85

Анонимен

преди 3 години

търся си баничката с масло, някой да я е виждал?

84

Анонимен

преди 3 години

Беше някъде средата на януари 2021г.,когато от НОЩ обявиха по телевизията,че ШАЛОВЕТЕ,ШЛЕМОВЕТЕ И МАСКИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ ПАЗЕЛИ ОТ НАЧАЛОТО НА ПАНДЕМИЯТА У НАС И СЕГА ТРЯБВАЛО ДА СЕ КУПУВАТ НОВИ ОТ ТИПА FFPP..!_____Май някой друг не е разбрал, че се обсъждаше все повече навлизащата в Европа британска мутация, за която британските изследвания показваха по-голяма заразяемост, по-голяма концентрация на заразения с вируси! Т.е. по- бързо разпространение!Оттук и нуждата от по-солидно пазещи маски.

83

Ха ха

преди 3 години

Мутират ви мозъците.

82

Off

преди 3 години

прЕдвижване? - нова дума? неграмотни писачи?

81

Анонимен

преди 3 години

трябва да се поочисти Земята и всичко ще свърши, когато се освободи достатъчно място на нея. не сме вечни.

80

Скептик

преди 3 години

Да и колкото повече мутира, толкова повече отслабва и става толкова по заразен. Нали тива е принципът. Ама трябва да се печелят пари.

79

.!.

преди 3 години

Абре така и не разбрахте бре! Бах го толкоз да сме ***! ТОЯ ВИРУС Е НОВИЯ ГРИП! Просто е Постъпленията от грипни ваксини НАМАЛЯХА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ! И ето ви нов витус! COVID, 19,20,21,22 ...! Сега просто ще ВИ НАЛАГТ ДА СЕ ваксинирате ЗА ВАША СМЕТКА ВСЯКА ГОДИНА! Ето казаха си го вируса МУТИРА, значи нова ваксина! И нова ваксинация! Как това за година вече не го разбрахте!?

78

Анонимен

преди 3 години

До 58:Много точен въпрос задаваш,само,че стадото не желае да мисли..и толкова.Та,относно "пазещите маски":Беше някъде средата на януари 2021г.,когато от НОЩ обявиха по телевизията,че ШАЛОВЕТЕ,ШЛЕМОВЕТЕ И МАСКИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ ПАЗЕЛИ ОТ НАЧАЛОТО НА ПАНДЕМИЯТА У НАС И СЕГА ТРЯБВАЛО ДА СЕ КУПУВАТ НОВИ ОТ ТИПА FFPP..!Но стадото не разбра какво му казаха -ЧЕ ВСЪЩНОСТ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ИЗМИНАЛА ГОДИНА,ХОРАТА СА СЕ ЗАРАЗЯВАЛИ СЪВСЕМ "СПОКОЙНО" И ЕФЕКТЪТ ГО ЗНАЕТЕ!Никакви трупове и линейки,с които ТЕ заплаш

77

Бунгар

преди 3 години

Правя си изводите и от много други явления в България,които ги няма в цивилизованите държави, като кражби,лъжи,замърсена градска среда,вандалщина,бездомни кучета,агресия и т.н. Например; почистих едно сметище,прекопах го,залесих го с 18 фиданки иглолистни и 5 кг райграс,но за 4 месеца откраднаха заедно с колчетата 5 дръвчета и отъпкаха с автомобили поне 20 пъти.Прекопаване след тях всеки път...

76

Анонимен

преди 3 години

До Бунгарне чети коментари и не генерализирай. "Българина" не е 25 човека, че да можеш да ползваш такова обобщение спокойно.

75

Бунгар

преди 3 години

Може ли българина да е толкова ***. Просто,не е за вярване.Наистина.Четеш коментари и се чудиш...Велики сме..

74

Явно

преди 3 години

герб чака вируса да го спаси. Чакай герб, чакай. Съд и пандиз.

73

Предизборно

преди 3 години

Както и да мутира вируса то скоростта е стандартна. Пък и повечето мутации санеутрални или даже пагубни за самия вирус. Полезните за него са малко. Повече ме притеснява мутацията на предизборните листи на партиите. качеството на новия парламент ще е даже по-зле от сегашния по мои наблюдения. Готвим се за по-зле. ШШШШШШШъ съ упрайм - ама друг път. По Кулеков и Бойчев с трите пръста Ш.

72

Инженер

преди 3 години

До ЖороПри хората мутациите са една на поколение. По академик Клесов. Повечето мутации са безполезни, неутрални. Някои са вредни. Други полезни. Например 1 процент от хората на планетата са с мутация, която им пречи да заболеят от ебола. Такива ми ти работи .

71

Бау

преди 3 години

каквото не му харесва на *** е платена агитация. Той/тя пише анонимно по 10 коментара и после "по цял ден си тук, ***!" :D

70

Куха Лейка

преди 3 години

След такива изказвания що имало насилие! Това е престъпно, но надали надараната с излишен мозък дама го осъзнава

69

Калинки борят вирус

преди 3 години

Още и мутри. Естествено без успех. Акъл трябва. Де го у гербаджии. Липсва. 4 апартамента купил напоследък здравния. Ми той гони цел 6 бе? Кви борби с вирус. Гони на Цецо бройката. 8 милиарда опитни човечета и квото успее да мутира се разнася с авиация по свет. Кво очаквате? Ваксините няма да са края за този вирус. Може да го свият само. Плазменото лечение водело до повече мутации. Тва дет е за богати и връзкари. За бедния ковчег - да не се добере до пенсия. Ура за капитализма и демокрацията му.

68

Тролъ от Гурътъ

преди 3 години

До евакуацияИ какво те кара да мислиш че навън е по-добре?

67

Анонимен

преди 3 години

До инфо за мераклии"Тъпaта ви имунна система не разбрала, че трябва да премахва само протеина и взела, че ви съсипала и органите"Замени "протеин" с "виръс" и си прав :)

66

Аз бе

преди 3 години

Българина мутирал.... Да, при хората мутациите са със скорост една мутация на поколение. Известно. Въпросът все още е в скоростта на мутиране на короната. Някои казваха до 4 пъти по-бавно от грипа. Имаше такива писания. Ако е така добре. Ако не - забравете за ваксини. Бързо мутиращ вирус не се гони с ваксини. Ваксините в случая ще са едни пари за едни бизнеси. ЛЕКАРСТВО. Целево. лекарство срещу този вирус. Това трябва. Ама няма. Доказано е вече, че лечението сплазма точно кара вируса да мутира.