65

Анонимен

преди 3 години

До да се съдят"такива хора,"специалисти",които всяват паника и си играят със страховете ни."Разбира се! Няма такъв вирос! Сичко е измислено от Бил Гейт!

64

да се съдят

преди 3 години

такива хора,"специалисти",които всяват паника и си играят със страховете ни.Застрашени били децата-кой направи научно изследване и какви са научните доказателства за подобно твърдение?Спекулация,целяща всяване на страх.А откровената пропаганда в полза на отнемането на правото ни на свободно придвижване си е чиста проба платена агитация.

63

Анонимен

преди 3 години

Погледнете цветовете на знамената на Словакия, Сърбия, Чехия и Русия.В нашето за разлика от тяхното синьо има зелно и второ тези четири държави Русия, Словакия, Сърбия и Чехия се ваксинират с Vostok VКазахтан започна собственно производство на руската ваксина

62

Бездействие

преди 3 години

Никакво спазване на мерки, само проформа, контрол 0, проследяване 0. Да, децата трябва да учат и да ходят на градина. Но как се спазват мерките в градината на моето дете. Маски на персонала, който ги приема, вътре в групите не. Пуснаха допълнителните занимания. Външни преподаватели, които влизат във всяка група. Оказа се, че има 4 човека от персонала с ковид - 3 учителки. Групите на учителките продължават да ходят, РЗИ дава указания, че ако не са били в контакт с децата последните 3 дни, е ок...

61

Анонимен

преди 3 години

ГМО мутанти ядящи ГМО боклуси от Кауфланд и Билла

60

цитат

преди 3 години

Експертът изтъкна, че ваксинационните паспорти са начинът за по-лесно предвижване в пандемична обстановка"Това не трябва да се приема като ограничение, а улесняване на ваксинираните, за да се върнем по-лесно към стария си начин на живот", завърши дълбокомислено д-р Бацилова и си запали цигара под маската.

59

Анонимен

преди 3 години

Търси си място вируса затова пък те се прегръщат целуват и тн

58

Жоро

преди 3 години

Споко той и българина мутира хахахаха

57

Смях

преди 3 години

Тази мизерница усеща, че народа вече разбра какви са ни и лекарите и щабовете и правителството и ковида и всичкото! И сега задълбава в някаква посока, която и българския народ и народите по света отхвърлиха категорично!Все повече хората стават свободни, на ръба на война сме заради опитите за поробване и тотален контрол на хората, а въшки като тази имат дребнав интерес заради парите за "първа линия".Крайно време е да се спрат всички допълнителни пари за лекарите, нали взимат заплата за да работят

56

Анонимен

преди 3 години

Просто дойде сезонния грип, на това се дължат повечето болни. А тестовете ги знаем, че се използват неправилно и не по предназначение. И да попитам - Нали маските пазеха?

55

На дървен

преди 3 години

Ах госпожо Бацилова,как искам да ти джасна една инжекция!

54

Анонимен

преди 3 години

Заразяват се в у-ще - факт. Ето ви истинска ситуация от тази седмица. От 26 деца 11 са онлайн тази седмица със симптоми - хрема, кашлица, гърло ги боли , темп. Имаме родители с потвърден Ковид. Ако наистина се иска да се ограничи разпространението трябваше целия клас заедно с родителите и контактни от първа степен да бъдат изследвани от РЗИ. Болните се карантинират и този малък клъстер се приключва. Проследяването ни го няма никакво....

53

Бобби Перу

преди 3 години

Най големите мутанти са герб.Един няма хуманоид.мутант до мутанта майнольо

52

Анонимен

преди 3 години

Чуват ли се какви г лупости говорят? Улесняване пътуването на ваксинираните? А на неваксинираните? Тях какво ги правим? Това е ограничение на права, госпожо Бацелова. Мислете малко преди да изръсите следващата г лупост.

51

Анонимен

преди 3 години

След като засяга децата, защо ги набутахте присъствено в училищата?? За да ги изпозаразите масово ли?? Писна ни от вас и пишман "мерките" ви!!

50

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тоя вирус е...поръчкоффф,скоро така ша...мутира,че ша лови само...лъжливи политици.Понеже те тука са повечето...такива,баят ща ги...натръшка,че нямат време и да са...коригират.Който си...лъже,си лъже...доживот.

49

инфо за мераклии

преди 3 години

Пфайзер и Модерна- иРНК, която задава на органите ви да призвеждат протеина на Ковид. Резултат- антитела които унищожават протеина. Реакции- вече има случаи на починали от органна недостатъчност. "Тъпaта" ви имунна система не разбрала, че трябва да премахва само протеина и взела, че ви съсипала и органите.Астрата и Спутинака- чуждо ДНК което прониква в клетките ви и там се разпада на иРНК. Резултата и реакциите същите.Явно ви кефи да си правят експерименти с вас. Даже в листовките е написано!

48

до граф 48

преди 3 години

А ти небългарино какъв си по народност. Да не би да си се родил в замък и да си израстнал в копринени пелени?

47

Анонимен

преди 3 години

Започнаха вече, да плашат хората, важното е да не се гласува.

46

Анонимен

преди 3 години

Българския *** е най простото животно на света. Това животно няма баща и майка които могат да умрат от вирус. То е безсмъртно и никога няма да остарее - вечно ще пуши по две кутии и ще разправя как кара респираторните вируси като хрема (което е така щото е на 20-30 после ще е друго). Като остарее обаче ще реве че е болно и трябва да го обгрижват но не иска дава пари. Не иска и да го ограничават други държави - русенското в консерви и то трябва да види свят ще мяка и ще кудкудяка вовеки!