45

доктор Бацилова

преди 3 години

Децата са най-големия ни проблем, защото са безотговорни заразоносители. Не носят маски, ходят на училище и на детски градини, не спазват дистанция от 2 метра, целуват се и по цял ден са по детските площадки. Отвратителни същества. Техните родители са престъпници затова че са ги раждали.

44

евакуация

преди 3 години

Ваксината от шимпанзета било единственото решение ?!?!?!?Заклевам се - не мисля,че има по-долно и просссто племе от българското !!!На такова население и *** от *** да инжектират пак ще им е малко !!!Племето си заслужава съдбата,щом иска да му бият тази боза и чак на опашки чака .Искрено съжалявам,че преди 15 години не се евакуирах,а останах - искрено съжалявам.

43

до българин

преди 3 години

Там е работата, че отнеха правата на хората и непрекъснато ги мачкат. Отнеха им и здравеопазването, но парите за него си ги прибират. Хубавото е, че след цялото кряскане по антивакс настроените хора, ваксинираните ще са свободни, но... живи-мъртъвци. Часовника в телата ви ще тиктака и няма да знаете какво ще ви хване. Нооо със сигурност ще обявяват, че не сте се разболяли от ваксината.

42

Анонимен

преди 3 години

До БългаринВ секундата, в която въведеш ограничения за небознатите, и привилегии за "ваксинираните", доброволното вече не е опция.

41

друг българин

преди 3 години

Не мога и не искам да слушам хората, които смятат че едивствено ваксините ще ги спасят. Нека се ваксинират. Има достатъчно ваксина за ТЯХ. Нека сме 50 на 50. И да цари мир и любов. Всичко да е доброволно.

40

Анонимен

преди 3 години

фашистката пропаганда продължава вече цяла година ! мачкайййте нацистииии

39

Анонимен

преди 3 години

какво означава "засягат деца" предните мутации не засягат ли деца? цялото ми семейство изкарахме ковид преди 20 дни, включително 6 месечната ми дъщеря ами засегна я и нея. с тези плоски страховити новини ще плашите само ***

38

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Прави впечатление, че в страните, където мерките са най-строги и ваксинациите са в най-напреднал стадий, там случаите на кортонавирус са най-много.Господ да благослови некадърността на Боковото правителство!

37

Българин

преди 3 години

Не мога и не искам да слушам хората, които говорят против ваксините. Нека не се ваксинират. Въпросът е да има достатъчно ваксина за останалите. Нека сме 50 на 50. И да цари мир и любов. Всичко да е доброволно.

36

доктор Бацелова

преди 3 години

Аз искам пълна карантина и никакво сваляне на мерките като в Танзания, Непал, остров Аруба, остров Тамбукту и Бряг на слоновата кост и ако ние сме със свободен дух, то те се запазиха здрави и живи, което прави техния модел много по-подходящ в случая.

35

Хммм

преди 3 години

Докторката случайно да е чувала, че Нова Зеландия и Тайван са островни държави?

34

Анонимен

преди 3 години

Ковид-екстремистите искат да си налагат отровните ГМО ваксини, защото са добре подплътени с шарени хартийки. Само на този сайт е пълно с такива. Споко когато изтрепат 70% от ектремистите с ваксините, идва новата религия. Ако не сте чули в германия ще строят ХрисЛямски храм в който ще се събират християни, мохамедани, евреи и атеисти. Ню ейдж религията започва възхода си. За вас конспирация, за нас жълта лампа, че идва борба за оцеляване. Биомасата ще бъде изчистена.

33

Анонимен

преди 3 години

Някой изследва ли връзката между ваксиниране и повишаване на броя на болните?Вероятно тази връзка е забранена като мисъл даже?Колко време трае естественият имунитет - вече има повторно заболели? Колко пъти в годината трябва да се ваксинираме - всеки месец? На три месеца?Защо няма траен имунитет при другите противовирусни ваксини? Едни откачени, откровено луди, ни принуждават да спрем да мислим и ние им се подчиняваме...

32

Анонимен

преди 3 години

Само някой да припари до децата ми с игла в ръка, без мое позволение, ще му се ще да не се е раждал.

31

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

За доктор Бацелова, както и за останалите ковид психо фашисти, предлагам да направим идентификационни нашийници, с електрошокова предпазна функция, за да може ако се доближат на по-малко от два метра до човек, или ако излязат от къщи без нужда, или нарущат други мерки, да ги предупреждава с електрошок! Това ще наммали със 97% риска им от заразяване, и ще бъде напълно безопасно!

30

Анонимен

преди 3 години

Голям трън в очите им е, че не могат да нападнат децата както им се иска! Опитаха да припишат синтдрома на Кавазаки на КОВИД19, не мина! Сега о, чудо, новата съчинена мутация е опасна и за децата! Ама давайте да ги ваксинираме по-скоро със експерименталните, вредни, неработещи псевдоваксини! За ДА ГИ СПАСИМ, не за друго!

29

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

До Чичо МаймунъАбе щом някакви хора умират от това, което останалите го изкарахме като лека хрема, значи им е дошло времето бе, агънца. Никой не си тръгва от този свят жив. Средна възраст на починалите - 75 г. Вие колко мислите, че ще живеете със или без ковид?Ама треперете бееееее!Пфууууу! Аман от овце!

28

Анонимен

преди 3 години

Като умираха възрастните не беше проблем, сега като почнат да гинат децата тогава ще видим бидона дали пак ще се смее

27

Анонимен

преди 3 години

Да плашите хората със здравето на децата им вече е чудовищно!

26

Възмутен

преди 3 години

Айде на бас че и тази е към масонските фашисти щом защитава паспортите!То и целта е такава на тази писаница ..да ни втълпява за ваксини и паспорти!