Ако си рисков пациент с хронични заболявания от които няй-често умират пациенти, като диабет, сърдечни заболявания и хронични белодробни, по-добре да не си от тези 5%.