4

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

Поема за Петър-Емил Митев : П-Е е като дядо си мил. Препънат в гората, върви по тревата. П-Е е признат активист: Турист,комунист,социалист. Доктор на тоталитарните науки. Не е като някои неуки. За всеки проблем ще реши,коя партия не греши. Неговите ученици вече са в редици. Те проблемите си ги решават с песента на витошаря : " Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция, горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация." . Автор: Георги Илиев Митев. София (2014).

3

Левски

преди 3 месеца

Като го попитали за възможността Дядо Иван да ни освободи рекъл - Тоз който ни освободи той и ще ни зароби... Колко е бил прав, уви.

2

1

преди 3 месеца

Ако не се политизира конкретно този "празник" значи не се знае историята.ВМРО трябва да са свръх-активни в разясняването на историята ни, а не да се правят на ощипани, защото така излиза, че слугуват на руснаците!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Гумен Радев Ветото е загубил представата си за демокрация, насрочил е избори които са предварително спечелени и цялата власт е съсредоточена в ръцете на един човек все едно някой в Сев Корея да спечели изборите Оставка на Фегуранта Гумен Радев Ветото.