24

Само

преди 3 месеца

Само прогнозата за времето не е политизирана преди избори. Лошото е ,че винаги е така преди избори и след това всичко забравяме. Животуркаме, правим се патриоти на маса пред близки,никой не си спомня какво е говорено. Хора живейте малко по-положително стига се връзвате на политици,които искат да сте разделени на малки групи ,ако може по един.Многи е зле с тази пропаганда за разединение и манипулация от всякъде

23

Хм !?

преди 3 месеца

Крадци, убийци, рекетьори, магистрални обирджии и обикновени джебчии - електората на Борисов - са скочили в негова защита и опитват да очернят Президента. В каква държава живеем - престъпниците от подземния свят са легализирани от министър-председателя!?

22

Родолюбец

преди 3 месеца

Най-учтиво молим прозападните българи-любители на USA и другия Запад ,когато стане войната да станат доброволци и се бият срещу руснаците и китайците !!!Ние няма да си оставим костите по-чукарите заради американци,англичани и т.н.Неутрална България!!!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Поръчковите посерковци пак се опитват да цапат президента и националният празник.Хората били виновни че били българи и чествали националният си празник видиш ли, а не слушали какво са му заповядали на тиквата отвънка. Видял тиквата, че за българина е по-важно да бъде българин и взел да църка, че казал едно, пък ставало друго и не арестувал хората, само че пуснал тролещите си по медиите.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Злобен кариерист, това е за съжаление руменчо Радев.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Радев така и не осъзна каква е неговата роля и не може да подтисне личната си омраза към Борисов

18

До Учех

преди 3 месеца

Това не са русофили, а поддръжници на настоящия режим в Русия, като си въобразяват, че са русофили. Има разлика.

17

Учех

преди 3 месеца

В руско училище. Знам перфектно руски. Харесвам руската литература, поезия, музика, песни, изкуство, храна. Харесвам руските хора... Но това което днешните русофили правят за да отвратят българския народ от всичко руско е отвратително...И има резултат дори за мен.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Жалко е ,че точно президента дава тон на разделението,без спирка на всеки празник,неговата марка за опорочаване на паметните дни.А,бе,как е възможно,млади хора отишли на Шипка да почетат загиналите,не политически и хоп се появавя президента,започва да се заяжда и приказва глупости.Естествено там са верните му придружители от партията на Копейкин с тяхното знаме да се разпознават,за да отговарят както иска да чуе и ръкопляскат.Абе кажи две свестни приказки,каква е тази злоба на национален празни

15

Бгто

преди 3 месеца

Българите трябва да ценят и уважават своята страна . Друга си нямат . Дори и да живеят в друга държава и с друго гражданство да са пак си остават българи и Родината не се сменя . Лоша , хубава наша е . Ако има уважение и взаимна симпатия между нас а не злоба ще се живее и доста по- лесно тук , но уви . А един българин по- долу тръгнал да ни обяснява , че нищо Бг не го интересува .А ти какъв си , бе уважаеми ? Ако ще и в Ямайка да си пак си Бг , но това , че не уважаваш Родината си говори за теб

14

Паника в Герб

преди 3 месеца

Бг он еър си е про борисова медия. Най вероятно ще се поправят след изборите, но ще е късно. Борисов опита да затвори Шипка, но си е страхлив. А и го държат със стотици компромати. Най вероятно ще излязат съвсем скоро. Генерал Радев отиде на Шипка, чете слово, здрависа се с хората. *** отиде рано сутрин по тъмно с 200 гарда. Хвърли един букет и замина.Бойко се скри под един тунел и се чудеше какво да прави.

13

3 март

преди 3 месеца

Славен ден на свободата(Колкото и да го е яд агата - шефът на Инспектора с Жипката)

12

Сашо

преди 3 месеца

Защо пишете Българско в кавички бе Кирияк Стефчовци кирливи???

11

Прасчо

преди 3 месеца

От "БЪЛГАРСКОТО" ценя само киселото мляко., домашното сирене и кашкавал и лютеницата. Всичко друго българско е аут от живота ми от 20 години. Даже не контактувам с българи в държавата, в която живея.

10

Ботев

преди 3 месеца

А Русия, тази мнима защитница на славянството , прави всичко да изтрие от земята българските колонии (за бесарабските българи )

9

Анонимен

преди 3 месеца

До 8 И за Кьовеши лъжете нагло като вашето Гуру Радев !

8

Анонимен

преди 3 месеца

Истинска плесница! Кьовеши отхвърли седем от десетте български кандидати за европейски прокурори.Европейската прокуратура, шеф на която е Лаура Кьовеши, е отхвърлила седем от десетте кандидати за делегирани прокурори от България, научи EURACTIV България в сряда (3 март).Краят на Хунтата е близо.

7

Гурбетчия

преди 3 месеца

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИЯ

6

Анонимен

преди 3 месеца

До 3Това го е казал не Левски, а създателите на филма "Дякон Левски".С какъв ентусиазъм, обаче, го подхванахте! Нищо, че е художествена измислица.

5

Анонимен

преди 3 месеца

З март за пореден път доказва, че България не е освободена, а е окупирана от Русия. Не случайно новия руски посоль каза, че това не е национален празник на България, а общ празник на Русия !